Alennusten aatelistoa

Viime viikolla esittelin teille alennusmyyntien viidakosta keräämiäni asukokonaisuuksia postauksessa Aleista koottua – Summer Edition. Tällä kertaa syynäsin tarkemmin yhteistyökumppanini Zalandon valikoimia, jossa alet pyörähtivät vasta muutama päivä sitten käyntiin. Valikoimia läpikäydessäni en niinkään miettinyt vaatekappaleiden yhteensopivuutta asuja silmällä pitäen, vaan keräilin summa mutikassa suosikkiyksilöitäni. Nyt kollaasia tarkastellessani totesin kuitenkin, että saisihan näistäkin vaikka kuinka monta asua kasaan!

Minun oli tarkoitus ajastaa postaus vasta matkamme ajaksi, kunnes hölmönä tulin järkiini, että eihän näistä olisi ensi viikolla enää mitään jäljellä. Alennusmyynneissä kyynärpäätaktiikka kun on se toimivin (myös näin virtuaalisesti!), ja nopeimmat nappaavat päältä parhaat herkkupalat!

1. Samsoe&Samsoe, 2. Sisley, 3. Mexx, 4. Sisley,
5. Pier One, 6. Kiomi, 7. Benetton,
8. Little White Lies, 9. mint&berry, 10. sweet deluxe, 11. Tokyo Jane, 12. Selected Femme

Hih, onko vähän allekirjoittaneen näköinen kollaasi? ;) Mukaan päätyi todella monta täällä jo entuudestaan useaan otteeseen vilahtanutta vaatekappaletta, kuten Benettonin kaunis bukleejakku ja Little White Lies’in puuteriset piparkakkureunaiset shortsit. Jälkimmäiset kutkuttelevat yhtä mielessäni, voi että kuinka suloiset nuo ovat! Mint&berryn hiekanruskeat rusettishortsit taas bongasin jo talvella kaavailemaani postausta varten, kunnes ne ehtivät loppua, ja näin ne harmikseni tekivät taas! Kiinnostuneiden kannattaa kurkkia, josko shortseja tulisi vielä vaikka palautuksina :) Punaiset pöksyt nappasin myös ehdottomasti mukaan, omiani olen käyttänyt jo hirmuisen paljon!

Siinä olisikin sitten tämän kesän alennusmyyntibongaukset pulkassa! Lukuunottamatta toivottavasti Espanjassa tekemiäni löytöjä, odotukset ovat ainakin korkealla :) Tulen vielä huomenna aamulla sanomaan pikaheipat, mutta niille, jotka suuntaavat jo tänään juhannuksen viettoon toivottelen oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannusta!

Linkit mainoslinkkejä

12 thoughts on “Alennusten aatelistoa

  1. Ääh, pitikin eksyä tänne! Nyt mä haluan ton koko kollaasin! Onneks noista joistain ei oo enää mun kokoja, niin en mee ihan sekaisin :D

  2. Kivoja juttuja olet listannut. ♡ Itsekin pitäisi viitsiä oikein tutkia alejuttuja. Voisi tehdä todella hyviä löytöjä. Ei kuitenkaan ole varsinaisesti tarvetta kuin ruskeille baltsuille. :-)

  3. Eikö olekin, tosi istuvan näköinen malli :) Minullekin nämä Dr.Denimin pöksyt olivat aiivan liian pitkät, mutta lahkeet sai helposti kääräistyä sisäänpäin sopivan mittaisiksi. Kiitos Maria ja mukavaa juhannusta sinne päin! :)

  4. Alennuspuolta on helppo tutkia, kun selaa niitä esimerkiksi tuoteryhmittäin tai merkeittäin, kuin kahlata läpi koko kymmenientuhansien tuotelista :) Eikun löytöjä tekemään, baltsuja on myös helppo etsiä valitsemalla suoraan väriksi ruskean, been there done that ;)

  5. Noi piparkakkureunaiset shortsit on täydelliset! Bongasin ne kanssa tehdessäni alekollaasia, mustat oli kanssa ihanat, mutta harmi ettei alessa:/ Houkuttaisi ihan sikana, mutta hitto kun noita kesävaatteita on jo ihan tarpeeksi!:'D Ei viitsisi koko ajan olla tilailemassa jotain uutta kun kaikkia ei varmaan edes kerkeä käyttämään Suomen lyhyen kesän aikana..

  6. Millon Mallorcalla alkaa alet? Meillä täälä Etelä-Espanjassa alkaa alet vasta 1.7 :(

  7. Ne on ihan uskomattoman söpöt, olen jo pari kuukautta niitä ehtinyt kuola valuen ihastella! Minäkin kuitenkin olen, köh, aikamoinen shortsihamsteri, etten keksi mitään järkevää syytä noiden hankkimiselle.. :D

  8. Elin ihan siinä toivossa, että alet olisivat jo alkaneet, mutta ilmeisesti Mallorcallakin starttaavat vasta heinäkuun puolella :( Pöh! Onneksi Zaran Suomea halvempi hintataso piti minut silti oikein tyytyväisenä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *