3 x Outfit With Converse

Kuluneen kuukauden aikana Converset ovat olleet ehdottomasti käytetyimmät kenkäni. Lämpenevä kevät on siitä hankalaa aikaa pukeutumisen kannalta, että saappaissa alkaa olla jo tukalaa, mutta ballerinoilla kuitenkin vielä liian vilu. Ratkaisu on rennot, jo klassikoiksi muodostuneet tennarit, jotka sopivat yllättävän moneen menoon ja asuun :)

Kokosin tossujen ympärille muutamia asuja, joista osa on ollut jo ylläni useaan otteeseen muun muassa kirjaston penkillä istuessa. Kovin virallisiin asuihin en itse osaa tennareita yhdistää, mutta miksailemalla hillitysti hieman rennompaa ja siistimpää syntyy kokonaisuus minun makuuni!


1. Parkatakki, 2. raitaneule, 3. laukku – Mulberry, 4. farkut, 5. kello – MK, 6. tennarit

Tämä yhdistelmä on yksi helpoimmista asuista niille päiville, kun kaapin edessä seisoskellessa ei meinaa keksiä mitään päälle pantavaa. Raikas raitaneule yhdistettynä sinisiin farkkuihin toimii aina, niskaan parkatakki ja konjakinruskeat asusteet!

Minua on hieman alkanut kutkuttaa kesäksi punaiset matalavartiset Converset. Ne saisi näin pienijalkaisena hankittua näppärästi hieman edullisemmin lastenosastolta, josta omat valkoiset tennarinikin viime keväänä tilasin. Vähän kuitenkin mietityttää, kuinka paljon kirkkaanpunaisille popoille tulisi käyttöä? Tähän asuun ne ainakin sopisivat kuin nakutettu…


1. Bleiseri, 2. raitapaita, 3. kello – MK, 4. housut, 5. laukku – Mulberry, 6. tennarit

Bleiserikeleistä ei olla ihan vielä päästy nauttimaan, mutta kunhan ilmat hieman lämpenevät, lähtee tämä asu ehdottomasti päälle! Navybleiserin ja raitapaidan liitto on saumaton, alaosaksi vaaleat housut tai chinot.


1. Trenssi, 2. kauluspaita, 3. aurinkolasit – Ray Ban, 4. farkut, 5. laukku – Mulberry, 6. tennarit

Tämäkin on ollut luottoasuni viime viikkoina, tosin kauluspaita on vain vaihtunut valkoiseen. Viralliseksi mielletty kauluspaita saa rennomman ilmeen farkkujen ja tennareiden parina. Hihoja voi vaikka vielä vähän kääräistä!

Siinäpä muutama hyvin näille säille sopiva asu, listaa olisi voinut jatkaa vielä vaikka kuinka pitkälle.. Seuraavaksi ikuistankin teille omia asujani näiden popojen kera :) Vinkkinä muuten Spartoon alekoodi, mikäli joltakulta uupuu vielä omat klassikkotennarit! Koodilla CONVERSE15 saa 15%:n alennuksen ostoksista, kun ostat Converse-tuotteita yli 100 eurolla. Hyvä sauma pistää vaikka kaverin kanssa kimppatilaus Consseista.

Linkit mainoslinkkejä

23 thoughts on “3 x Outfit With Converse

 1. Nämä kuvat tuli tarpeeseen! Ostin nimittäin juuri ensimmäiset Converseni ja blogissani kirjoitin, kuinka en osaa yhdistää niitä oikein minkään kanssa, kun kaikki tuntuu liian “lenkkeilykengät + liian juhlavat muut vaatteet” -yhdistelmiltä. Täytyy kokeilla vähän jotain sekoitusta näistä sinun ehdottamista. ;)

 2. Et olisi sopivampaan saumaan tätä postausta tehnyt, nimittäin olen huomenna lähdössä ah, kauan odotetulle reissulle Pariisiin ja valkoisten Conssien “ympärille”asut tulevat muodostumaan! Näistä siis tAs loistavaa vinkkiä, tänkjuu :D

 3. Tosi kivoja asuja! Itsellänikin on ollut Converset ehdottomasti tämän kevään käytetyimmät jalkineet :)

 4. Olen hamstrannut outletkylistä edulliseen hintaan Polo Ralph Laurenin kauluspaitoja, joiden rennosta ilmeestä ja puuvillamatskusta tykkään tosi paljon :) Suosikkejani ovat myös ihan H&M:n kauluspaidat, ne ovat säilyneet käytössä jo vuosia, joten hintalaatusuhde on todellakin kohdallaan!

 5. Oi miten kiva kuulla, toivottavasti sait näistä ripauksen inspiraatiota uusien popojen yhdistelemiseen :) Ja hei, ne ehta-aidot lenkkeilykengäthän ovat muotia tällä hetkellä, joten olet vibojesi kanssa ainakin in ;D

 6. Mahtava kuulla, että tämä osui noin hyvään saumaan! :) Converset ovat kyllä loistavat kaupunkilomalle, ei tarvitse huolehtia hiertymistä pitkiä matkoja kävellessä. Pieni kateus nostaa täällä päätään kun mainitsit Pariisin, kääk! Oikein ihanaa reissua :)

 7. Vitsit, niin ihania asuja täältäkin löytyy! Vahvistuu entistä enemmän ajatus, että ne valkoiset farkut on saatava!!

 8. Olet kyllä mestari tekemään kauniita asukokonaisuuksia ja Converset ovat niin ihania! :)

 9. Niin kivoja asukokonaisuuksia!:) Multa puuttuu vieläkin vaaleansininen kauluspaita, mutta eiköhän se vielä tähän hommata, niin pääsee kokeilemaan tuota kokonaisuutta ;)

 10. A black pair would be good for autumn, at least in Finland, but I definitely prefer white ones for summer! They're just so fresh and a perfect combination with jeans. Hope you'll get yourself a pair soon! :)

 11. Kiitos Hecu! :) Minä sen sijaan metsästän täydellisiä valkoisia shortseja, viime keän Zaran aleista olisi löytynyt kiva pari, mutta kaikki koot olivat jo menneet.

 12. Kiitos Mabe! :) Suosittelen kurkkaamaan H&M:n apajat, siellä on usein tosi nättejä malleja kauluspaitoja ja jokaista väriä, puljun vaaleansininen yksilö löytyy täältäkin ;)

 13. Valkoisissa tennareissa on kyllä sitä jotain! Mutta ikävän helposti niissä näkyy kaikki lika. Oon jostain kuullut, että jotkut ois pesseet Conssejaan pesukoneessa, onko sulla kokemusta miten kengät kestää sen?

 14. Älä muuta sano, rennot mutta kuitenkin oikein yhdistettynä jopa klassiset :) Olen ainakin pitkävartisia Conssejani pessyt ihan reteesti pesukoneessa, lyhkäset ei ole vielä pesuun asti päässeet, mutta sama varmasti edessä niilläkin poloisilla ;)

 15. Conssit on kyllä aivan mahtavat kengät! Ostin juuri nuo matalavartiset valkoisena ja kaapista ennestään löytyi myöskin valkoiset pitkävartisena. :) Niin monikäyttöiset kun sopivat lähes kaiken kanssa! Ja oikein ihania kollaaseja olet onnistunut tekemään, niistä voisikin ottaa vähän ideoita. ;)

  Aurinkoista alkavaa viikkoa sinne suuntaan ihanuus! :)

  -Jatta

 16. Voisitko suositella mihin voisi mennä brunssille tai lounaalle äitienpäivän kunniaksi? :) kivaa kevättä!

 17. Molempi parempi ;) Minultakin löytyy pitkävartiset, kokovalkoiset Converset ja ne olivatkin alkukeväästä paljon jalassa, ilmojen lämmetessä taas kuvioon tulivat lyhytvartiset! Kiitos ihana ja aurinkoista (vähän sadetta ripottelee, mutta ei anneta häiritä!) sunnuntaita <3

 18. Tottahan toki, minulla tosin ei ole omakohtaista kokemusta paikoista juuri äitienpäivänä, mutta monessa tunnelmallisessa ravintolassa järjestetään brunsseja ym. tuolloin :) Esimerkiksi Senaatintorilla sijaitseva ravintola Sunn on upea paikka, siellä olen käynyt brunssilla itsekin, myös Kiilassa järjestetään äitienpäiväbrunssi. Jälkimmäinen ei ehkä ole ihan niin intiimi paikka, mutta viihtyisä tiloiltaan muuten ja ruoka hyvää. Keväinen Kaivari olisi myös maino vaihtoehto, en tiedä järjestetäänkö Café Ursulassa tai Carusellissa mitään, mutta ainakin siellä voisi poiketa kahvilla tai lounaalla :)

  Toivottavasti näistä oli edes jotain apua, mukavaa kevättä sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *