First of May

Niin on vaput juhlittu ja voi kylläpä olikin hauska ilta! Itse tosin hipsin jo puolenyön paikkeilla kotiin, niin ei mene ihan tämä päivä hukkaan :) Vieteltiin vappua ystävien kesken ja pitkästä aikaa oli koko konkkaronkka tyttöjä koolla, eihän illasta voi silloin tulla muuta kuin loistava! Asusta ei ole sen tarkempaa kuvaa, mutta heitin niskaan keltaisen bleiserin, asusteeksi kasa sateenkaarenväristä serpentiiniä ja valkoinen lakki tietysti pähään.

Toukokuu onkin sitten täynnä vaikka mitä kivaa ja jännittävää. Pääasiassa se tulee sujumaan samoissa merkeissä kuin aikaisempi kevät, eli kirjaston penkkiä kuluttaen, mutta sinne mahtuu onneksi paljon kaikkea mukavaakin. Poikaystäväni tulee parin viikon päästä kotiin vaihdosta, joten siinä on jo iso syy hymyyn! Kuun vaihteessa taas juhlitaan rakkaiden ihmisten tärkeitä päiviä, kuten valmistujaisia ja pikkumiehen ristiäisiä. Lämpenevät ilmat saavat myös tämän neidin sukat pyörimään jaloissa, mikä tosin asettaa vähän haasteita kirjastossa viihtymiselle. Onneksi välillä voi kuitenkin pystyttää kotikirjaston pihalle, tai edes nauttia iltapäiväkahvit aurinkotuolissa :) Puhumattakaan sunnuntaisista vapaapäivistä, joita on ihana viettää vaikka Kaivarissa jätskitötterön kera!

Tällaisissa fiiliksissä aloitellaan uutta kuukautta, vielä kun eteeni tupsahtaisi jostain kasa oikein kunnolla sokeroituja munkkeja. Toivottavasti teidänkin vappu sujui railakkaissa merkeissä! Onko joku suuntaamassa tänään piknikille? :)

12 thoughts on “First of May

 1. Oi, kuinka keltainen väri pukeekaan sinua Jonna!:)

  Toukokuu pistää hymyn huulille täälläkin, nimittäin poikaystäväni palaa myös muutaman viikon päästä Suomenmaalle pitkänpitkältä harjoitteluleiriltään:) Puhumattakaan auringonsäteistä, rusketuksesta, ihanista kesävaatteista ja irtojädestä!

  Aurinkoisia päviä ja tsemppiä kirjaston penkille!

  -Susanna

 2. Voi ihanaa, vihdoin kultasi tulee kotiin vaihdosta! :)
  Mitä enemmän mä nään kuvia tosta keltaisesta bleiseristä sun päällä niin mäkin alan haluu sitä.. Oiskohan niitä vielä zarassa? :o

 3. Voi kiitoskiitos! Olen kyllä totaalisen hurahtanut keltaiseen, hih :) Oi aivan ihana kuulla, että saat miekkosesi kotiin pitkän reissun jälkeen! Mahtava toukokuu tiedossa siis sielläkin :)

  Lämmin kiitos tsempistä ja aurinkoa sinunkin viikkoosi!

 4. No sanos muuta <3 Vastahan se oli syyskuu ja muru lähti, aika on mennyt uskomattoman nopeasti!

  Hih, tarttuva kuume tuo keltainen ;) Tämä bleikku on valitettavasti jo viime kevään mallistoa, mutta jotain vastaavaa olen nähnyt tänäkin vuonna myynnissä, omani on sävyltään ehkä aavistuksen pastellisempi. Käy kuitenkin ihmeessä katsomassa, josko saisit jotain keltaista omaankin kaappiisi :)

 5. Keltainen väri sopii sulle niin hyvin! :) Mun tekisi mieli saada jotain keltaista kaappiin,mutta vielä en ole ainakaan löytänyt mitään:/

 6. Kiitos Hjenn! :) Nyt vaan keltaisen metsästys käyntiin, kunhan pääset Zarassa käymään niin sieltä ei ainakaan pysty poistumaan tyhjin käsin! Myös Vila oli täynnä keltaisia rekkejä :) Toivottavasti onnistaa!

 7. Ihanaa, että saat poikaystävän takaisin kotiin. :) Toivottavasti teillä on nyt suhde vahvempi kuin koskaan!

  Hauskaa vappua :)

 8. Kyllä tätä on odotettukin, aivan ihanaa saada muru taas kainaloon :) Kiitos samoin Chloe, kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *