Mallorca Outfit – Sandy Shades

Toppi / Massimo Dutti
shortsit / Vila
laukku / Mulberry
aurinkolasit / Ray-Ban
sandaalit / Stradivarius

Maanantaina oli pilvisempi päivä, joten teimme visiitin Palmaan ostoksia varten. Päälle päätyi bussimatkaamista ajatellen mahdollisimman mukava asu hiekanruskean sävyissä raikkaalla valkoisella täydennettynä. Maaliskuiselta Lontoon reissulta ostettu Massimo Duttin söpöillä yksityiskohdilla varustettu silkkitoppi on päässyt viime aikoina ahkeraan käyttöön ja se tuntuu sopivan lähes jokaisen alaosan kanssa. Toppi tosin rientää heti kotona pesuun tämän sottapytyn tuhrimisen jälkeen, illan ruokalistan voi nimittäin nyt lukea rinnukselta… :D

Tänään on vastahakoisin mielin sanottava heipat Espanjan auringolle, takana on kyllä aivan mielettömän ihana loma! Palaan siis ensi kerralla taas kotosalta, oikein mukavaa viikonloppua! :)

30 thoughts on “Mallorca Outfit – Sandy Shades

 1. Kauniita kuvia, huomio kiinnittyy heti nätisti laitettuihin hiuksiin! :) Taisin joskus itse myös yrittää jotain samantapaista, mutta kierteet eivät oikein ottaneet pysyäkseen. Katselin muuten jo edellisessä asupostauksessa noita kenkiä ja mietin kuinka hyvin ne sopisivat tännekin ;)

 2. Niin kauniina ja tyylikkäänä olet taas ollut! Kyllä se todellakin on niin, että vähemmän on enemmän. Niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin :)

 3. Ihan täydellinen asu! Tykkään, tykkään, tykkään! :)

  Tuollainen kiepsautusnuttura on kyllä näin kesäisin tosi kätevä! Itsekin olen viime viikot kulkenut melkein päivittäin samaisessa kampauksessa.. Olen kesätöissä lasten parissa ja ainakaan vielä ei ole kuulunut, että taas tuolla on hiukset samalla tavalla.. :D

  Reissupostauksia odotellessa..

 4. Voi kiitoksia Rosita! Lomalla oli hyvä kunnostautua tukan väkertämisen kanssa, oli niin paljon mukavampi olla helteessä, kun tukka ei roikkunut naamalla! Nyöritys kannattaa alkuun tehdä mahdollisimman kireälle ja vasta lopuksi hieman löysentää ja tietysti viimeistellä lakalla, niin ne pysyvät aamusta iltaan asti :) Hih, sandaalit ovat kyllä minustakin supersuloiset!

 5. Oi että, kiitos kovasti! Ja samaa mieltä ehdottomasti, simppeli onkin usein paras sana kuvaamaan omaa tyyliäni ;) Pienillä yksityiskohdilla saa kuitenkin lisättyä asuun sitä jotain!

 6. Voi kiitos Maria, ihana kuulla! :) Se on tosi kätevä kyllä, etenkin kun tuo etureuhka ei roiku silmillä näin kesäkuumalla. Minun tosi pitäisi vähän kunnostautua tuon kanssa, kampaus nimittäin onnistuu ehkä yhdellä kertaa kymmenestä :D Noh, harjoitus tekee mestarin. Hih, lapset varmasti vaan tykkäävät tällaisista kivannäköisistä tukkalaitelmista!

  Reissupostauksia taatusti luvassa :) Mukavaa viikonloppua!

 7. Aww, you have no idea how great it is to get a feedback like this! I'm really glad to hear that you like my blog, thank you so much for your kind words and hugs to Canada! :)

 8. Wow, thank you Casey! It's always so nice to get comments from you :) Have a nice weekend!

 9. Valkoisten paitojen kanssa ruokailu on kyllä aina riskialtista. Jotenkin ne salsat ja tomaattikastikkeet päättää levitä juuri sille valkoiselle lempparipaidalle :D

  Sievä tuo sinun asusi, tuon tapaiset shortsit tahtoisin itsellenikin!

 10. Hah, mikä siinä tosiaan onkin! Minun pahin viholliseni on tomaattikastikkeen lisäksi suklaa, joka ikinen kerta onnistun sillä tuhrimaan.. :D

  Kiitoksia kovasti! Toivottavasti löydät itsellesi vastaavat, Vilalla on ainakin tänä vuonna ollut samantyylisiä shortseja mustina, valkoisina ja persikan värisinä :)

 11. Niin kaunis asu jälleen ja mitkä maisemat! Minulla on tuo sama paita tummansinisenä ja se on kyllä huippu :) Mietin vaan, miten se pitäisi pestä :D Ilmeisesti käsin?

 12. Heips!

  On kyllä ihania lomakuvia reissustasi! :D

  Kysyisin semmosta että olen syksyllä lähdössä Kyprokselle ja tarvitsisin apua laukun valintaan. Mietin että uskallanko ottaa ihan LV:n ja Mulberryn laukkuja matkalle mukaan? Onko sinulla ollut mitään ongelmaa ym merkkilaukkujen suhteen reissussa? :D

 13. Kiitos kaunis Emmi! Maisemat olivat kyllä mitä mainioimmat asukuvausta varten, hihi ;) Silkki pitäisi tosiaan ilmeisesti pestä käsin, mutta köh, itse ajattelin laittaa sen pesupussissa koneeseen hienopesuun. Toivotaan, että se tulee ehjänä takaisin.. :D

 14. Kiitos Ada! :) Itse kyllä käytän huoletta laukkujani matkoilla, esimerkiksi tuo Alexakin oli niin kätevä ottaa mukaan pitkän hihnansa ansiosta, rannalle ja altaalle taas otin ihan rantakassin huolettomampaa menoa varten. Ainoa mitä itse mietin aina ulkomailla on se, että laukusta kannattaa löytyä vetoketju, LV:n Neverfullia käytin avonaisuutensa vuoksi vain lentomatkoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *