Ohi on!

Jihuu, nyt se on kuulkaa ohi! Pääsykokeeni nimittäin, ja aika uskomaton olo on vieläkin :) Kirjaimellisesti, en nimittäin vielä oikein tohdi uskoa, että urakka on takanapäin. Salista ulos päästyäni ja samassa veneessä ollutta ystävää rutistettuani olo oli todellakin kaikkensa antanut! Eilen illalla tuntui kummalliselta jättää herätyskello kokonaan laittamatta, aamulla kun ei tarvitsisikaan kiiruhtaa keittämään kahvia termariin ja sännätä kirjastoon. Sen sijaan nukuin oiikein pitkään, keittelin kaffet kaikessa rauhassa ja vietin hidasta aamua tohveleissani töpsötellen.

Itse koe tuntuu menneen ihan hyvin, vaikka oli siellä vähän mutkiakin matkassa. Nyt ei auta kuin pitää peukut pystyssä ja toivoa, että kovin montaa vastausta ei mennyt väärin. Toivon koko sydämestäni, että pisteeni riittäisivät ja uurastus palkittaisiin! Oikeita vastauksia en ole uskaltanut katsoa, tosin katsotaan kauanko itsekurini pitää…

Itsekurista puheen ollen, Instagramissa (@jonksteri) seuraavat tietävätkin jo, että sain eilen vihdoin ottaa kaapista esiin harmaan paperikassin. Kassi on majaillut siellä kuukauden päivät, enkä kertaakaan sinne kurkistanut, en edes pikkuisen vilkaissut! Vitsailimme ystävieni kanssa, onkohan poikaystäväni tuonut lentokentältä mukanaan oikean laukun, vai löytyykö kassista joku yllätys! Ihan oikea kaunotar sieltä kuitenkin paljastui, tekin tapaatte hänet varmasti pian ;)

Tänään aion ottaa ihan vain rennosti, sadepäivä tosin muutti vähän suunnitelmia, mutta ei hömppäkirjan lukeminenkaan viltin alla sateen ropistessa kattoon kuulostaa hullummalta. Illemmalla taas heitetään vapaalle tyttöjen kanssa, edellisestä kerrasta onkin jo aikaa!

Sateesta huolimatta mukavaa keskiviikkoa, aivan erityisesti kaikille pääsykokeista selvinneille! :)

44 thoughts on “Ohi on!

 1. Ihanaa, että koe on ohi, täälläkin jo jänitetään tuloksia, heh :)

  Niin ja ihan mahtavaa vihdoin saada tietää mitä tuolta harmaasta paperikassista paljastuu, luulen kyllä, että Alexa ;) Minun on pitänyt pitkään käydä suutarilla teettämässä oman Alexani hihnaan lisää reikiä, mutta töistä kun pääsen suutari on jo mennyt kiinni, hankalaa :D

 2. Mun sydän pakahtu tästä postauksesta ja ehkä vähä liikutuksenki kyyneleet tuli silmiin :') Sä oot vaan yksinkertasesti upee ihminen ja sun poikaystävällä on käyny onni, kun on saanu sunlaisen ihmisen tyttöystäväks! Toivon tosi paljon, että pääsisit hakemaasi kouluun, olisit sen enemmän kuin ansainnut :3 Ihanaa kesää Jonna! <3

 3. Hieno juttu, että urakka on nyt ohi! :) Ja luku-urakastasi päätellen uskon kaiken menneen tarpeeksi hyvin! :)
  Ja paperikassin sisältöä odotellessa… Ihanaa keskiviikkoa!

 4. Voi että, ihanaa kun uurastuksesi on nyt ohi ja pääset rentoutumaan! :) Olet laukkusi todellakin ansainnut :) Täällä on peukut pystyssä kouluunpääsysi puolesta <3

 5. Nyt kun urakka on ohi, niin voinko kysyä että missä kirjastossa olet käynyt kokeisiin lukemassa? :)

  Niin ja nytten kun loma alkoi, niin lomailetko vain vai käytkö jossain kesätöissä? Tai oletko ylipäätään missään duunissa ollut? :)

 6. Todella ihanaa, että sulla on nyt koe ohitse! Tiedän kokeen jälkeisen tunteen hyvin ;) Vähän aikaa tuntuu siltä, että jotain pitäisi opiskella tai tehdä.. Mutta oikein paljon onnea nyt kun koe on ohi ja saat ansaitsemasi loman ja lahjan! Täällä pidetään peukkuja pystyssä, että pääset sisään haluamaasi opiskelupaikkaan!! :)

 7. Pidän sulle peukkuja täällä! Olet ollut niin ahkera että todellakin ansaitset rentoutumista ja hyvää seuraa. :) Jännityksellä myös odotan paperikassin sisältöä. ;)

 8. Ihanaa ja onnea vielä kerran! :) Mutta älä pidä hulluja tällä tavalla jännityksessä! ;) Mä tulin henkeä pidätellen kurkkaamaan, että mitä sieltä kassista löytyy ja se ei paljastunutkaan vielä.

 9. Voi, onnea kovasti urakan päättymisestä ja loman alkamisesta! Siskoni oli myös tekemässä samaista koetta, joten jännitin kovasti teidän molempien puolesta ;) Nyt pääset ansaitusti nauttimaan kesästä, ihanaa :)

  Ja hitsit, vielä joutuu odottelemaan hetken kassisi sisältöä ;) Minullakin alkaa olemaan tukalat paikat laukkupohdintojen kanssa, sillä pian jo täältä palaankin Suomeen!

 10. Minne hait katia lukemaan? (: toivon parasta siun puolesta! Entä mitä tuo kynsilakkasi on, herkullisen värinen! :)

 11. Onnea urakan loppuun viemisestä! Täällä pidetään peukkuja, jotta pääset haluamaasi opiskelupaikkaan! Mukavia lomapäiviä!

 12. Voi kamalasti onnea Jonna :) Nyt vaan peukut pystyssä, että paikka aukeaa! Muistan itsekin hyvin pääsykoepäivän ja sen uskomattoman vapaudentunteen! Mikä fiilis!

 13. Ooh ihanaa, se on ohi! Aivan hullu urakka täältäpäin katsottuna, että joku jaksaa joka päivä mennä kirjastoon lukemaan ja nää kelit ja kaikki mitä on ollut !! Onnea siitä, että se on nyt ohi sekä uudesta tulokkaasta, voi viude! :)

 14. Täällä pidetään kovasti peukkuja sulle kaunotar! :)
  Nauti lomasta ja toivotaan että säät paranee.

 15. Varmasti uskomaton fiilis,kun koe on vihdoin ohi! :) Täällä kyllä uskotaan,että sinun ahkeruus palkitaan.

  Malttamattomana odotan myös Mulberryn kassin sisältöä,veikkaisin sieltä paljastuvan konjakinruskea Alexa<3

 16. Toivon kovasti, että ahkerointisi palkitaan :) Laukun olet joka tapauksessa ansainnut! On ollut jännä seurata kuinka päättäväinen olet ollut pääsykoerupeaman suhteen, nyt nauti :) Ja en malta odottaa mitä kassista paljastuu!!

 17. Onneksi olkoon kaunokainen pääsykoeurakan päättymisestä! :) nyt vain siis odotellaan tuloksia ja todellakin toivon, että sinusta saa kanssa opiskelijan – joskin eri kaupunkiin! :) nauti nyt vapaista hetkistä, olet ne varmasti ansainnut!

  T. se neljännen vuoden opiskelija :)

 18. Oivoi, täällä on ainakin peukut pystyssä, toivottavasti pääset minne tahdotkin! <3 :)

 19. Vooi, kiva kun elätte mukana ja jännitätte :) Hih, sisältö paljastuu heti huomenna aamulla, tosin se ei taida olla kenellekään mikään ylläri ;) Höh, sun täytyy mennä jonnekin, missä olisi viikonloppunakin suutari auki, niin saisit teetettyä reiät!

 20. Voi että Laura, minä sen sijaan menin ihan sanattomaksi kommentistasi! Vaikutat niin hurjan sydämelliseltä tytöltä, kiitos aivan valtavasti kauniista sanoistasi <3 Rutistus sinne ja oikein ihanaa kesää!

 21. On kyllä mahtava fiilis, että siitä on nyt selvitty :) Toivotaan, että kova työ palkittaisiin! Rentouttavaa torstai-iltaa sinne päin :)

 22. Kävin eräässä pikkuisessa lähikirjastossa :) Toki olen ollut töissä, keväällä jäin ns. päivätöistä pois keskittyen täysillä luku-urakkaani. Ainakin jonkin aikaa aion nyt vain lomailla ja rentoutua, blogi tosin on minulle nykyään myös työtä, mutta jotain keikkajuttuakin varmasti teen :)

 23. Voi kiitos kivoista sanoistasi ja peukuista, niitä todellakin nyt tarvitaan! :) Alkuun tuntui kyllä oudolta, että voiko nyt tosiaan olla “tekemättä mitään”, mutta kyllä tähän lomamoodiinkin äkkiä pääsi sisälle, heh ;)

 24. Kiitos Ruusunen, kaikki peukut ovat nyt tarpeen! :) Hih, huomenissa selviää paperikassin sisältö!

 25. Kiitos ihana, sinäkin se olet jaksanut tsemppailla pitkin kevään <3

  Kjeh, nyt pidin teitä kyllä aika ilkeästi jännityksessä, vaikka sisältö ei monelle yllätys ollutkaan ;) Huomenna tulee kuitenkin paljastus ja kuvia uudesta kaunottaresta!

 26. Kiitos hurjan paljon Emmi! Hih, sinulla oli sitten kaksin verroin jännittämistä :)

  Vitsit, joko aikasi Ranskassa on pian ohi, kylläpä se aika menee sukkelaan! Nyt äkkiä tekemään päätöksiä laukun kanssa, niin saat matkamuiston mukanasi ;) Huomenna tulee paljastusta minun uutukaisestani!

 27. Voi kiitos, Vaasaan hain :) Kynsilakka on Chanelin ihana pastellipinkki May, ehdoton suosikkini!

 28. Kiitos kovasti Heidi, eikös sinullakin ole nyt koe ohi! Toivottavasti meni hyvin ja pääset sinäkin nyt nauttimaan kesästä, täältäkin siis peukkuja! :)

 29. Kiitos Marianne, toivon kyllä koko sydämestäni että ovet aukeaisivat :) Sen verran paljon Vaasaankin ihastuin! Vapaudentunne oli kyllä jotain sanoinkuvaamatonta, ai että!

 30. Hih, olihan se urakka tosiaan, mutta jotenkin siihen rytmiin tottui :) Kirjasto oli kyllä toinen kotini koko kevään! Kiitos Cherrynen <3

 31. Kiitos Jennifer, kuin myös kaikista tsempeistäsi joita olet kevään aikana täällä jättänyt <3

 32. Oli kyllä mieletön fiilis, täytyy nyt vaan toivoa että uurastus palkittaisiin! Hih, huomenna tulossa kuvia uudesta tulokkaasta! :)

 33. Oi, kovasti onnea sinullekin yhden etapin suorittamisesta! :) Hih, kiva kuulla suositteluja ;) Huomenna tulossa kuvia uutukaisesta!

 34. Voi kiitos sinulle, minusta on niin mieletöntä että toivotte sisäänpääsyä puolestani :) Ainakaan motivaatiosta ei kyllä tänä keväänä ole ollut pulaa, toivotaan että uurastus palkittaisiin! Ja heti huomenna aamulla tulossa kuvia kassista paljastuvasta uutukaisesta ;)

 35. Kiva että pääset nyt rentoutumaan ja nauttimaan kesästä, toivotaan että koe meni nappiin ja saisit pikimmiten paksun kirjeen Vaasan yliopistolta! (; Mieletöntä itsekuria kyllä ettet ole edes kurkannut tuohon kassiin ennen pääsykoepäivää, respect! :D

 36. Kiitos hurrjan paljon Heini! Kuten tässä olen useaan otteeseen jo todennutkin, niin olen ihan sanoinkuvaamattoman kiitollinen kuinka te kaikki toivotte puolestani :) Toivotaan, että ovet aukeaisivat, tuloksia odotellessa aion todellakin nauttia ;)

  Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

 37. Voi kiitos Annastiina :) Toivon sitä todella, sen verran paljon Vaasaan ihastuinkin tuolla lyhyellä visiitillä! Heh, itsekuria se kyllä vaatikin ;) Oli kuitenkin niin paljon kivempi tunne ottaa laukku nyt esiin, kun urakasta on selvitty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *