Summer Essentials – Shorts

Kesällä ehdottomasti käytetyin alaosani ovat shortsit, jotka nimeäisinkin yksiksi vaatekaapin peruspilareiksi. Shortsit sopivat kesähelteillä lähes jokaiseen menoon, ja käytän niitä itse niin arjessa kuin juhlassakin maustaen kokonaisuutta tilanteeseen sopivilla asusteilla. Arkena shortsien pariksi sopivat tyttömäiset ballerinat taikka Converset, viikonloppurientoihin taas naiselliset korkeat korot. Ja mikä parasta, shortseissa ei tarvitse pönöttää kuten hameessa, eikä vilautteluvaaraa ole ;)

Olen siis varsinainen shortsityttö ja keräsinkin haukan katseellani suosikkiyksilöni yhteistyökumppanieni Zalandon ja Booztin valikoimista. Suuren haravoinnin tuloksena löysin toinen toistaan kauniimpia malleja, niin klassisia istuvia yksivärisiä, kuin muutamia villikorttejakin asuja piristämään.

1. mint&berry, 2. Sisley, 3. Tiger of Sweden, 4. Bruuns Bazaar,
5.
Little White Lies, 6. Vila , 7. Molly Bracken, 8. Kookai,
9.
b.young, 10. Ted Baker, 11. Chiemsee, 12.NAF NAF

Joka naisen kaapista tulisi löytyä ainakin jotkin neutraalin väriset perusshortsit, kuten tummansiniset, mustat tai beiget, joihin voi yhdistää monenlaisia yläosia. Korkeavyötäröiset, ilmavasti laskeutuvat shortsit taas ovat hivenen naisellisemmat ja sopivat täydellisesti juhlavampaan menoon. Klassisten mallien lisäksi voi leikkiä materiaaleilla ja leikkauksilla, tai suloisilla yksityiskohdilla kultaisista napeista rusetteihin. Pari vuotta sitten hankkimieni rusettishortsien perään on kyselty useasti ja kollaasista löytyykin myös muutama vinkki kyselijöille, itse menin ja ihastuin persikan värisiin kaunottariin.

Jos taas ei arastele käyttää värejä, niin esimerkiksi punaiset shortsit olisivat täydelliset kesään ruskettuneiden säärien pariksi, seilorihenkisistä sinivalkoraidallisista puhumattakaan. Pinkkien bukleeshortsien perään jäin haikailemaan nähtyäni Pinterestissä tämän kuvan, ja pinkin ja valkoisen raikas yhdistelmä on siitä lähtien kummitellut mielessäni. Printit hallitseva taas osaisi varmasti yhdistää taitavasti kukalliset yksilöt!

Minua kutkuttelee monikin näistä kollaasin malleista, onneksi joitain vastaavia löytyy jo omastakin kaapista. Oikeastaan vain raidalliset kaupunkikelpoiset shortsit, sekä istuvat valkoiset ovat varsinaisesti ostoslistallani! Iskittekö te silmänne johonkin näistä, entä oletteko hame- vai shortsityttöjä? Voi toivottavasti paljaat sääret saisi jo pian esiin, sitä odotellessa kokoankin teille seuraavaksi eri menoon sopivia asuja näiden ympärille :)

Linkit mainoslinkkejä

21 thoughts on “Summer Essentials – Shorts

 1. Shortsit on kyllä ihan must kesäjuttu! :) Vaikka hameista pidänkin niin shortseissa on tuo mainitsemasi huolettomuus. Tosin näinkin onnettomuusherkälle tyypille mitkään lyhytlahkeiset ei taida olla täydellinen valinta, pienempiä (tai isompia) mustelmia kun löytyy tuon tuosta sieltä tai täältä. :D

 2. Toinen shortsityttö ilmottautuu! (; En juuri muuta alaosaa kesällä käyttäisikään, shortsien pariksi vaan sopii ihan kaikki trikootopista kauluspaitaan. Juuri nyt himotuslistalta löytyvät punaiset ja hemppiskeltaiset shortsit, ja nuo kukalliset taisivat just mennä sinne jonon jatkoksi!

 3. Täällä huutelee myös shortsityttö! :) Muutamat yksilöt uupuu vielä kaapista, esim, mustat rusettishortsit sekä tummansiniset.

 4. Itse löysin täydelliset tummasini/valkoraidalliset shortsit Mangosta! :) Nämä samaiset, jotka ihanalla Alexallakin on: http://www.alexadagmar.com/2013/05/whats-meant-to-be-will-always-find-way.html . Vielä tosin ovat “korkkaamatta” mutta eiköhän se aurinko tule taas pian tervehtimään :)

  Omalla ostoslistalla olisi pidemmän malliset, ilmavat shortsit vinoon leikatuilla lahkeilla! Ne uusimmassa Costumessa näkyneet Weekdayn olisi likipäin täydelliset. Onneksi ensi viikolla pääsee pitkästä aikaa Helsinkiin! ;)

 5. Minäkin olen shortsityttö! :) juuri pari päivää sitten ostin itselleni perus valkoiset shortsit, jollaisia en ole koskaan kokeillut. Olen oikein tyytyväinen niihin, jotain uudenlaista :p nyt minulla on kahdet mustat, yhdet valkoiset, beiget ja vaaleanpunaiset shortsit.

  Hameita harvemmin käytän, minä tykkään kesällä liikkua kunnolla, joten shortsit ovat minulle optimaalisin vaihtoehto. Kollaasissasi esiintyvät shortsit ovat kaikki oikein nättejä, käyttäisin itse mitä vaan niistä! :)

 6. Kyllä niitä shortseja vaan tulee enemmän käytettyä! Itsellä on niin että kun sopivat ja istuvat shortsit löytyvät täytyy niitä melkeen hamstrata joka väreissä. :D Hyvien shortsien löytäminen kun ei itsellä ole helppoa ollenkaan!
  Nyt on täälläpäin ainakin hieman sateisia ja kylmempiä päiviä ollut, mutta toivotaan että se aurinko taas pian palaisi! :)

 7. Minultakin löytyy kaapista muutamia hamosia, mutta siltikään niitä ei tule käytettyä kuin muutamia kertoja kesässä, shortsit ovat vaan niin mun juttu huolettomuutensa vuoksi ;) Muistan, kun viime kesänä Pariisissa minulla sattui olemaan hame päällä ja päädyimme juuri tuolloin kiipeämään Riemukaaren lähes 300 porrasta, olisi ollut huomattavasti helpompaa shortseilla! :D Hah voi, mustelmat kuuluvat kesään!

 8. Jee, kiva etten ole ainoa ;) H&M:llä on usein ollut juuri mustia rusettishortseja näin kesän lähetessä valikoimissa, kannattaa pitää silmällä jos sieltä löytyisi!

 9. Itsekin iskin silmäni shortseihin Mangon sivuja selaillessa ja viimeistään Alexan päällä ne nähtyäni ihastuin! Lindexin Holly&Whyte-mallistossa on myös vähän korkeavyötäröisempi malli raitashortseista, jommat kummat ajattelin hankkia.. :)

  Mariannan juttu Costumessa oli hurjan hyvä, Weekdayn tyyliset shortsit olisivat ihanat erityisesti illanviettoja varten :) Toivottavsti löydät ne itsellesi!

 10. Tervetuloa joukkoon iloiseen! :D Valkoiset shortsit pitäisi minunkin löytää, yhdet vähän rennomman malliset jo omistan, mutta jotkin hieman siistimmät. Noilla mainitsemillasi perusväreillä pärjääkin jo pitkälle ja löytyy varmasti shortseja jokaiseen asuun sopivaksi :)

 11. Hih, täällä toinen hamstraaja ;) Muutaman vuoden takaista H&M:n perusmallia löytyy kaapista ainakin parissa värissä, ja harmittaa etten ostanut useampiakin. Se ei tosiaan ole mikään helppo metsästys!

  Lähipäivinä pitäisikin taas paistaa, joten toivotaan että shortsit saisi pian jalkaan :) Ihanaa viikonloppua Jatta!

 12. Täälläkin yksi shortsityttö! Shortsit on kyllä niin kätevät kesällä, ovat vilpoiset ja ei tosiaan ole tuota vilautteluvaaraa ;) Olen itse aika pienikokoinen, joten istuvia on kuitenkin hankala löytää ja olen joutunut ostamaan esim h&m:n lastenosastolta shortsit :D Istuvia hameita on helpompaa löytää! Olisikohan sinulla tai jollakulla lukijalla vinkata, onko tänä kesänä missään tullut vastaan ns. pienempikokoisia shortseja? Ihan ketjuliikkeet tai vähän hintavammatkin käyvät :)

 13. Moi, ensiksi mun täytyy sanoa että blogisi on aivan mahtava! Mutta sitten kysyisin sitä että ostin juuri ne ihanat Massimo Duttin siniset rusettishortsit. En osaa kuitenkaan keksi millaisten yläosien kanssa voisin yhdistellä niitä. Elikkä voisitko auttaa minua vastaamalla tähän mutta olisi myös tosi kiva jos voisit tehdä vaikka postauksen erilaisten kesä-alaosioiden kanssa esim. Farkkushortsit, perus shortsit, korkeavyötäröiset “liehuvat shortsit” ja esim hameet.

 14. No sanopa muuta! Farkkushortsit ovat myös ihan must kesällä, olenkin unohtanut ne kollaasista kokonaan! Ne sopivat täydellisesti etenkin rentoon menoon :)

 15. Teitä löytyikin monta shortsityttöä ruudun takaa ;) Istuvia shortseja on kyllä vaikea löytää, joten ymmärrän pulmasi! Monissa ketjuliikkeissä ei aina edes ole ollenkaan saatavilla kokoa 34, esimerkiksi Lindexillä on hameissa ym. usein 36 pienin. Ainoa keksimäni vinkki tähän hätään on nuo kollaasin Kookain punaiset shortsit (löytyy myös sinisinä), joita oli jopa koossa 32 :) Onnea shortsien metsästykseen, toivotaan että löydät sinulle täydellisesti sopivat!

 16. Moikka Jenna, kiitos hurjan paljon ihanasta kehusta :) Shortsiasiaan sitten, Massimo Duttin yksilöt ovat kyllä täydelliset! Minulta löytyy parin kesän takaa vastaavat beigeinä ja niitä olen käyttänyt todella paljon erilaisissa asuissa. Olen yhdistänyt ne mm. rentoon menoon trikoiseen sinivalkoraidalliseen pitkähihaiseen, vaaleansiniseen kauluspaitaan, sekä simppeliin valkoiseen ilmavaan puseroon, laittaen puseroissa aina helman shortsien sisään. Täällä postauksessa ensimmäisessä kollaasissa vilahtaa muutama asu kyseisten shortsien kanssa, http://jonnamaista.costume.fi/2012/09/12/kymmenen-suosikkia/. Samantyylisiin yläosiin aion siis yhdistää myös näitä tummansinisiä Massimo Duttin shortseja :) Toivottavasti sait tästä ripauksen inspiraatiota!

  Postausideasi on mielettömän kiva! Suunnittelin tekeväni asukokonaisuuksia shortsien kera, mutta tuo ajatuksesi eri kesäisten alaosien yhdistämisestä kuulosti niin hauskalta, että varmasti toteutan tämän :) Liehuvista shortseista tuli mieleen, että uusimmassa Costumessa on bloggaaja Mariannan tekemä loistava juttu juuri löysien shortsien yhdistämisestä, kannattaa kurkata se :)

  Kiitos vielä toiveestasi ja ihanaa viikonloppua!

 17. Täältäkin löytyy yksi shortsityttö! Ne on helppo yhdistää eikä ole pelkoa vilautuksesta ;) Kauniita shortseja olet löytänyt kollaasiin!

  Noista rusettishortseista vielä: Kampin Vilassa eilen käydessäni näkyi ainakin shortseja, jossa oli rusetti. Värivaihtoehtoina valkoinen, musta ja persikka. Materiaali oli todella mukavan tuntuista. Ainoa miinus noissa shortseissa oli se, että niistä näkyi hieman läpi. Mutta rusettishortseja metsästävien kannattaa ainakin käydä vilkaisemassa Vilan valikoima, eilen näytti kokojakin olevan hyvin :)

 18. Jihuu, joukon jatkoksi vaan ;) Hei kiitos kun ystävällisesti vinkkasit, tästä on varmasti apua monelle! Yritin käydä Vilan sivuja läpi shortseja etsien, mutta ehkä niitä on vain liikkeessä? Omat rusettishortsinikin ovat juuri Vilasta, kiva jos heille on tullut taas vastaavia myyntiin :)

 19. Kävin itsekin vilkaisemassa Vilan nettisivuilta enkä sieltä niitä shortseja löytänyt. Luultavasti myyvät sitten vain kaupassa, ehkä tulevat myöhemmin nettiinkin :) Vilasta tekee kyllä välillä huippulöytöjä, rusettishortsisi ovat tosi söpöt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *