Vapaapäivänä..

…ei ole mitään parempaa kuin nukkua pitkään ja herätä karvaisen kaverin märkään tervehdykseen ja hännän heilutukseen. Seuranani olivat nimittäin hellään huomaani tulleet siskoni kaksi hurmaavaa Cavalieria :) Rapsutusten jälkeen aamupalan ja kahvin nauttiminen pitkän kaavan mukaan, seuraavaksi haukkujen kanssa tunnin lenkille aurinkoiseen säähän.

Iltapäivästä sitten kurvasin ystäväni kyytiin ja piipahdimme keskustassa kierrellen muutamissa kaupoissa ja upeaa säätä ihastellen. Kaupunki kuhisi ihmisiä, eihän tuollaisella auringonpaisteella olisi voinut sisällä nököttääkään!

Haaveeni ulkona nautituista kahveistakin toteutui, kun pysähdyimme Café Esplanadin terassille valtavan ison korvapuustin kera. Kahvilalla ei ihan syyttä ole maine kaupungin suurimmista korvareista! Terassilla oli ihana istuskella auringossa ja katsella ohikulkevia ihmisiä.

Nyt on baltsukausikin virallisesti korkattu! Espan terassilla tiirailin viereen avatun Pretty Ballerinasin pop up-liikettä, jossa kävimme ystäväni kanssa jo pari viikkoa takaperin huokailemassa kauniiden ballerinojen perään. Iskin silmäni erityisesti erääseen kimaltelevaan pariin, mutta kenkärepertuaarini taitaa kyllä nyt olla tältä erää jo täydennetty. Onko joku muu ehtinyt jo käydä tuolla?

Pitkästä aikaa tuli kierrettyä pikaisesti myös kaupoissa, tarkemmin sanottuna lähinnä Zarassa ja Mangossa. Voi sitä värien kirjoa! Kotiin lähti pari kesäistä puseroa, valkoinen paita- tutkani oli taas tositoimissa.

Myöhemmin sain vielä toisen ystäväni kylään iltateelle, edellisestä kerrasta olikin jo vierähtänyt tovi, joten rupateltavaa riitti. Voi kyllä tällaisen vapaapäivän voimin jaksaa taas aloittaa uuden viikon, toivottavasti teilläkin on takana mukava viikonloppu ja akut ovat ladattuina! Reipasta maanantaita, kohta on jo toukokuu! :)

14 thoughts on “Vapaapäivänä..

 1. Valkoinen paita-tutka, hih mikä sana ja minulla taitaa olla sellainen myös! Miksi aina löydänkin kaupasta kaikki ihanat vaaleat yksilöt.. :) ihanan kuuloinen vapaapäivä!

 2. Espan pullat on parhaita! Rupes ihan kuola valumaan, kun näin tuon kuvan.. Pitäisi vielä 9 vk kestää ruokavalion kanssa. Onneksi 2 herkkupäivää sallitaan.. ;)

 3. Ihanan raikkaita ja kauniita kuvia! Tykkään! <3

  Täällä huolleettiin kasa kenkiä sunnuntaina ja totesin, että kun niitä riitti myytäväksi saakka, niin jos en ihan heti uusia ostaisi :) Mieli tekisi tuollakin vierailla, mutta ei tässä kyllä uskalla, kun itseni tuntien jotain ostain mukaani kuitenkin :)

 4. Hihih, se on ihan loistava ;) Tosin nyt viime aikoina kaupoissa kierrellessä olen myös aika hyvin harjaantunut bongailemaan punaiset ja keltaiset vaatekappaleet! Vaaleat puserot ovat kyllä itselleni niitä tyylin kulmakiviä ja usein käytetyimpiä yläosia, että niitä kannattaakin löytyä kaapista :)

  Rentouttavaa maanantai-iltaa!

 5. En yhtään ihmettele! :) Perusmustat ballerinatkin oli todella hyvännäköisiä ja nahka niin pehmeää, ai että!

 6. Mmm, pulla vei kyllä kielen mennessään! Oma suosikkini on kahvilan kolmen kerroksen suklaakakku, aivan suussasulavan hyvää :) Kääk, ihailen itsekuriasi! Seuraavana herkkupäivänä sitten kahville Espaan ;)

 7. Kiitos ihana! :) Välillä on kyllä hyvä käydä varastot läpi ja pohtia, mitä sitä varsinaisesti tarvitsee, vai tarvitseeko mitään. Voih, muistutit omasta kenkienhuoltoprojektistani.. To Do-listan jatkoksi!

 8. Moikka! Olisiko sinulla antaa vinkkejä hyvistä kevätkengistä, jotka eivät olisi ballerinat tai tennarit, mutta kuitenkin arkikäyttöön sopivat eli eivät kovin korolliset? Täällä pohjoisemmassa ei ole vielä ballerinakelit lainkaan, mutta saappaille kuitenkin jo vähän liian keväistä. Tennarit eivät sovi joka asuun, joten kaipaisin jotain rennon siistiä. :D Onko sinulla ollut vastaavaa “ongelmaa” ja kuinka olet sen ratkaissut?

 9. Heippa! Hmm, tuo onkin joka keväinen pähkinä purtavaksi. Usein olen itse siirtynyt suoraan saappaista ballerinoihin, sillä en omista juuri sellaisia arkeen soveltuvia korottomia nilkkureita. Sellaisethan olisi tosi hyvät näille ilmoille, itse haluaisin jotkin ratsastushenkiset matalat yksilöt, tämän tyyliset esimerkiksi http://www.zalando.fi/billi-bi-nilkkurit-musta-bi611c00s-802.html :)

  Viime päivinä olen kuitenkin kulkenut lähinnä lyhytvartisissa valkoisissa Converseissani. Minäkään en oikein osaa yhdistää niitä kovin virallisiin asuihin, mutta esimerkiksi raitapaidan tai kauluspaidan kanssa tennarit sopivat kevätkeleillä kuin nakutettu :) Toivottavasti keksit jonkin ratkaisun pulmaan ja hauskaa vappua!

 10. Päiväsi kuulosti ihanalta! <3
  Ja kauniina oot ollu jälleen, tuo takki vaan ihastuttaa<3
  Korvapuusti on aina ollu mun lemppari, täytyykin käydä siis joskus tuolla :)

 11. Kiitos ihana! :) Takki on kyllä yksi suosikeistani, sopii asuun kuin asuun ja vielä vuosien jälkeen niin hyvässä kunnossa :) Ja nam, kannattaa käydä maistamassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *