Kesäsääret kuntoon

Nyt kun helteet tekevät pikkuhiljaa taas paluuta, on aika laittaa iho, ja erityisesti sääret kuntoon shortsi- ja hamekelejä varten! Tunnustan olevani aika laiska vartalon ihon puunaamisen kanssa, mutta näin kesäisin yritän minäkin kunnostautua asian suhteen. Kurkataan siis, millaisia konsteja minulla on vartalon ihon ehostamiseen!

Aloitetaan siitä ehkä tärkeimmästä, nimittäin ihokarvojen poistosta! Kävin jo helmikuussa muutaman muun bloggaajan kanssa upeassa Hotel Havenissa tutustumassa Braunin kauneudenhoidon uutuuteen, Silk-épil 7 Skin Spa-epilaattoriin. Saimme tuolloin epilaattorit myös omaksemme ja tämä oli kuin vastaus rukouksiini, sillä olin miettinyt epilaattorin hankintaa pitkään kokeiltuani ystäväni laitetta joskus vuosia sitten.

Lujaa huriseva ääni sai ihokarvani nousemaan pystyyn, mutta kuten muistelinkin, tuntui se kuitenkin iholla vain pieneltä nipistelyltä. Tätä on mahdollista käyttää myös suihkussa, jolloin epilointi tuntuu hieman miellyttävämmältä. Plussaa tulee myös laitteen SmartLight-toiminnosta, jota pidin alkuun jokseenkin turhana, mutta kokeilemisen jälkeen totesin valosta olevan tosi paljon apua! Kaunis kiitos vaan Braunille, kivuliaat sheivihaavat ja vaahdoilla leikkiminen ovat kylpyhuoneessani historiaa ;)

Erityisen tästä Skin Spa’sta tekee se, että siinä yhdistyy niin karvojen poisto kuin ihon kuoriminenkin vaihdettavan pään ansiosta. Ihon säännöllinen kuoriminen ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja ja on myös hyvä tapa näin kesäaikaan edistää rusketuksen säilymistä. Harjasosa värähtelee 3000 kertaa minuutissa ja sillä tulee käydä iho läpi pyörivin liikkein, aloittaen nilkoista kohti sydäntä. Valitsin hemmotteluhetkeen suosikkisuihkugeelini ja pyörittelin ihon pehmeäksi, sitä oikein tunsi kuinka veri lähti kiertämään!

Kun iho on saatu sileäksi ja kuollut ihosolukko poistettu, kruunautuu koti-spa täyteläisellä vartalovoilla. Tämänhetkinen suosikkini on Soap&Gloryn The Righteous Butter, joka paitsi tuoksuu huumaavan hyvältä, on myös helppo levittää ja jättää ihon pehmeäksi. Olen tutustunut merkkiin viimeisillä Lontoon reissuillani ja hamstrannut näitä suloisen pinkkejä puteleita Bootsista. Myös kantapäät vilkkuvat usein kesäsandaaleista ja avokkaista, joten yöksi levitän aina saman merkin Heel Genius-voidetta. Tämä on valehtelematta maailman paras jalkavoide, terveisin atoopikko!

Ja lopuksi vielä viimeistely! Suosikkituotteeni vuodesta toiseen on Lumenen Heleyttävä Vartalovoide, jonka kaivan joka kesä esiin korostamaan päivetystä. Voide näyttää aika tummalta, mutta iholla se sulautuu hyvin ja jättää kauniin pienen hehkun, joka lähtee suihkussa pois. Käytän tätä usein erityisesti illalla ulos lähtiessäni sääriin ja myös käsivarsiin, voide on täydellinen pikkukikka korostamaan rusketusta!

Siinäpä muutama oma niksi ja suosikkituotteeni kesäsäärten kunnostamiseen! Nyt ollaankin sitten valmiita laittamaan hamoset päälle ja vaihtamaan lahkeet lyhyempiin, huomenna suuntaamme kohti Espanjan hiekkarantoja :)

15 thoughts on “Kesäsääret kuntoon

 1. Olen itsekin ajatellut pitkään ostavani epilaattorin, mutta pelännyt kipua.. Toisaalta eihän vahaliuskatkaan mitään kivuttomimpia ole, varsinkaan alussa :D Jotenkin sitä on vain kyllästynyt sheivaamiseen ja kaikkiin vaahtoihin ja muihin.. Oletko testannut sheiveriä kainalokarvoille? Kuinka kauan sheiveri piti jalat sileinä? Täytyykin tutustua tuohon epilaattoriin paremmin, josko se vaikka kotiutuisi tännekkin :)

  Itsekin olen huono ihonhoitaja, mutta näin kesällä sitä aina yrittää ottaa itseään niskasta kiinni ;)

 2. Olipas kiva postais. Tuosta sai hyvät lisävinkit jalkojen hoitoon. :-) Ihanaa ja rentouttavaa matkaa! :-)

 3. Kiitos Cara, olenkin fiilistellyt sinun lomapostauksiasi :) Toivottavasti takana on ihana reissu!

 4. Joku pieni jännitys sai minutkin aina lykkäämään epilaattorin ostoa.. :D Turhaan kuitenkin pelkäsin, siihen nipistelyyn tottuu tosi nopeasti, eikä lopulta mitään pientäkään kipua enää tunne. Huh, vahaliuskat vasta kauheita ovatkin! :D En ole testannut tätä epilointipäätä kainaloille, mutta tuossa tulee mukana monta eri päätä, joista yksi käy juuri myös herkemmillekin alueille. Parisen viikkoa olen saanut pidettyä jalat siloisina, tietysti mitä pitempään epilaattoria käyttää, sitä hitaammaksi se karvankasvu lopulta muuttuu. Tässä on myös hyvä puoli se, ettei tarvitse “odotella” karvan kasvamista, vaan epilaattorilla saa nipsaistua tosi lyhyetkin karvat pois!

  Minulla erityisesti vartalon rasvaus on se, joka jää usein vähemmälle huomiolle, kun joudun kuivan ihoni takia käyttämään niin paljon aikaa jo kasvojen, jalkapohjien ja käsien hoitoon. Nyt täytyy kuitenkin toden teolla ryhdistäytyä ;)

 5. Onpa kiva kuulla, että tykkäsit! :) Sain tästä itsekin vähän lisäbuustia vartalon ihon puunaamiseen, hih. Kiitos LeAnn ja mukavaa juhannusta!

 6. Teidän koti vaikuttaa tosi kauniille, ois kiva nähdän siintä enemmän kuvia ! (:

 7. oi onneksi olkoon!:)
  itse lähden huomenna aamulla kohti venetsiaa shoppailemaan.
  viettäkää hyvä loma:)

 8. Kiitos Mia! Pian on muutto edessä omaan kotiin, sitten varmasti luvassa kotiaheisia juttuja :)

 9. onko tuo ski spa jalkakarvojen poistaja hyvä ? mistä niitä sais aika halvalla , linkkaisitko ? (:

 10. Pahoittelut – vanhempiin postauksiin jätetyt kommentit saattavat epähuomiossa unohtua! Olen itse tykännyt epilaattorista kovasti, joten suositteluni :) En valitettavasti osaa sanoa mistä saisi halvimmalla, mutta knnattaa varmaan ihan googlailla ja tehdä hintavertailua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *