Kesälakka

Olen aina luottanut klassiseen ranskalaiseen manikyyriin ja tämä huoliteltu look onkin ollut lähes tavaramerkkini vuosien ajan. Värikkäitä kynsilakkoja olen käyttänyt vain harvoin, vaikka kokoelmani niitä pursuaakin, niin useimmiten nämä karkkivärit ovat saaneet suurimman osan ajasta vain lepäillä purtilossaan. Tänä keväänä olen kuitenkin tehnyt täyskäännöksen ja kynsiäni ovat koristaneet ranskalaisen sijaan ylivoimaisesti eniten suloiset pinkin sävyt!

Kesä onkin ihana startata jonkin uuden, herkullisen sävyn voimin, ja suuntasin pari päivää sitten Chanelin pisteelle metsästämään täydellistä kesälakkaa. Yleensä tähtään kosmetiikkaostokset Tax free’hen, mutta tällä kertaa ajattelin, että kyllä sitä nyt joskus voi hieman hemmotella itseään ;) Tämän vuoden kausisävyistä mikään ei erityisemmin iskenyt, valikoimista löytyi kuitenkin muutama kesäinen väri, joita pyörittelin käsissäni arpoen ja pohtien. Myyjätär ystävällisesti kokeili lakkoja teipinpalaa vasten, jolloin sävy mukailee samaa kuin oikeasti kynsillä, ja ihastuin raikkaaseen vadelmanpinkkiin Rose Insolent-sävyyn.

Chanelin Le Vernis-lakat ovat suosikkejani niiden levittyvyyden, upean kiillon ja kestävyyden ansiosta. Lakka säilyy usein korjailematta kynsissäni jopa viikon, etenkin jos muistaa lisätä päällyslakkaa silloin tällöin. Rose Insolent on sävyltään juuri sitä mitä etsinkin ja sopii hyvin kokoelmani jatkoksi viime kevään kausisävyn Mayn rinnalle, taustalla taas vilahtaa hempeä nude Ballerina. Pitäisiköhän sitä ensi kerralla kokeilla jotain uutta näiden punaisten väriskaalojen sijaan, kuten vaikka turkoosia?

Laadukas lakka kynsissä tuo ripauksen luksusta arkeen, ja tätä uutukaista silmäilemällä ei kyllä voi olla hymyilemättä harmaanakaan päivänä, vai mitä sanotte? :)

10 thoughts on “Kesälakka

 1. Miten herkullisen värisiä lakkoja! Täytyisi itsekin opetella tuo ranskalainen manikyyri joskus oikein kunnolla, nykyään se on vielä sellaista räpeltämistä että..! :D Muutenkin olen tosi huono kynsien lakkaaja, kynsilakkaa on aina lakkauksen jälkeen ties missä. Toisaalta mitä enemmnän harjottelisi, sitä paremmin se sujuisi :)

 2. Todella laadukkaita lakkoja löytyy myös halvemmilta merkeiltä :) Usein laatu vaihtelee tosi paljon myös saman merkin kohdalla, riippuen sävystä ja koostumuksesta. Mulla on joitain “seppälän parin euron pulilakkoja”, joiden levittyvyys ja kesto on ollut ihan huippua. Suosittelen pyytämään tarkkoja lakkasuosituksia kynsifriikeiltä lukijoiltasi, jos joskus haluat sijoittaa vähemmän rahaa esim. johun villimpään kausisävyyn!

 3. Tuo May on aivan mielettömän nätti sävy! Se onkin vilahdellut kynsissäni ahkeraan viime aikoina :)

 4. Eikös olekin! Hih, harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa ;) Ranskis on kyllä klassikko ja se sopii aina ja kaiken kanssa, itse kun olen aika tarkka kynsien mätsäämisestä asuun (hölmö mikä hölmö :D).

 5. Tottahan toki, olen itse täälläkin kehunut mm. Isadoran Wonder Nail-lakkoja, joissa on hintalaatusuhde todella paikallaan :) Meinaatko Seppälän lakoilla niitä sellaisia paksuja pulloja? En saa millään nimeä päähän, mutta olen niitä aina välillä nähnyt jossain vilahtelevan! Hyviä vinkkejä otetaan tietysti aina vastaan :)

  Näitä klassisia , ns. varmoja sävyjä omistan muutaman esim. juuri Chanelilta, mutta tuon “villimmän” turkoosin hankkimista suunnittelin Isadoran tai Mavalan valikoimista. Ei tule sitten suurta lovea lompakkoon, jos lakka jäisikin vähälle käytölle!

 6. Seppälässä on myynnissä tosi monia erilaisia kynsilakkamerkkejä, niissäkin laatu vaihtelee aika paljon ihan aina yksilöittäin/sävyittäin, eikä nyt oo heittää mitään tarkkoja vinkkejä. Voin erittäin lämpimästi suositella myöskin Essien lakkoja, joita saa nykyään Suomesta marketeista tai esim. Cesars Shopista tilaamalla. Cesarilta saa myös mm. China Glazea, Opia ja Color Clubia, jotka on kaikki tosi laadukkaita lakkoja :)

 7. Ainiin! Jos kaipaat klassista peruspunaista, niin tän hetkisen Essien kesäkokoelman Hip-Anema on HUIKEA! Todella tyylikäs peruspunainen ja laatu on jotain ihan uskomatonta. Peittää täysin yhdellä kerroksella ja levittyy aivan täydellisesti. Osta ihmeessä varastoon, vaikka joku peruspunainen löytyisikin, tätä parempaa ei oo mun kohdalle osunut!

 8. Ja mä jatkan spämmäystä! Turkooseista voin heittää vielä pari suositusta. Essien Mint Candy Apple, joka on melkein jo klassikko ja sitten Seppälän halpis WaW:n I Need a Refresh-mint. Mulla ei ole hen.koht. kokemusta noista, mutta hyvät arvostelut on kummatkin saaneet kynsifriikkien keskuudessa ;)

 9. Ihanan herkullisen sävyisiä lakkoja nuo kaikki! Pitänee varmaan lähteä etsimään itselleni täydellistä kesälakkaa! :) Isadoralla on mun mielestä ollut tosi kivan värisiä lakkoja täksi kesäksi ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *