Kevätkengät esiin!

Kenkäaiheilla jatketaan! Baltsukelien vihdoin rantauduttua kävin kaapin uumenista löytyvien laatikoiden kimppuun ja tein pientä kevätkenkäinventaariota. Lupailin kuvata päivitettyä kokoelmaa tännekin :) Ballerinat ovat epäilemättä suosikkikenkäni ja niistä saa löytyä hieman kullan kimallusta, suloisia yksityiskohtia tai vaikka tyttömäisiä rusetteja. Pitemmittä puheitta, kurkistetaanpa kenkäkaappini antimiin!

Kenkäkokoelmani ei ole sieltä suurimmasta päästä, mutta on kuitenkin tarpeisiini erittäin toimiva ja popoa löytyy jokaiseen menoon. Monena vuotena olen ostanut lähinnä ketjuliikkeiden kenkiä, sillä minulla on tapana tuhota ne yhden kesän aikana, mutta viime ja tämän kevään aikana kaappiini on päätynyt muutama laadukkaampi pari.


Ylärivi: Tory Burch, Tory Burch, Tory Burch, Stradivarius
Alarivi: Massimo Dutti, Zara, Zara, Sam Edelman

Viime kesänä ostin ensimmäiset Tory Burchin ballerinani, klassiset mustat Revat, ja jäin totaalisesti sille tielleni. Kengät eivät ole koskaan säilyneet käytössäni näin hyvin ja käärin ne talvisäilöstä kuin uusina! Puhumattakaan niiden mukavuudesta, Revoilla tuli käveltyä koko viime kesä Pariisin katuineen kaikkineen. Näinpä uskalsin panostaa myös kahteen muuhun pariin, konjakinruskeat Reva Tumbled Leatherit ja nudet Romy Ballet Flatit, jotka ovat molemmat alennuslöytöjä.

Lisäksi kokoelmastani löytyy rennommat tupsuilla varustetut loaferit Massimo Duttilta ja sadesäälle hyvin soveltuvat tekonahkaiset nudeballerinat Zarasta. Suloisten avokärkisten rusettiballerinojen myymistä olen aika ajoin miettinyt, sillä ne eivät ole oikein muotoutuneet jalkaani.. Ja mitä olisi kesä ilman kauniita sandaaleja, ylärivin konjakinruskeat ovat viimekesäiseltä Pariisin reissulta Stradivariuksesta, nudet Sam Edelmanit taas tilasin juuri pitkän pähkäilyn jälkeen Shopbopista alekoodilla.

Korkokenkien suhteen taas taidan olla aika harvinainen nainen, sillä omistan ainoastaan kaksi paria. Onneksi näillä kaksillakin pärjää vallan hyvin, korkoja tuleekin käytettyä lähinnä juhlatilaisuuksissa. MICHAEL Michael Korsin nudet kaunottaret ostin vuosi sitten ja ne löytyivät jalasta lähes kaikissa kesän riennoissa. Osa ehkä muistaakin, että koko tuotti pieneen jalkaani hivenen ongelmia, mutta lisäkikkailuilla, kuten geelipohjallisilla ja takaosaan laitettavilla tuilla sain näistä jalkaani sopivat :) Zaran mustat kiiltonahkaiset peeptoe-korot taas hankin jo pari vuotta sitten alennusmyynneistä, hinta taisi olla vaivaiset 25 euroa ja nämä ovat osoittautuneet loistavaksi ostokseksi! Usein Zaran laatua parjataan, mutta minulla kengät ovat kestäneet kovassakin käytössä ja näillä yllättävää kyllä jaksaa koko illan. Ei sattuisi kenenkään nurkissa pyörimään vastaavia nudeina koossa 36? ;)

Ainoa lisäys mitä kenkäkokoelmani tällä hetkellä ehkä kaipaisi, olisi perusmustat korot suljetulla kärjellä. Sellaiset, jotka toimisivat jokaisena vuodenaikana, olisivat mukavat jalassa, laadukasta nahkaa ja kuitenkin sopuhintaiset.. Noh, ehkä ne vielä tulevat joskus eteen!

Tältä tulee siis näyttämään kevät- ja kesägarderobini popojen osalta! Näiden lisäksi löytyy vielä muun muassa rennot espadrillokset sekä korkkipohjallisia kiilakorkoja, niitä eilen mainittuja valkoisia Converseja unohtamatta :) Eiköhän näillä pärjätä!

59 thoughts on “Kevätkengät esiin!

 1. Ihania kenkiä :) itse hankin viime keväänä sinun innoittamanasi nuo massimo duttin kengät ja ne olivat ihan parhaat ! varmaan joka päivä niitä käytin ja nyt ne onkin sen näköiset…mietinkin että voikohan suutari taikoa niistä enään kunnollisia vai tyydynkö vain pitämään ne tuon näköisenä kuin ovat,en vain raaski heittää pois kun ne ovat niin ihanat :)

  Itse haaveilen tällä hetkellä noista ruskeista Tory Burcheista mutta 200e sijoitus balleriinoihin saa mut melkein pyörtymään ! Varmasti ovat maineensa veroiset sekä hintansa mutta kun omaan pahan askelvian niin kengät kuluvat käytössäni nopeasti joten pitää kyllä vielä miettiä :/

 2. Perusmustiksi suosittelen Eccon mustia korkokenkiä. Saa sekä mokkaisena että nahkaisena. Jalassa tuntuvat kuin olisi balleriinat jalassa.

 3. Kiitos Miims! Muistan kuinka jahtasit kenkiä, ihana että sait ne lopulta omaksesi :) Hmm, jos niitä vaikka vähän freesaisi ja lankkaisi ruskealla hoitoaineella? Tai kävisi laittamassa uudet kannat tms, riippuen miten ne nyt siis ovat sitten kuluneet. Suutarit osaavat kyllä tehdä ihmeitä, joten käy vaikka kysäisemässä josko ne saisi vielä pelastettua :)

  Hinta kyllä kirpaisi, etenkin kun en kuulu tähän kenkätyttöjen kastiin enkä voisi ikimaailmassa kuvitella maksavani vaikka 400 euroa jostain punapohjaisista koroista :D Kirpaisun jälkeen paluuta vanhoihin ei kyllä enää ole, Burchit todella ovat maineensa veroiset :)

 4. Aivan ihanat nuo Stradivariuksen sandaalit, niiinkun kaikki muutkin. Mitä materiaalia ne on? Saiskohan niitä mistään täältä Suomesta tai tilattua jostain? Tai osaatko vinkata löytyiskö jostain saman tyyppiset :)

 5. Korkokengät kuin ballerinat, kuulostaa ihanalta kaltaiselleni mukavuudenhaluiselle ;) Kiitos vinkistä!

 6. Hih, ne on kyllä söpöliinit :) Sandaalit ovat tekonahkaa jos en ihan väärin muista, yllättävän mukavat kuitenkin jalassa! Olen valitettavasti ostanut ne jo vuosi sitten Pariisista, joten samoja tuskin enää saa mistään :/ Ja mitään vastaavia en ole ainakaan nähnyt, mutta selailin pari päivää sitten Zalandon kenkäpuolta ja sandaaliosastoa, siellä niitä on ihan järjetön määrä! Pelkästään konjakinruskeita oli monta sivua, jos sieltä sattuisi löytymään mitään mieleistä :)

 7. Ilahdutan tylsää päivääni selaamalla sun vanhoja postauksia, ja ajattelin kysäistä, että oletko tietoinen että näitä vanhempia postauksia on aina kaksi tasan samanlaista peräkkäin? Ellei vika sitten ole mun koneessa heh.

 8. Hei kiitos kun huomautit! Itse asiassa huomasin ongelman hetki sitten, se johtunee Costumen aikaisista postauksista. En vain ole ehtinyt vielä poistaa tuplia, mutta täytyypä tehdä se pikimmiten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *