Yesteryday in Pictures

Aloitin aamuni vähän hitaammin kuin aikaisemmin tällä viikolla ja ehdin nauttia aamiaiseksi jotain muuta kuin ainaista puuroa. Lautaselta löytyi kreikkalaista jogurttia, banaania ja tuoreita mansikoita, ai että ne maistuivat taivaallisilta pitkän talven jälkeen!

Piipahdin sisustusliike Country Whitessa tekemässä pikkuruisen ostoksen. Kummasti jäin kyllä selvästä määränpäästäni huolimatta harhailemaan hyllyjen väliin ja olisin löytänyt vaikka mitä! Jäin pitkäksi toviksi ihastelemaan Lexingtonin osastolle mm. täydellistä raitamekkoa sekä upeaa tikkitakkia… Itsekuri kuitenkin piti ja poistuin liikkeestä pienen paperikassin kera, sen kanssa mitä lähdin sieltä hakemaankin :)

Tein pitkästä aikaa lounaaksi avokadopastaa, tämä herkku on kyllä tullut keittiöön jäädäkseen! Ehkäpä tuota voisi kokeilla ensi kerralla vähän soveltaa lisäämällä esimerkiksi katkarapuja tai kanaa?

Teehetki serkkuni kanssa ja laukkukuumeeni nousi taas ihan uusiin sfääreihin ihastellessani hänen käsivarrellaan keikkuvaa Oversized Alexaa…

Ja syy siihen, miksi koko päivä oli ollut yhtä jännittämistä ja odottamista.. Päivän ehdottomasti paras uutinen oli nimittäin se, että maailmaan syntyi terve pienenpieni poika ♥ Ruudun takana on onnellinen triplatäti!

30 thoughts on “Yesteryday in Pictures

 1. Oih, onnea triplatädille, ihanaa!! Minusta tuli täti eka kerran 4 kk sitten ja olen aivan sulanut siskontyttöni suloisuuteen <3 <3

 2. Oih,tuoreet mansikat näyttävät todella hyviltä! Alkaa vihdoinkin tuntua siltä, että kesä tulee oikeasti. :)
  Olen ihastunut itsekkin suuresti avokado pastaan, olen kokeillut lisätä kanaa ja myös katkarapuja. Sanoisin että, katkaravut toimivat paremmin.

 3. Voi ihanaa, onnittelut triplatädille!<3 Minun siskollani on heinäkuun alussa laskettu aika ja täällä jo yksi tuleva tuplatäti kuumeisesti odottelee, hih :)

 4. Onnea paljon! :-) Olisiko sinulla vinkkejä, että miten avokadoa voi yhdistellä, kun pelkästään se on mielestäni aika pahan makuista, kun on niin mautonta, eikä oikein uppoa ruisleivänkään päällä :-( Voisitko tehdä semmoisen ruokapäiväkirja postauksen, että mitä olet viikon aikana syönyt aamupalaksi, päivälliseksi, välipalaksi, lounaaksi ja iltapalaksi? Sekä reseptit niihin? Olisin postauksesta niin onnellinen, saisin uusia reseptejä keittiööni jossa pyörivät aina vain samat ainesosat :-D

 5. Onnea tuoreelle tädille! :) Vitsit, että pitäisi muistaa joskus testata tuota avokadopastaa, se näyttää niin herkulliselta.

 6. Hitsit, tällaiset uutiset saavat nykyään minulle tipan linssiin! Paljon paljon onnea tädille, maailmaan syntyneelle prinssille ja hänen perheelleen <3 Itse kävin tänään ultrassa ihailemassa meidän pienen pientä poikaa, unohtuu kyllä totaalisesti kaikki pienet ja olemattomat arjenmurheet!

 7. Kiitos kaunis Daniela! Hih, blogisi nimi veti tämän aamupalafanin huomion heti, täytyypä tutkailla tarkemmin ;)

 8. Voi kiitos ja myöhäiset onnittelut sinnekin tädille! Pikkuihmiset tosiaankin sulattavat sydämen <3 Ihana muuten kuulla sinusta taas :)

 9. Kiitos paljon :) Hih, pinkit kynnet ovat olleet ihan suosikkini tänä keväänä! Nyt pitkästä aikaa kuitenkin klassinen ranskalainen manikyyri ;)

 10. Eivätkä ainostaan näyttäneet vaan myös maistuivat superhyviltä! Voi kunpa pian jo ilmestyisi kauppojen kulmille tuoreita marjoja myyviä kojuja, ne jos mitkä ovat varma kesän merkki :) Ja kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla sitten niiden katkarapujen kanssa seuraavaksi!

 11. Voi kiitos Mimmu <3 Oi että, myötäelän mukana! Tämä ei nimittäin jää ainoaksi tädin pienokaiseksi, vaan minullakin odotus ja jännitys jatkuu vielä kesälläkin :)

 12. Kiitos kaunis :) Itse asiassa olen jo luonnostellut postausta, jossa kerron muutamasta omasta avokadosuosikistani ja pyydän myös lukijoilta vinkkejä! Minullekaan se ei maistu pelkästään, mutta eräät kombinaatiot ovat suurta herkkuani, palaan asiaan pian ;) En usko että tulen tekemään varsinaista ruokapäiväkirjaa, mutta vinkkejä ja ohjeita jaan kyllä aina mielelläni! :)

 13. Kiitos oikein kovasti! Kannattaa kyllä testata, se on tosi herkkua :) Ennen tätä en avokadosta edes liioin innostunut, mutta nyt olen ihan hurahtanut.

 14. Voi, minulla tuli ihan hymy korviin tätä lukiessani :) Valtava kiitos onnitteluista, varmasti tällaisia uutisia kuuntelee ihan eri korvin kun on itselleen ajankohtaista! Ihana kuulla, että teidän pikkuisella on kaikki hyvin <3

 15. hei millanen lukutahti sulla on pääsykokeisiin? luetko jo joka päivä ja millaisia tuntimääriä? :) kiinnostaa vaan kun itelläki mahoton urakka menossa..

 16. Kiitos kovasti onnitteluista! Vai että kuusinkertainen, jestas! Siinä on jo tädillä kädet täynnä :)

 17. Heips! Luen suunnilleen 30h/viikko ja olen pitänyt tähän mennessä 1-2 vapaapäivää, vähän riippuen miten viikko on sujunut :) Pikkuhiljaa täytyy kyllä vielä kiristää tahtia ja lisätä tuntimääriä. Vähintään se yksi vapaa kannattaa kyllä pitää, ettei pala ihan puhki! Ihan valtavan paljon tsemppiä sinne urakkaan!

 18. Lisää valokuvausvinkkejä ja juttuja! terv. nimim. Pen PL3-kameran juuri kotiuttanut ;)

 19. Jihuu, onnea uudesta kamerasta! Loistava valinta ;) Ja onpas mahtava kuulla, että valokuvausjutut olisivat mieleisiä! Pistän toiveen ehdottomasti korvan taakse ja yritän kehitellä jotain vinkin tynkää piakkoin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *