Summer, I’m Ready For You!

Viime  päivinä sää on antanut jo pientä toivoa kesän lähenemisestä, olemme saaneet nauttia upeasta auringonpaisteesta ja ihoa hellivistä lämpötiloista! Olen hiljalleen kaivanut esiin kevyempiä vaatteita ja täydentänyt myös kaappia muutamilla uusilla tulokkailla. Katukuvassa on ehtinyt vilkkua jo paljaita sääriä, itse taidan kuitenkin vielä odotella niitä hellelukemia ennen shortsikauden korkkaamista ;)

Speaking of, kuvassa vilahtavatkin shortsikokoelmani uusimmat tulokkaat, H&M:stä LOGG-malliston puolelta napatut ohutraitaiset vaaleansinivalkoiset puuvillashortsit. Olin jo poistumassa kaupasta, kunnes iskin silmäni näihin, shortsit olivat niin näköiseni! Pökät tosin ovat aika minimittaiset, joten jäävät todennäköisesti vain rentoon oleskeluun, rannalle tai mökkimaisemiin.

Shorsit eivät jääneet ainoaksi löydökseni H&M:stä, sillä postipate kiikutti juuri myös tilaukseni nettikaupan puolelta. Mitä olisi kesä ilman oikein kunnon punottua rantakassia? Kyllä tämä olalla kelpaa nauttia kesälaitumista, eikä rennon kassin kanssa tarvitse huolehtia rantahiekasta tai sulavasta jäätelötötteröstä. Myös rivin ylimmät, kukalliset bikinit kuoriutuivat samasta paketista. Valkoiset, värikkäillä kivillä koristellut taas ovat Bik Bokista, ja keltaiset röyhelöbiksut löytyivät viime kesänä Lindexiltä. Tunnustaudun aikamoiseksi bikinihirmuksi!

Aurinkosuojan sijaan kuvassa on purnukka ACO:n päivettävää voidetta, sillä kirjaston kelmeässä valossa ei pahemmin suojakertoimia tarvita. Ensi viikolle on kuitenkin luvattu jo hellerajaa lähenteleviä lukemia, joten pieni väri pintaan ei olisi yhtään pahitteeksi! Voisinkin palailla päivettävien tuotteiden kanssa myöhemmin ihan omassa postauksessaan :)

Näissä kesäissä tunnelmissa toivottelen aurinkoista keskiviikkoa!

15 thoughts on “Summer, I’m Ready For You!

 1. Kivoja kesäjuttuja!
  Minä olen myös vähän vilukissa, joten kesäpukeutuminen joutuu vielä hetken odottamaan lämpimämpiä säitä… :-)
  Nyt aamulla oli +6 astetta… hui.

  Mukavaa keskiviikkoa! :-)

 2. Purkkirusketusta kaivattaisiin täälläkin, viikonlopuksi kun on luvattu jo yli 20 astetta. Aiemmat, pieleen menneet kokeilut vaan kummittelee edelleen mielessä.. :D Mutta ihanaa, että kesä on nyt oikeasti ovella!

 3. Itse katsoin samoja shortseja, mut ei löytyny kokoa! Jos saa kysyä niin onko omasi minkä kokoiset? :) ja aivain ihania biksuja, kesää odotellessa!

 4. Oikein paljon onnea Costumeen pääsemisestä!! Olen niin onnellinen puolestasi! <3 Olet kyllä tämän ansainnut, blogisi on aivan mahtava :)

 5. Ja vielä piti kommentoida noita shortseja: itse ostin samat shortsit (ainakin näyttävät prikuulleen samoilta) vähän aikaa sitten, mutta värinä oli beige :) Olivat myös minulle kaupunkikäyttöön hieman liian lyhyet, pitempiä shortseja olen tässä metsästänyt, mutta hyviä ei ole vielä tullut vastaan. Ehkä huomisen kauppakierroksella!

 6. No en kyllä itsekään oikein ymmärrä niitä kesämiehiä shortseissa ja teeppareissaan, kun ei ulkona nyt sentään vielä niin lämmin ole :D Sen sijaan bleiserikauden pääsee jo korkkaamaan, jihuu!

  Samoin sinulle :)

 7. Oijoijoi, kuuostaa hyvältä! Hahah voi ei, no nyt vaan kummittelut syrjään ja etsimään uusia, sopivampia purnukoita ;) Sanos muuta, olen ihan yhtä hymyä kun puutkin alkavat jo vihertää!

 8. No voi harmi, toivotaan että oikea koko vielä löytyisi! Otin näistä koon 34. Biksuista olen itsekin ihan innoissani, kunhan niitä vaan tänä kesänä pääsisi jossain käyttämäänkin ;)

 9. Voi kiitos valtavasti piristävistä sanoistasi <3 Ihana kuulla sinusta, mietinkin juuri että on jo ikävä kivoja kommenttejasi! :)

 10. Oi, beiget kuulostavat myös ihanan raikkailta! Harmi tosiaan, että mitoitus on niin lyhyttä, olisin mieluusti pitänyt tällaisia raidallisia shortseja ihan kaupunkikäytössäkin :) Shortsien metsästys siis jatkuu täälläkin, niitä ei voi olla ikinä liikaa!

 11. Hih, eikö vaan! En malta odottaa rantahiekkamaisemia ja turkoosia vettä tuo laukku olalla keikkuen ;)

 12. Love that bag…love everything actually because it's making me think of being at a pool sipping a cold drink and reading a new magazine. Oh can't wait for the pools to open up!

 13. So do I, it's so cute! Ohh, that sounds just perfect, can't wait for summer :) It's really nice to see you here at my new address, Casey!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *