Life is good at the beach

Ennen kuin jatkan varsinaisten matkakertomusten kera, ajattelin piristää harmaata sunnuntaita pienellä virtuaalisella lämmönhenkäyksellä suoraan Alcudian rannoilta! Hotelimme sijaitsi aivan rannan äärellä, joten muutamana päivänä suuntasimme heti aamusta kimpsuinemme biitsille ja vietimme siellä pitkään iltapäivään asti. Hiekka oli vaaleaa ja hienoa, merivesi taas kristallinkirkasta. Rantaviivaa taitaa Alcudiassa olla yhteensä vajaat 15 kilometriä, joten mistään vaatimattoman kokoisesta plotista ei ole kyllä kyse!

Päivä meni leppoisasti kirjaa lukien ja hotellin kahvilasta napattua jäisenkylmää Café Freddoa siemaillen. Voisin vaikka tottua juomaan aamukahvini aina rannalla ;) Tuota samaa Lauren Conradin The Fame Game-sarjan Starstruckia luin muuten joulukuusta asti, voi kauhistus.. Vihdoin rantatuolissa löhöillen oli aikaa lukea pokkari loppuun ja sehän menikin sitten oikein ahmien. Jos kaipaa kevyttä kesälukemista ja mehevää juonta, niin suosittelen kyllä näitä! Seuraavan osan, nimeltään Infamous, pitäisi ilmestyä ihan näillä näppäimillä, sitä malttamattomana odotellen!

Toivottavasti näistä välittyi palanen aurinkoa sinne ruudun toiselle puolen, letkeän leppoisaa sunnuntaita!

43 thoughts on “Life is good at the beach

 1. Infamous on tullut jo, itse ostin sen perjantaina :) Pidän itsekin Lauren Conradin kirjoista juuri siksi ettei ne ole liian vakavia ja sehän sopii näin kesällä oikein hyvin.

  Blogiasi olen lukenut jo viime kesästä, mutta vasta nyt rohkaistuin kommentoimaan ensimmäistä kertaa. Tykkään tästä hirveästi ja postauksesi jaksavat aina piristää :) Niitä myös odottelen aina innolla ja ilahdun paljon, kun näen että uusi postaus on tullut!

 2. Näyttää niin täydelliseltä lomalta! <3 Täytyisi itekin skarpata ton lukemisen kanssa, se on kuitenkin niin rentouttavaa ja kivaa puuhaa. :)

 3. Aivan ihania kuvia! Ja meri on niin kaunis. ♡ Täällä onneksi paistaa aurinko tälläkin hetkellä. :-)
  Ihanaa sunnuntaita kaunokainen! :-)

 4. Voi olet niin nätti <3 postaustoiveeni ei liity tähän, mutta olisitko halukas tekemään videopostauksen joskus :) ? vaikka hiusten kihartamisesta ja meikkauksesta :) ! Blogisi piristää aina päivääni :) !

 5. Ihania kuvia, mikään ei kyllä voita turkoosia merta ja valkoista hiekkaa! :)
  Ps. Matkakuume kasvaa ja kasvaa… :D

 6. Kyllä välittyi ihana auringonpaiste tännekin! Kiva kuulla, että loma oli onnistunut. Teetkö hotellistanne vielä erillisen postauksen?

 7. Fame game -sarja on kyllä suosikkini Conradin kirjoista ja perjantaina sain käsiini tuon viimeisen osan, hih sen parissa onkin sitten kulunut viikonloppu :)

 8. Moikka! Hei ollaan myös lähdössä alcudiaan muutaman viikon kuluttua ja semmonen kiinnostais, että käytitkö millasia aurinkovoiteita tuolla? Oon ihan pulassa kun suomessa en käytä ollenkaan, enkä pala kovin helposti, mutta ulkomailla se on kuulemma ehdoton (En oo siis ollut kun kerran lapsena rantalomalla :D) Niin kuinka kovia kertoimia itse käytit? Pelkään et palan heti tai rusketus kuoriutuu saman tien pois kun pääsen takasin suomeen, jos en panosta niihin rasvoihin :D

 9. Kääk, nyt on rynnättävä heti huomenna kirjakauppaan! Suomalaisen sivuilla se näkyi olevan tilattavissa, kun taas Akateemisessa luki, ettei se ole vielä ilmestynyt. Kiitos siis sinulle, pakko käydä hakemassa se heti, kun jäi niin jännään kohtaan ;)

  Ja voi miten kiva kuulla, että olet pysynyt mukana noinkin pitkään, sinä sen sijaan piristit minun aamuani! Teistä hiljaisista lukijoista kuuleminen on aina yhtä ilahduttavaa, joten suurkiitos ihanista sanoistasi :) Rentouttavaa sunnuntaita!

 10. Hih, sitä se kyllä olikin :) Sanos muuta, liian usein sitä jumiutuu vaikka koneen ääreen istumaan, kun saman ajan voisi käyttää jotain mehevää kirjaa ahmien! Skarpataan siis yhdessä ;)

 11. Kiitos LeAnn! Tuota merimaisemaa ei kyllä voita mikään, eikä sitä saanut mitenkään vallittua samalla tavoin kuviin. Täälläkin onneksi rupesi paistamaan, toivottavasti ensi viikolla saataisiin nauttia paljon auringosta! Samoin sinulle ihana :)

 12. Voi kiitos Viivi :) Kuin myös toiveestasi, niitä on aina kiva kuulla! Hiusten kihartamisesta on ollut jo piitkään tarkoitus tehdä videota, jospa nyt lomalla saisin sen vihdoin tehtyä. Yritän siis palata asiaan ;) Hih, teidän kommenttinne sen sijaan saavat aina minulla hymyn huulille!

 13. No ei tosiaan, olipas ihana päästä pitkästä aikaa tuollaisiin maisemiin :) Hih, vastahan te olitte reissussa ja eikö teillä ole seuraavakin jo tiedossa? ;)

 14. Tottahan toki, rantsukassi on H&M:ltä tänä kesänä ostettu :) Ihan paras kaveri rannalla ja mahduttaa kaiken sisäänsä!

 15. Kiva kuulla, se oli tarkoituskin! :) En ajatellut tekeväni erillistä postausta, mutta vastailen kyllä tosi mielelläni, jos tulee mieleen jotain kysyttävää! Hotellimme oli siis nimeltään Alcudia Pins, hieman kauempana esimerkiksi Alcudian satamasta siellä toisessa päässä.

 16. Se on niin koukuttava! Ja onneksi osasitte mainita, että uusinta osaa on jo saatavilla, sillä minä kipitän heti huomenna kirjakauppaan ;)

 17. Heippa! Itselläni on sen verran vaalea pigmentti, että olen aika tarkka auringolta suojautumisen suhteen. Ilman voiteita palan helposti, mutta niin Suomessa kuin ulkomaillakin käytän SPF20, tosi herkillä kasvoillani taas käytän Eucerinin rasvaa jytäkertoimella SPF50 :D Noilla suojakertoimilla en palanut kertaakaan paitsi sellaisista kohdista, joihin olin unohtanut laittaa rasvaa. Kannattaa siis todella suojautua vaikka täällä kotimaassa et rasvoja käytäkään, säteily on tuolla niin paljon voimakkaampaa :)

  Oikein ihanaa matkaa jo etukäteen, toivottavasti ehdit napata täältä muutamat vinkit Alcudiaan! ;)

 18. Kiitos Essi! Oli kyllä niin ihana päästä pitkästä aikaa tuollaisista maisemista nauttimaan :)

 19. Moikka! Mistä tuo ihana ensimmäisessä kuvassa oleva hattu on peräisin? :-) Itse oon hirveen huono käyttämään mitään, mutta tuollaiseen olen monesti iskenyt silmäni !

 20. Heippa V! Hattu on H&M:ltä muutama vuosi takaperin ostettu, ainakin nettikaupassa oli tälläkin hetkellä monia suloisia olkihattuja :)

 21. Ihania kuvia! :) Yksi matkakuumeileva täällä, reilu 5 vkoa reissuun ja aamukampa käyttöön! :D

 22. Jään innolla odottamaan! :) Mukava kuulla, molemmat osapuolet siis hyötyvät, sinä saat ihania kommentteja joista saat hymyn huulille, ja me lukijat uusia vinkkejä ja ideoita ja kaikista tärkein, päivän piristyksen :)!

 23. Sun blogi on kyllä ehdottomasti yksi lemppareistani! Sun kirjoitus tyyli on aivan ihana, ja kuvia jaksaa ihastella<3 vaikutat
  muutenkin aivan ihanalta ja sydämmelliseltä ihmiseltä:)

 24. Kiitos Hanna! Nomutta, 5 viikkoahan menee kuin hups vaan kun on jotain ihanaa mitä odottaa – aamukamman kera ;) Saanko kysyä mihin päin maailmaa olet suuntaamassa?

 25. Voi mikä illan piristys tämä olikaan! Kommentti kertoo aina paljon myös antajastaan, joten sieltä ruudun takaa mahtaa löytyä suuri sydän :) Kiitos ja rutistus T!

 26. Ihania kuvia ja matka oli varmasti onnistunut. :)
  Olimme mieheni kanssa Kreetalla kesäkuun ensimmäisen viikon ja kyllä teki hyvää! Tuntuu että reissusta olisi iäisyys vaikka alle kuukausi oikeasti! Onneksi elokuussa odottaa Lontoo. :) Sieltä tarkoitus ostaa uusi laukku! Varmaa Ihka ensimmäinen mulberry kotituu sieltä.

 27. Kiitos Pauliina, sitä se kyllä todella oli :) Me olimme toissa kesänä Kreetalla ja pidimme paikasta kovasti, toivottavasti teilläkin oli mukava loma! Voi että, minua vaivaa pieni Lontookuume, voisin lähteä sinne vaikka tältä istumalta! Mitäs laukkuihanuutta olet ajatellut? Mikäli matkustatte Heathrow'n kentän kautta, niin kannattaa jättää laukun ostaminen sinne, näin voit säästää sievoisen summan :)

 28. Voi voi kun matkakuume sen kuin vain nousee näitä kuvia katsellessa! ;) Todella supersöpöt nuo kukalliset biksut jotka vilahtavat parissa kuvassa. Mistäköhän mahtavat olla peräisin? Pitäisi itsekin käydä nappaamassa uudet biksut nopsasti mukaan vielä jostakin ennen matkaa :) Kohteemme jota kyselit aiemmin on siis pikkupaikka nimeltä Cala Mesquida, joka on n 1.5h matkan päässä Palmasta. Pikkuisen siis ehkä pidemmällä missä te majailitte? :)

  http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

 29. Hih, onneksi pääsette ihan pian reissuun ;) Voi kun mekin olisimme ehtineet olla kaksi viikkoa, viikko menee aina niin hurjan nopeasti! Me olimme ihan Alcudian toisessa päässä, joten meiltäkin meni noin 1,5h Palmaan. Hitsit, olisi pitänyt viettää Palmassa vielä enemmän aikaa, jätin Zaraan liikaa kaikkea ihanaa.. :D Massimo Dutti oli kyllä vähän pettymys, ehkä alkavien alennusmyyntien vuoksi?

  Niin ja bikinit ovat siis H&M:n tämän kesän mallistosta :)

 30. Hanian kaupunki ja hotellimme vei kyllä sydämmeni ja varmasti palaaamme Kreetalle! :)
  Lennämme tarkoituksella Heatrown kentälle, muistin vinkin blogistasi että Mulberryllä huokeammat hinnat siellä! Onneksi lento lähtee vielä terminaali 3, jossa myymälä on! :) Vielä on kaksi vaihtoehtoa syntymäpäivä lahjaksi, elikkä Lily vs Alexa! Laukku tulee kuitenkin 25v. lahjaksi itselle. :)

 31. Ihania matkakuvia! Matkakuume alkaa vaivata täälläkin, varsinkin tuollainen rantaloma, sellaisella en ole pitkään aikaan ollutkaan. Ja tuo valkoinen kesäkassi on tosi söpö! :)

 32. Matkakuume se on aina yhtä vaarallinen tauti ;) Valkoinen rantsukassi oli kyllä hyvä ostos, kyllä tuo söpöliini olalla keikkuen kelpasi!

 33. Loistava juttu, sieltä kun tosiaan saa aika mukavan summan säästettyä :) Hih, sinulla tulee olemaan vaikea valinta noiden kahden kanssa! Molempia suosittelen kyllä lämpimästi, niin ihastunut olen omiini. Itse kannatan aina “itsensä lahjomista”, joten laukku on kyllä mitä mainioin syntymäpäivälahja ;)

 34. Moikka ! ihana tää postaus ja noi bikinit on tosi nättejä ! mistä sä ostat sun bikinejä ? (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *