Lexington Casual Luxury

Jos minun pitäisi valita yksi suosikkibrändi ylitse muiden, tulisi vastaus suustani hyvin nopeasti – Lexington! Pitempään blogiani lukeneet tämän intohimoni ehkä jo tietävätkin, kotoa löytyy tätä amerikkalaishenkistä merkkiä niin keittiötekstiileistä, kylpyhuoneesta kuin makuuhuoneestakin. Olinkin aivan hurjan innoissani saatuani kutsun Lexingtonin uuden tuoksusarjan lanseeraukseen sisustusliike S.A.L.I.:in, jossa kävin viime viikolla.

Casual Luxury on Lexingtonin ihkaensimmäinen tuoksusarja, joka on saanut inspiraationsa kauniista kevätpäivistä Hamptonissa, raikkaasta merituulesta ja lämmittävästä auringontunteesta iholla. Sarjaan kuuluu tuoksu naisille sekä miehille, kuin myös kosteuttava vartalovoide ja miehille deodorantti stick. Naisten tuoksua kuvaillaan seuraavasti:

“Latvatuoksussa on sitruksisia vivahteita, kuten vihreää mandariinia ja bergamottia yhdessä virkistävän mintun kanssa. Hedelmällinen ja kukallinen sydäntuoksu on peräisin persikan, melonin, freesian ja liljan tuoksuista. Puhtaassa pohjatuoksussa erottuvat myski, ajopuu sekä myskisalvia, jotka antavat mielikuvan merituulesta.”

Tuoksuttelimme tietysti tätä uutukaista tilaisuudessa ja ensimmäinen sana monien suusta oli raikas! Se onkin varmasti paras adjektiivi kuvaamaan tuoksua, kuten minusta Lexingtonia brändinä yleensäkin. Vai mitä tulee mieleen valkoisista froteepyyhkeistä tai sinivalkoraidallisista keittiötekstiileistä? ;) Itse ihastuin aivan erityisesti myös sarjan kosteuttavaan mm. kaakao- sekä karitevoita sisältävään vartalovoiteeseen. Esteetikkona tunnustan kiinnittäneeni heti ensimmäisenä huomiota purnukan ylelliseen ulkomuotoon, voi miten hyvältä tuo näyttäisi kylppärin hyllyllä!

Tilaisuudessa pääsimme tuoksuttelujen lisäksi kilistelemään kuohuvalla sekä herkuttelemaan pastellisävyisillä macaroneilla. Oli ihana yllätys bongata paikan päältä myös tutut kasvot, mutustelimme nimittäin herkkuja yhdessä Inspired by love-blogin Sannan kanssa. Hän tunnustautui samanlaiseksi Lexington-faniksi, joten aika kului rattoisasti hyvässä seurassa rupatellessa :)

Olen ollut viime aikoina niin tykästynyt punaisiin housuihini, että liikuin tässä tutussa ja turvallisessa asussa tuonakin iltana. Heti ovella hihkaistiinkin, kuinka olen pukeutunut ihan Lexingtonin väreihin tummansinisessä bleiserissäni ja punapöksyissäni! Tämä oli tosiaan hauska sattuma, tossut olin kyllä valinnut teeman mukaan, mutta värikoodi oli ihan puhdas vahinko ;)

Todella mukavan ja leppoisan illan jälkeen matkasin kotiin hymyssä suin. Saimme mukaan viemisiksi myös pienet kassit kera jotain pehmeää ja hyväntuoksuista, oijoi! Olen sisällöstä vieläkin kovin innoissani, täytyy vilauttaa uutukaisia teillekin sitten reissusta kotiuduttuani. Lämmin kiitos kutsusta Success Storylle sekä kauniista puitteista S.A.L.I:n väelle! :)

8 thoughts on “Lexington Casual Luxury

 1. Hei!
  Ihana postaus!
  Kysymykseni tosin ei liity siihen :)
  Nimittäin, ajattelin tilata Sam Edelmanin sandaalit – samanlaiset kuin sinulla oli ensimmäisessä Mallorcan asussa – ja kysynkin, vastaavatko kokomerkinnät esim. Zaran kokoja? Valitsitko itsellesi saman, vai isomman tai pienemmän koon kuin yleensä? Kiitos vastauksesta jo etukäteen! :)

 2. Kävin haistelemassa tuota Lexingtonin uutta tuoksua ja se todellakin on ihanan raikas. En yleensäkään pidä hirveän maikeista tai kukkaistuoksuista joten tuo oli todellakin minun makuuni. :)

 3. Hei Salla, kiva kuulla että tykkäsit! :) Tuohon kysymykseesi sitten, otin sandaaleista oman kokoni, jalkani on aika pikkuinen 36 (esim. korkkareissa usein liian iso, mutta baltsut poikkeuksetta kokoa 36) ja nämä istuvat täydellisesti. Koko vastaa siis minusta oikein hyvin normaalia, joten siihen kannattaa varmasti luottaa :) Edelmanit ovat kyllä huisin mukavat ollakseen varvassandaalit, joten täältä saat ison peukun hankinnallesi!

 4. Jei, mukava kuulla että sielläkin tykättiin! Tuo on kyllä raikkaiden tuoksujen ystäville mitä parhain vaihtoehto :)

 5. Moi, nuo Lexingtonin tuotteet on kyllä ihania! Ja tuo sun asu on myös kaunis :) Itsellä on hankinnassa punaiset housut ja olen juurikin ajatellut ostaa nuo Dr. Denimit. Kumpi malli sinulla mahtaa olla? Entä osaatko sanoa miten koot menevät? Yritin kommentoida tuonne aikaisempaan postaukseen, jossa sinulla oli raitapaita ja puaniset housut, mutta jostain syystä se ei onnistunt…
  http://sweettasteofliving.blogspot.fi/2013/06/punaiset-housut.html

  Ps. Onnea opiskelupaikan johdosta!

 6. Moikka Miia! Hieman vanhempiin postauksiin kommentointi on tällä hetkellä pois päältä, joten johtui varmasti siitä :) Dr. Denimini ovat Plentyt, eli nuo korkeavyötäröisemmät. Kannattaa ottaa mahdollisimman pieni koko, jos vaikka mietit kahden koon välillä, niin uskaltaisin ottaa pienemmänkin. Housut nimittäin tosiaan venyvät ja paukkuvat päällä, ja vaikka ne paketista käärimisen jälkeen näyttävät ihan vauvanpöksyiltä, niin venyvät huomattavasti päällä. Nämä ovat kyllä mahdottoman mukavat päällä, joten suosittelen lämpimästi hankintaa! :)

  Kiitos onnitteluista ja mukavaa viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *