Asu 24/5/13

Perjantaina olimme poikaystäväni kanssa illalla liikenteessä ja seuraavanlainen asu päätyi ylleni. Viime kesänä Zarasta ostamani valkoinen bukleetyyppinen bleiseri on yksi vaatekaapin aarteitani, pidän siitä yhä aivan mielettömän paljon! Se sopii minusta erityisen hyvin nuden sekä sinisen farkun kaveriksi ja juuri tämä raikas kokonaisuus oli tälläkin kertaa päälläni. Ihan harmittaa, etten enää loppukesästä löytänyt bleiseriä myös tummansinisenä, jos joltakulta sattuu sellainen löytymään pölyttymässä, niin pikapikaa sähköpostia tänne suuntaan ;)

Kuten pari postausta takaperin jo vilahtikin, poikaystävällä lainassa olleet Ray-Banin Wayfarerit ovat taas kuvioissa! Sain nämä joskus aikoinaan kylkiäisenä jostain, ja pari kesää sitten lasit olivat silmilläni lähes joka päivä. Myöemmin ihastuin sirompiin Aviatoreihin, jotka ovat minusta huomattavasti mukavammat ja kevyemmät nenän päällä, mutta nämä Wayfarerit ovat kivaa vaihtelua taas pitkästä aikaa :)

Bleiseri / Zara
pusero / Stradivarius
farkut / Zara
kengät / Tory Burch

kello / MK
koru / Lindex Holly & Whyte
aurinkolasit / Ray-Ban

Ensi viikonloppuna on tiedossa jopa kolmet juhlat, joten pikkuhiljaa pitäisi käydä läpi vaatekaappini mekkotilannetta. Suunnitelmissa olisi ehkä kirkkaanpunaista valmistujaisiin, raikasta valkoista taas ristiäisiin… Saa nähdä mitä keksin, luvassa siis varmasti juhla-asuja tännekin!

27 thoughts on “Asu 24/5/13

 1. Todella kiva ja raikas kokonaisuus! Tuo Lily on ihana. :-) Täällä pähkäillään myös viikonlopun vaatetusta, mutta onneksi ollaan ajoissa liikenteessä. Ehtii hankki a uutta, jos on tarve. ;-)
  Ihanaa uutta viikkoa!

 2. Voi hitsi, noita jakkuja oli alkuvuonna Zaran alessa! Harmittaa ihan vietävästi myös, etten sitä tummansinistä napannut vaikka monta kertaa pyörittelin sitä. Onneksi edes se punainen tarttui mukaan ;)

  Ja ihan super nättejä kuvia, jälleen kerran! :)

 3. Hihih ollaampas me oltu samiksina liikenteessä,päästä varpaisiin – kirjaimellisesti :-D<3 Tuo jakku on kyllä
  ihan huippu,oon niin iloinen että sain sen alennusmyynneistä napattua molemman värisenä :-)) Toivotaan,että sullekkin sininen jostain ilmestyy!:-)

 4. Ihania kuvia ja tosi kaunis Jonna! Ja näin myöhäiset onnittelut triplatädidille ja costumen vierailija bloggaajaksi pääsystä! Paljon on näköjään ehtinyt tapahtua sillä välin kun minä hukuin pääsykoekirjojen maailmaan. Täälläkin pitäisi valita minkä mekon sitä pistäisikään viikonloppuna päälleen. Aurinkoista maanantaita sinulle Jonna!

 5. Oi onpa kaunis asu ja sinä! :) ja mikä upeus tuo Zaran takki! Aina saa ihastella kuviasi ja postauksia, ai että! ^^

 6. Niin tyylikäs, ei voi muuta sanoa! :)

  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle Jonna ja tsemppiä pääsykokeisiin lukemiseen!

 7. Kiitos ihanainen! Eiköhän me jotain keksitä tässä viikon aikana, kerrankin sitä tosiaan osaa olla ajoissa liikkeellä ;) Viikonlopuksi on luvattu aivan mieletöntä säätä, ihana päästä pukemaan mekko päälle!

  Aurinkoista viikkoa sinne :)

 8. Hih, ihan on oma tukka päässä :) Se vaan kasvaa ihan hurrjaa vauhtia nykyään ja muutamaan kuukauteen en ole ehtinyt kampaajalle, joten pituutta on tosiaan tullut!

 9. No nimenomaan, äh! Kuulin myöhemmin, että niitä oli ollut alessa, ja kyllä harmitti kun en enää itse jakkuja sieltä löytänyt :/ Hih, onneksi tosiaan punainen löysi tiensä meidän molempien kaappiin ;)

  Kiitos kaunis elina!

 10. Katselinkin Instagramista, että oltiin aika samanlaisisa vetimissä liikenteessä, hih ;) Minulta vielä olisi löytynyt sama nude vekkitoppi kuin sinulta! Voi kurjuus kun en tuota sinistä ole löytänyt, jos se vaikka vielä joskus tupsahtaisi eteen :)

 11. Voi kiitos Heidi, ihana kuulla sinusta sieltä luku-urakan keskellä :) Olitko muuten lauantaina Kluuvissa? Mietin hetken, että tutunnäköinen tyttö, mutten ollut ihan varma olitko se sinä :) Super paljon tsemppiä viimeisiin puristuksiin ja aurinkoista viikkoa!

 12. Oi kiitoksia Miss J! Ja aivan erityiskiitos kehusta, voi mikä piristys onkaan lukea tällainen pitkän päivän jälkeen <3 Olet kyllä niin mahdottoman kultainen aina! :)

 13. No mutta kiitos kaunis, niin kehuista kuin mieltä lämmittävistä tsempeistäkin! Oikein ihanaa viikkoa sinnekin suuntaan :)

 14. Joo olin Kluuvissa pyörähtämässä :) Mä oon kulkenut varmaan aivan sokkona, kun en sua huomannut :D Pitäisi varmaan ottaa laput silmiltä pois :) Tseppiä myös sinun lukemiseen :)

 15. Voi että kadehdin sun hiuksia! Itsellä yhtä pitkät mutta heti niin pörröiset, että näyttää siltä kun ei olisi vuosiin harjannut vaikka juuri olisi 10 minuttia yrittänyt selvittää ! Käytätkö jotain tiettyjä aineita, vai oletko vain niin onnekas että luonnostaan noin kauniit hiukset omistat?
  Asu on myös ihanan raikas! Tämä on ehdottomasti yksi lemppariblogini ja aamun piristys ! :)

 16. Voi, ei niitä tarvitse kadehtia! :D Minulla on niin ohut ja luonnostaan aika siloisa hiuslaatu, että siksi se ei ole hirmuisen pörröisä (paitsi vähänkään kostealla ilmalla, hyh). Toki olen suoristanut tukan ja laittanut päälaelta eri ilmansuuntiin sojottavat karvat kuriin lakalla, joskin naureskelin juuri tuolle ekassa kuvassa keskeltä päätä sojottavalle antennille hih ;)

  Kiva kuulla että tykkäsit asusta! Ja kiitos ihanista sanoistasi, te puolestanne jaksatte aina piristää päivääni kauniilla kommenteilla! :)

 17. Kiitos ihana! Olette kyllä niin herttaisia kun vinkkailette, tuosta bleiseristä tuli vinkkiä useammastakin suunnasta :) Olen sitä silmäillyt kaupassakin, mutta jokin minua siinä häirtsi, ehkä kun mielessä on niin vahvasti se Zaran täydellinen versio! Hinta olisi tosiaan enemmän kuin kohtuullinen , miksei Zaralla voisi olla Mangon kaltaista hintapolitiikkaa? :D

 18. Heippa ihana! Kiitos vinkistä, olettepas tarkkasilmäisiä, moni muukin tuli vinkkaamaan samasta bleikusta :) Ylempänä juuri totesinkin käyneeni joskus bleiseriä katsomassa, mutta jokin minua siinä häiritsi.. Noh, ehkä se täydellinen tulee vielä vastaan!

  Ihana nähdä tuttua nassuja täällä kommenttiboksissa :)

 19. Ihanan raikkaan näköisenä olet ollut liikenteessä :) saako udella missä käyt kampaajalla niin kivan väriset on noi sun hiuksesi!

 20. Kiitos Lumi! Kiva bongata nimesi täältä uudenkin blogin puolelta, hih :) Käyn Eerikinkadulla sijaitsevassa Band-kampaamossa (http://pkband.fi/), jonka ihana Anne on loihtinut tukkaani jo useamman vuoden ajan. Suosittelen häntä todella lämpimästi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *