Costumen muotifestarit tänään Kluuvissa!

Huomentahuomenta!

Täällä päässä on pitänyt viime aikoina kiirettä, sillä pääsykokeeseen on enää rapiat 17 päivää (kyllä, lasken jo päiviä!). Vielä pitäisi siis reilu pari viikkoa jaksaa pakertaa kirjaston penkillä, joten tahti blogin puolella voi nyt olla vähän hiljaisempaa. Blogit ovat kuitenkin täydellistä hömppää vastapainoksi lukujen ohella, joten kokonaan en malta olla täältä tai suosikkieni parista poissa, hih :)

Tänään on kuitenkin tiedossa jännittävää ohjelmaa! Mikäli teillä sattuu olemaan tänään suuntana Helsingin keskusta tai agendassa on aamu- tai iltapäivästä tilaa, niin tulkaa piipahtamaan Kluuvissa Costumen muotifestareilla klo 12-14! Ohjelmassa on mm. huippumallien vetämä korkkarikoulu, stailauskisaa sekä Vesa Silverin puheenvuoro. Lisäksi Costumen bloggaajat pyörittävät omia työpajojaan, muun muassa Marianna bongailee parhaita tyylejä, Nuden Erika taas opettaa ranskanletin saloja. Saisikohan tällainen tumpelokin häneltä jotain vinkkejä ainaisen hätäponnarin tilalle.. ;) Kurkatkaa täältä lisätietoja, ja vetäiskää ihmeessä hihasta jos festareilla törmätään!

Palaan eilisen asun kera myöhemmin, aurinkoista viikonloppua!

2 thoughts on “Costumen muotifestarit tänään Kluuvissa!

  1. Oho ompas aika mennyt kyllä nopeasti taas ohi!:o Juurihan sä alotit luku-urakan,ja nyt oot taas loppusuoralla!:-) Viimeset tsempit Jonna,jaksaa jaksaa!:-)<3

  2. No sanos muuta! En oikein itsekään käsitä, että kohta on puoli vuotta mennyt kuin hujauksessa! Täytyy jaksaa vielä pari viikkoa, kiitos tsempeistä muru <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *