Aleista koottua – Summer Edition

Alennusmyynnit ovat pärähtäneet käyntiin jo monessa kaupassa ja aleprosentitkin näyttävät olevan jo heti alkuun suhteellisen korkeita. Tämä tarjoushirmu onkin jo varsin innoissaan, joskin paikan päällä liikkeissä olen huono tonkimaan vaatteita kasoista keskellä sekasortoa. Sen sijaan nettikauppojen alennusosastoja selaan mielelläni kaikessa rauhassa ilman töniviä kyynärpäitä ja ahdistavaa kuumuutta!

Joulualejen aikaan tein täsmäiskun yhteistyökumppanieni Booztin ja Zalandon valikoimiin ja kokosin alelapuilla varustetuista vaatteista asukokonaisuuksia. Mieleeni tuli tehdä samanlainen postaus nyt myös hieman kesäisemmissä tunnelmissa, joten tässä olisi alennushaukan laajan haravoinnin tulosta! Muutamat normaalihintaiset asusteet on merkitty tekstiin.

1. Pusero, 2. ballerinat (norm.hint.), 3. pitsihame, 4. kaulakoru (norm.hint.), 5. laukku – Mulberry

Pitsi kuuluu ehdottomasti kesään ja tämä French Connectionin hame vei huomioni heti ensivilkaisulla. Valkoisen ja tummansinisen liitto toimii aina, asusteisiin taas kultaista ja konjakinruskeaa. Tällaisessa asussa piipahtaisin mieluusti kesäpäivänä vaikkapa lounaalla kaupungilla!

1. Neule, 2. aurinkolasit – Ray-Ban, 3. farkut, 4. tennarit, 5. kello – MK

Punaisista Converseista puhuinkin jo pari kuukautta takaperin ja satuin bongaamaan nämä myös alesta! Klassikoiden lisäksi tällaisia kausijuttuja onkin hyvä metsästää alennusmyyntien syövereistä. Rennolle kävelylle vaikkapa puistoon pukisin tennarit raikkaan raidan ja sinisen farkun kera.

1. Mekko, 2. aurinkolasit – Ray-Ban, 3. korikassi, 4. korvakorut (norm.hint.), 5. kello – MK, 6. kiilakorot

Raitamekko on kesän must-have ja tämä Vilan puuvillaviskoosimekko on vilahtanut kollaaseissa aikaisemmin jo normaalihintaisenakin. Raitamekko sopii niin moneen menoon, mutta itse kuvittelin sen nyt kesäpäivänä piknikille puistoon kera kiilokorkojen ja olkikassin. Piknikille on kyllä pakko päästä tänä kesänä! :)

1. Toppi, 2. sandaalit, 3. maxihame, 4. kello – MK, 5. rannekoru (norm.hint.), 6. aurinkolasit – Ray-Ban, 7. laukku – Mulberry

Ainoa mitä varsinaisesti yritän löytää alennusmyynneistä on maxihame jossain hempeän kesäisessä säyssä, jokin haalea persikan väri olisi täydellinen! Maximittaan ihastuin viime kesänä mekoissa, mutta vasta nyt olen hiljalleen alkanut lämmetä siihen hameidenkin muodossa. Hiekan sävyisen hameen kanssa pukisin muita vaaleita ja maanläheisiä värejä, vielä ripaus oranssia piristämään kokonaisuutta.

Jotain kollaaseista on lähtenyt kotiin päin, joskin tietysti normaalihintaisena.. Siitä kuitenkin lisää, kunhan saan paketin käsiini :) Oletteko te jo käyneet alennusmyynneissä, tai onko kiikarissa jotain tiettyä?

Linkit mainoslinkkejä

7 thoughts on “Aleista koottua – Summer Edition

  1. Ihania kokonaisuuksia olet koonnut jälleen. ♡ Noista jokainen sopisi itsellenikin. :-)
    Ihanaa viikonloppua!

  2. Asiani ei liity tähän mutta onko sinun longchamp roseau se pienempi vai isompi koko? :) Oon ostamassa sitä ja mietin vielä kumman ottaisin.

  3. Kiitos, ihana kuulla että pidit! :) Toivottavasti aurinkoista viikonloppua sinnekin!

  4. Hmm, aina kun tätä kysytään niin vähän epäröin, koska en ole itsekään varma! Laukun ostamisesta on jo muutama vuosi, joten en mene ihan takuuseen, mutta minusta se on suurempaa kokoa :) Tuohon kokoon ainakin mahtuu näppärästi A4-kokoiset paperit ja kirjat ym., se kulki keväällä usein mukanani valmennuskurssillakin.

  5. Upeita kollaaseja olet saanut aikaan! Olen lämmennyt myös melko hitaasti maksimekoille ja -hameille.. Olen ajatellut ettei se sopisi ollenkaan tälläiselle tapille.. Olen kuitenkin hämmästynyt, miten hyviltä lyhyetkin ihmiset näyttävät se päällään. Alennusmyyntilistalla onkin siksi maksimekko :)

  6. […] viikolla esittelin teille alennusmyyntien viidakosta keräämiäni asukokonaisuuksia postauksessa Aleista koottua – Summer Edition. Tällä kertaa syynäsin tarkemmin yhteistyökumppanini Zalandon valikoimia, jossa alet […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *