Espanjan auringon alle!

Jihuuuu! Olemme koko kevään haaveilleet poikaystäväni kanssa yhteisestä lomasta etelän auringon alle, kahtena edellisenä vuotena viime kesää lukuunottamatta matkamme ovat suuntautuneet Kyprokselle ja Kreetalle. Nyt vihdoin haaveilu saa muuttua odottamiseksi, sillä nappasimme viime viikolla äkkilähdöt Espanjaan! Tarkemmin sanottuna, alle viikon päästä meidät löytää Mallorcan Alcudiasta nauttimasta takuuvarmasta auringosta, hotelliaamupalasta, viilentävistä pulahduksista uima-altaaseen ja tuulen vireestä palmujen alla! Muruni lähtee matkan jälkeen työharjoitteluun ulkomaille, joten viikko kahdestaan ennen hänen lähtöään tulee täydelliseen saumaan :)

Poikaystäväni on käynyt vuosia sitten useita kertoja Mallorcalla, mutta kuulisin silti mahdollisesti teidän vinkkejänne! Jos mielessänne on jokin erityisen hyvä ravintola, jokin vierailun arvoinen paikka, tai jotain muuta kivaa puuhaa viikon lomallenne, niin olisin kaikista vinkeistä erittäin kiitollinen :) Entä kannattaako tehdä visiittiä Palmaan ostoksia varten? Espanjan hinnat vieläpä alennusmyyntien aikaan kuulostaisi kyllä houkuttelevalta…

Perjantaina pakkaamme siis kimpsut ja kampsut mukaamme, pistämme aurinkolasit nenälle ja vaihdamme lomamoodin päälle! Sitä odotellessa kertokaas vinkkien lisäksi teidän kesäsuunnitelmianne, onko teillä matkoja suunnitteilla tai jo tiedossa? :)

58 thoughts on “Espanjan auringon alle!

  1. Oikein ihanaa matkaa teille! :) Olet kyllä sen ansainnut. Itsekin menossa Espanjaan tässä kesällä, ja ihana kuulla vähän Espanjasta sitten omaakin lomaa varten. :)

  2. Voi kiitos ihana! Lupaan jakaa teille sitten vähän Espanjafiiliksiä, enkä ehkä edes ihan niin vähänkään ;) Mihin päin Espanjaa olet itse menossa?

  3. Moikka! Taas ihan asiasta kukkaruukkuun, sulla on varmasti paljon muutakin ajateltavaa nyt kuin postaustoiveet, mutta päätinpä nyt ainakin toivoa. Nimittäin voisitko tehdä postauksen erilaisista asuista, kuvata niitä tänne ja esitellä miten pukeudut esim. kouluun, töihin, kesällä, juhlimaan, kaupungille, rannalle jne.?
    Kaipaisin omaan tyyliini inspiraatiota ja ihannoin sun tyyliä ja ajattelin, että sulta voisi saada ihania vinkkejä! Kiitos jo etukäteen! :-)

  4. Heippa V! Höpsistä, toiveet otan aina ilolla vastaan, joten kiitos tästä :) Ideasi kuulostaa kivalta, moni näistä tyyleistä tulee toki esiin ihan asupostauksieni myötäkin. Voin kuitenkin matkamme jälkeen väsäillä jotain tähän ideaan liittyen, palaan siis asiaan! :) Aurinkoista viikkoa!

  5. Kuulostaapa ihanalta matkalta! :) Hassu yhteensattuma, mäkin olen lähdössä Espanjaan juhannuksena eli melko samoihin aikoihin kuin tekin! Hyvä valinta molemmilla! ;) Kivaa lomaa, ollaan ansaittu kaikki rentoilu kokeiden jälkeen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *