Home Sweet Home

Heippa taas, tällä kertaa hieman erilaisista maisemista sateen keskeltä koti-Suomesta :) Sadetta tai ei, niin onpa kiva olla taas kotona. Lomalla on aina ihanaa, mutta aamiainen ja aamukahvi ei maistu kyllä missään niin hyvältä kuin omassa keittiössä nautittuna! Puhumattakaan siitä, kuinka ihana on suihkun jälkeen kääriytyä paksuun kylpytakkiin ja sujahtaa illalla pehmeiden lakanoiden väliin omaan sänkyyn, nukuin viime yön kuin pieni porsas (hieman tuhisten, kiitos tuliaisena tuodun flunssan)!

Lomamme Mallorcalla oli todella onnistunut, viikko pelkästään auringosta, hyvästä ruuasta ja toistemme seurasta nauttien teki meille molemmille kiireisen kevään jälkeen niin hyvää. Oli ihana rentoutua täysin, parkkeerata itsensä rantatuoliin ja uppoutua mehevän hömppäkirjan pariin. Häpeäkseni tunnustan, etten ole varmaan vuoteen lukenut yhden yhtäkään kirjaa, joten voi sitä riemua, kun sain loman aikana luettua jopa kaksi! Nyt hyllyssä odottaa vino pino kirjoja vuoroaan, niin kevyttä hömppää kuin hieman vakavampaakin, englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi.. Tavoitteena olisikin ryhdistäytyä ja saada kahlattua niitä läpi kesän aikana :)

Seuraava viikko tulee olemaan äärimmäisen jännittävä, sillä täällä odotellaan polvet tutisten koulujen tuloksia. Kuinka ihmeessä maltan pysyä housuissani? Nyt ei auta kuin pitää peukut ja varpaat pystyssä parasta toivoen, iik! Tuloksia odotellessa minulla on teille kasa loma-asuja varastossa, kuin myös tietenkin reissupostauksia ja tunnelmia Espanjasta. Kuvat kirkkaanturkoosista merestä ja kukkabikineistä sopivatkin tänne sateen keskelle mainiosti, vai mitä ;)

24 thoughts on “Home Sweet Home

 1. Oi, lomapostaukset ovatkin tänä kesänä suosikki lukemistani kun ei itse reissuun pääse!
  Todella kiva kuulla, että reissune oli onnistunut ja teki hyvää!

 2. Reissupostauksia odotellaan ainakin täällä innolla! ;) En malttaisi millään, että pääsen keskiviikkona taas aurinkoon, joten sinun ihanat kuvasi samoista pakoista varmastikin lyhentävät odotusta hihi. Hassu tuo kirjajuttu muuten, itselläni nimittäin ihan sama juttu! Toki koulussa piti lukea opetussuunnitelman mukaisesti sekä suomeksi, englanniksi, että ranskaksi erilaisia romaaneja, mutta tajusin juuri pari viikkoa sitten, etten ole poiminut itse valitsemaani kirjaa kätösiini reippasti yli vuoteen, niin kiireisenä IB-opinnot ovat minut pitäneet vaihtarivuoden jälkeen :) Täällä ainakin pidetään sormia kovasti ristissä pääsykoetulosten puolesta! :)

  http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

 3. Voi paljon onnea niihin tuloksiin! Lupaan olla täällä peukut pystyssä, että pääset haluamaasi paikkaan! Joko ne ensi viikolla tulevat? Miksi muistaisin, että omat tulokset (köh, 10 vuotta sitten tulivat heinäkuun lopussa?).

  Pääasia, että loma oli rentouttava. Tuo kirjajuttu on jännä. Itselläni oli sama homma, tiukka ja kiireinen talvi, ei aikaa kirjoille. Kun talviloma sitten pääsiäisviikolla alkoi, nin aloitin sen istumalla alas ja lukemalla kerralla yhden odottaneen dekkarin. Ymmärrän hyvin, lukemista kaipaa, kun sille ei ole aikaa :)

 4. Täytyypä siinä tapauksessa pistää lomapostauksia oikein kunnolla tulemaan, niin pääset sinäkin nauttimaan edes kuvien välityksellä ;) Hih, teitä onkin sitten yksi matkalainen lisää kun ensi kerran reissuun pääsette <3

 5. Namnam, tuota mutustellen alkaa kyllä aamu aina mukavasti :) Matkapostauksia paljon luvassa!

 6. Voih, mahtuisikohan mukaan reissuun yksi pieni taskukokoinen salamatkustaja? Voisin lähteä takaisin vaikka heti :) Missä päin Mallorcaa te muuten majailette? Kääk, nyt äkkiä kirjakauppaan ja notkuvien hyllyjen äärelle valitsemaan jotain ihanaa kesälukemista! Minullakin tuli kyllä nuorempana ja vielä koulussa (pakostikin heh) luettua, joten ihan harmittaa, miten vähän nykyään sitä lukeekaan. Nyt siis on ryhdistäydyttävä ;) Kiitos ihana, toivotaan parasta!

 7. Kiitos peukuista Dahlia! Kyllä vaan, tulokset tulevat jo ensi viikolla, onneksi ne tulevat nykyään näinkin nopeasti :) Kummasti se kirjojen lukeminen kiireen keskellä jää ja mikä itseäni erityisesti harmittaa, niin sitten se vähäinenkin aika tulee käytettyä ennemmin koneen ääressä kuin kirja kädessä. Siispä nyt aion ryhdistäytyä ja saada lukutoukkamoodin takaisin päälle ;) Mikään ei ole niin koukuttavaa kuin uppoutua mehevän juonen pariin!

 8. Pidän sulle peukkuja pystyssä koulun puolesta! Olisi kiva tietää mitä kirjoja sulla on lukulistalla? :) Mukavaa lauantaita!

 9. Tsemppiä! Oot kyllä täysin ansainnut paikan haluamaasi kouluun. Ihailen niin kovin sun ahkeruutta. :)

 10. Hih, täällä on kanssa kahlattu jo muutamakin kirja läpi – enimmäkseen vielä sitä hömppää kun on hyvä vastapaino töille ;) Tosin maanantaina täytyy käydä nappaassa kirjakaupasta hetiheti Jo Nesbon uusin! Ja sitten ei varmaan pariin yöhön tarvitse nukkua :-D

  Ja täällä pidetään peukkuja, että koulupaikka rapsahtaisi! Oot sen kyllä ansainnut jos joku.

 11. huijui piän sormet ja varpaat pystyssä että pääset kouluu!! ootko uskaltanu käydä laskemassa omia pisteitä? :)

 12. Peukut pystyssä on täälläkin sinulle! :-) Jännittävää aikaa tuo tulosten odottelu…

 13. Kiitos peukuista Heidi! :) Lukulistalla on mm. muutama Sophie Kinsellan hömppäromaani englanniksi, Khaled Hosseinin Leijapoika ja ruotsiksi Sofi Fahrmanin Elsas Värld. Täytyy kipaista kirjakaupassa pokkariosastolla kahmimassa lisää ;) Mukavaa sunnuntaita sinne!

 14. Voi kiitos ihanainen, toivon kyllä koko sydämestäni niitä hyviä uutisia :) Rentouttavaa sunnuntaita!

 15. Hömppäkirjallisuus kuuluu kesään ;) Hihi, voiei! Minunkin täytyisi heti ensi viikolla kipaista kirjakauppaan ja napata muutama pokkari mukaan :)

  Voi kiitos kivoista sanoistasi, toivotaan tosiaan parasta!

 16. Ihana, kiitos! :) Pari päivää kitkuttelin ja taistelin itseni kanssa uskallanko käydä, ja lopulta oli pakko kun en enää kestänyt jännitystä! Muutama piste yli viime vuoden rajan, joten mahdollisuuksia pitäisi olla, mutta perjantaita odotellessa :)

 17. Heippa josku! Katsotaan jos saisin aiheesta vaikka postausta aikaiseksi, kunhan olen vielä kipaissut kirjakaupan kautta hakemassa hieman lisää luettavaa ;) Kiitos toiveesta ja mukavaa sunnuntaita!

 18. No on kyllä niin jännittävää, etten malta pysyä pöksyissäni! Kiitos peukuista, toivotaan parasta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *