Kesäkuun ensimmäinen asu

Pusero / Zara
shortsit / Vila
kengät / Tory Burch
laukku / LV
kello / MK
rannekoru / Lindex Holly&Whyte

Väriläiskien jälkeen paluu neutraaleihin sävyihin! Tällaisessa asussa olin liikenteessä pari päivää sitten, jolloin saimme nauttia hellelukemista vielä iltamyöhäänkin. Kevyt pusero päälle, suosikkishortsit jalkaan, rojua ranteeseen ja aurinkolasit nenälle – kesäpukeutumista helpoimmillaan! Shortsit tosin eivät ole oikein edustuskelpoiset pitkän talven jälkeen ja niille voisi näyttää hieman silitysrautaa, mutta ei se aina ole niin justiinsa ;) Kesällä ei aina ole joka ryppy suorassa ja suortuva ojossa!

Neverfullini muuten kaipaa hellää huolenpitoa tästä kevään uurastuksesta selvittyään, ressukka on kulkenut matkassani päivä toisensa jälkeen valtavaa painolastia kantaen. Nahkaosat pitäisi taas puhdistaa ja koko laukku olisi varmaan imuroinnin tarpeessa murusien määrästä päätellen.. :D Toinen hellyttä kaipaava on kuontaloni, joka vaatisi jo niin leikkausta kuin pientä tyven freesaustakin. Varasinkin heti ensi viikolle ajan kampaajalle, ajatus rentoutumisesta kera lehtipinon ja kahvikupposen kuulostaa korvaani tällä hetkellä todella hyvältä!

Aurinkoista keskiviikkoa!

33 thoughts on “Kesäkuun ensimmäinen asu

 1. Kaunis asukokonaisuus. Sellainen ihanan kesäinen. Ja nuo sun hiukset on aivan upeat! :-) Itsellä on Neverfull monogram-kuosilla ja kyllä kesällä tuo Damier Azur olisi mukavampi. Pitää kai kohta mennä ostoksille… :-)
  Nyt täälläkin on onneksi ihana auringonpaiste…
  Ihanaa keskiviikkoa!

 2. Ihana tyylilyyli jälleen :) Noi shortsit on ihanat, harm kun ei taida enää saada juuri noita vilasta :/

 3. Niin aurinkoinen kesä-Jonna! Kaunis asu ja jaksan aina kuolata noita täydellisiä shortsejasi :)

  Minulla on ihan sama fiilis Neverfullin kanssa, raukka on joutunut koko kevään kantamaan kasan koulutarvikkeita, salikamppeita, matkatavaroita ja joskus ruokaostoksiakin… On vähän sellainen olo, että pitäisi päästää se kohta kesälaitumille rentoutumaan tai se kuluu puhki :D

 4. Rojua ranteeseen.. tajuatko kuinka tyhmää on lainata kaikki jutut muilta? Sekä kirjoituksessa että pukeutumisessa?

 5. Upea asu ja ihanan simppeli! :) onnea tuleviin pääsykokeisiin, uskon ja toivon että sinun uurastuksesi palkitaan!

 6. Hih, kiitos kovasti :) Voi, olen haaveillut Neverfullista myös Monogramina! Jos sellainen tulisi joskus käytettynä ja kauniisti patinoituneena vastaan, niin voisin sen kyllä hankkia Azurin kaveriksi. Neverfull on kyllä osoittautunut tarpeisiini niin näppäräksi laukuksi!

  Samoin sinulle, toivottavasti olet päässyt nyt nauttimaan auringostakin! :)

 7. Oi kiitoksia Riikka! Onneksi kesäasuja löytyy joka lähtöön ja jokaisen kropalle sopivia :)

 8. Hih vai että tyylilyyli! Ihana sinä, kiitos :) Nämä on tosiaan jo useamman vuoden vanhat, eikä Vilalla ole nyt kuin sitä mustaa, persikkaista ja valkoista väriä myynnissä :/

 9. Kiitos kovasti Emmi! :) Shortsit ovat kyllä lempparini, onneksi en aikoinani näitä ehtinyt myydä eteenpäin!

  Voi meidän Neverfull-parkoja, kuulostaa aikamoiselta kantojuhtalta sinunkin laukkusi! Minullakin siellä on välillä ollut maitotölkkiä ja ties mitä.. :D Noh, onneksi laukut on tarkoitettu käyttöön ja ilmeisen hyvin nuo tuntuvat rajuakin sellaista kestävän ;)

 10. Jaksan ihmetellä, että luet jatkuvasta ärsytyksestäsi huolimatta yhä kuitenkin blogiani. Vaivaudut vieläpä kommentoimaan useammalla eri nimimerkillä ;)

 11. Kiitos kovasti, ihana jos tykkäsit! :) Välillä yksinkertaisuus on tosiaan valttia! Lämmin kiitos myös tsemppauksesta ja kauniista sanoistasi, kyllä näiden voimin jaksaa! Aurinkoista päivää sinne :)

 12. Niin ja vielä kysyisin, että olen nyt hommanut ensimmäisen järjestelmäkamerani, Olympuksen e-pl5! :) Samaisen kaunokaisen, mutta… Olisi kiva tietää, että mitä kaikkea siihen tarvitsee myös lisäksi? Vastavalosuojan, uv-suotimen vai kenties jotain muuta? Kiitos jo etukäteen. <3 :)

 13. Aivan ihana asukokonaisuus:) itselläni ollut jo kauan hakusessa samantyyppiset shortsit, mutta ei ole oulusta löytynyt. Nyt vihdoin singaporesta löysin täydelliset mustat shortsit:) harmi vaan että muissa väreissä olivat jo loppuneet. Nämä yhdet shortsit ovatkin sitten joutuneet kovalle käytölle :D mukavaa aurinkoista kesää sinne:) postauksesi tuo piristystä päivääni!

 14. Oi kuinka ihana asu jälleen! :) Pakko kyllä sanoa että sun blogin lukemisesta tulee joka kerta todella hyvälle tuulelle, jaksat aina olla niin pirteä! :) Hyvät kesänjatkot ja toivottavasti sun ahkera lukeminen palkitaan! :)

 15. Voi jee, onnea uudesta kamerasta! Aivan loistava päätös ;) Ja todella hyvä kysymys, sillä harva tulee ajatelleeksi, että moni lisävaruste on ehdottomasti tarpeen kameran hankinnan yhteydessä!

  Heti ensimmäisenä on juuri tuo mainitsemasi vastavalosuoja, joka paitsi suojaa linssiä niin estää haitallisen hajavalon pääsyn optiikkaan. Jos olet ostanut KIT-paketin eli kameran 14-42mm-optiikalla, niin siihen sopiva vastis on tällainen, https://www.topshot.fi/product/5667/olympus-lh-40-vastavalosuoja-14-42mm. Sitten on vielä suojasuodin, joka on kuin halpa henkivakuutus, sillä se suojaa linssiä, taas tuohon kittiin sopiva on tällainen, https://www.topshot.fi/product/7072/hoya-pro1-digital-protector-37mm-suojasuodin. Jos linssi rikkoutuisi, niin korjaus on huomattavasti halvempaa, jos sitä suojaamassa on suojasuodin!

  Tietysti jokin kameraa suojaava laukku on myös hyvä, jos et sellaista jo omista, niin oma uusi löytöni on tällainen Wrapping Case, johon kameran voi “kietaista” ja sujauttaa laukkuun. Pehmeät seinämät suojaavat kameraa ja se voi huoletta pyöriä laukun pohjalla :)

  Toivottavasti näistä oli jotain apua <3

 16. Voi kiitos kaunis Jenna! Kiva kuulla, että löysit vihdoin etsimäsi shortsit. Vinkkinä, jos kaipailet vielä muita värejä mustien rinnalle, niin Vilassa on tällä hetkellä myynnissä rusettishortseja myös valkoisina ja persikansävyisinä, ovat myös kantistarjouksessa Stockalla :)

  Aurinkoista kesää sinnekin ja kiitos itsellesi iltani piristämisestä! :)

 17. Voi että, kiitos Maria tuhannesti kehusta ja kauniista sanoistasi! Tällainen palaute saa aina leveän hymyn naamalle :) Teidän kommenttinne ovat tämän touhun suola, joten piristetään sitten toinen toisiamme, hih. Aurinkoista kesää sinnekin!

 18. Ihana, upea Jonna <3 Ja myöhästyneet onnittelut Costumen sivuille siirtymisestä, vakkarilukijasi täällä edelleen :)

 19. Todella kiva asu! Samaan aikaan niin rento, mutta toisaalta taas sopii hyvin kaupungillekin. Värit sopivat loistavasti yhteen! Tykkään paljon! :) Tuo iloinen hymysi ja kauniit kuvat ovat niin mukavaa katseltavaa :)

 20. Heippa taas, tykkään tosi paljon tästä asukokonaisuudesta, luonnonvärit on vaan aina jotenkin niin tyylikkäitä ja myös sopii mielestäni blondeille erinomaisesti. Onko sinulla muuten raitoja tai jotain muuta väriä noissa hiuksissa?

  Kävitkö tekemässä sen AMK-liiketalouden kokeen? Jos kävit, niin mitä mieltä olit esim. laskuista ja muutenkin koko kokeesta? Onnea valtavasti siihen “oikeaan” pääsykokeeseen.

 21. Voi Eleonora, kaipailinkin jo kommenttejasi, hih <3 Ihana kuulla että olet pysynyt yhä matkassa ja kiitos kauniista sanoistasi! :)

 22. Voi kiitoksia, kiva että pidit! :) Asusta saisi helposti vielä kaupunkikelpoisemman lisäämällä bleiserin niskaan, mutta näillä helteillä lyhyet hihat ja lahkeet ovat kyllä paras vaihtoehto ;) Hih, sinä se olet kyllä aina sellainen piristäjä!

 23. Heippa titi! Kiitos, mukava kuulla että tykkäsit :) Hiuksissani on alla jonkin verran omaa väriäni, sillä tukkaa on luonnollista lookkia hakien raidoitettu vaaleammaksi, sieltä löytyy siis seasta vähän vaaleanruskeampaa myös.

  Päädyin kuitenkin siirtämään AMK-haun syksyyn, mikäli kävisi niin, etten nyt kauppakorkeaan pääse. Kahden päivänkin uhraaminen materiaalien lukemiseen ja itse kokeeseen tuntui tässä stressitilalta liialta.. :D Itse kävit ilmeisesti sen tekemässä? Ja muistanko väärin, vai haetko sinäkin kuitenkin kauppakorkeaan? Jos näin, niin superpaljon onnea kokeeseen! :)

 24. Hei, tosi hyvä ratkaisu siirtää toi “varapyrkiminen” tammikuulle, kun ei sitten syksyllä olisi mitään muuta.

  Joo, en itse kyllä ole hakemassa kauppakorkeaan,vaikka on melkeen yhtä hyvät paperit kuin sinulla, pää ei vaan kestä sitä noin rankkaa kilpailua. Siksipä olikin aikamoinen yllätys minulle, olen siis aina ollut hyvä koulussa, että noi AMK-liiketalouden kokeet oli mun mielestä aika yllättävän haastavat, kirjoitin 3 pinnaa vaille L:n lyhyessä matikassa ja voi ei, kuinka kummallisia laskuja tuolla oli, olin ihan varma, että saan kaikki helposti oikein, mutta eipä kuule tietoakaan, ehkä jonkun pisteen siitä osiosta saan. Vielä kerran ISOT ONNET kokeeseen ja kiitos mielenkiinnosta.

 25. Siirtäminen tuntui kyllä oikealta ratkaisulta :) Ohoh, vähän uumoilinkin, etteivät ne AMK-kokeetkaan mitään ihan helppoa kauraa ole! Erityisesti matikan osuuden kanssa olisin varmasti ollut pulassa, jos sinäkin L:n papereillasi jouduit hieman pohtimaan. Toivotaan, että sinullekin ovet aukeavat ja oikein ihanaa kesää! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *