Uusi koti Costumessa!

Tulin vielä muistuttelemaan, että Jonnamaista on muuttanut uuteen kotiinsa Costumen sivuille, jossa saan kunnian toimia vierailevana bloggaajana kesän ajan! Uusi osoite on http://jonnamaista.costume.fi/, toivottavasti näen joka ikisen teistä siellä! :) Mikäli ette ole vielä ehtineet päivittää syötettä esimerkiksi Bloggerin lukulistaan, niin tässä vielä sekin: jonnamaista.costume.fi/feed.

Costumessa tavataan!

8 thoughts on “Uusi koti Costumessa!

  1. Onnittelut ihanuus! <3 Ehdottomasti siirryn mukanasi myös sinne sinua seuraamaan. ;)

    -Jatta

  2. Voi ei onnea sulle tää lukija odottelee sun paluuta tänne kun costumen sivuilla mainokset lataa niin kovin paljo ku puhelimella seurailee ! (:
    Pidä lippu korkealla ! (:

  3. Voi kurja, itselläni sivu latautuu ihan parissa sekunnissa puhelimellakin :o Täällä blogissa on ollut usein jopa enemmänkin mainoksia, joten niiden ei pitäisi vaikuttaa. Kokeile nyt ihmeessä vielä ennen kuin tyrmäät ajatuksen, toivottavasti näen sinut Costumen puolella ;) Kiitos onnitteluista!

  4. Kiitos kun rohkaisit kokeilemaan uusiks. Ei ladannut enää kauaa ! Oon varmaan ollut just sillon sellaisessa paikassa että on ollut nettiyhteys huono. Varmasti näet uudessakin blogissa! Niin kivaa blogia kirjoitar että olis harmi jos ei pääsis tästä nauttimaan ! :)

  5. Jihuu, ihana kuulla! Ymmärrän kyllä, olen itse kärsimättömänä aina ihan tuskissani, jos jokin sivu ei lataudu hetitässäjanyt :D Kiva kuitenkin, että sinulla nyt pelitti! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *