Time For Spring Jackets!

Olen odottanut kevättakkien esiin ottamista kuin kuuta nousevaa ja vihdoin mittari alkaa kohota reippaasti plussan puolelle. Olen hylännyt toppatakit jo aikoja sitten talvea protestoiden ja kulkenut villakangastakissa viimeiset pari kuukautta, joten pian on aika siirtyä keveämpiin.

Trenssi voi olla aamuisin vielä liian vilpoisa, mutta laittaisiko sitä rennon parkatakin vai naisellisemman kultaisin yksityiskohdin koristellun takin? Tummansinistä, beigeä vai khakivihreää? Voi tätä valinnanvaikeuden autuutta, pitkästä aikaa jotain vaihtelua! Mietin jo tennarikauden korkkaamista, mutta pelkään lentäväni pyllylleni tuolla jäisillä kaduilla. Voi vitsit, kevät on ihan kohta täällä!

Nyt mars valmennuskurssille, aurinkoista viikkoa kaikille! :)

33 thoughts on “Time For Spring Jackets!

 1. Oivoivoi miten täälläkin on ollut kevättakkeja ikävä! Jospa ihan kohta laittaisi talvitakit talviteloille! :)

  Psst! Ihania takkeja!

 2. Minä olen jo keveämpiin takkeihin siirtynyt enkä kyllä suostu enää paksumpia päälleni laittamaankaan :D Sitä vielä toivon kovasti että kengätkin saisi vaihtaa kevyempiin :P

 3. Odottelen kovasti sitä aamiaispaikkapostausta sieltä Lontoosta! Olen menossa ensi vklopuksi ja haluaisin vinkkejä!! Please! :)

 4. Itsekin piti laittaa huhtikuun ensimmäisen kunniaksi heti kevättakki päälle (se näkyy uudessa postauksessani) ja se oli päivällä ihan ok, mutta illalla jo viileähkö :) Mutta odotan kanssa kuin kuuta nousevaa, että saa vaihtelua asuun pelkällä takilla!! Ihanaaaaa!! :D
  xx J

 5. Itse laitoin vasta tänään ekan kerran villakangastakin päälle (huhtikuun ja plusasteiden kunniaksi), mutta kaduin valintaani samantien kun ovesta ulos astuin. Niin jäinen tuuli oli vastassa :( Semmoinen vilukissa oon, et untuvaparka lähtee taas huomenna päälle, jos tällaisena jatkuu, tylsää..

 6. Onko Helsingissä vielä oikeasti kadut jäässä?! :o Kun meillä Jyväskylässäkin jo suurin osa kaduista on kuivia, ainoastaan siellä täällä on lunta ja sulaneen veden aiheuttamaa jäätä.

 7. Täällä mentiin tänään jo ekan kerran trenssi päällä! Eikä nyt niin kauhean kylmä tullut :) aurinko lämmittää kivasti.

 8. Moi! Tämä ei nyt liity postauksen aiheeseen, mutta kysyisin noista sun Pianon saappaista. Miten sä hoidat niitä? Mitä suojaa käytät, entä lankkia? Näyttää niin kirkailta kuvissa :) Mulla on noi samat, mut käytössä on haalistunu jonkin verran.

 9. Ikävä on kyllä ollut kova, ihanaa kun on aamuisin vaatteita niskaan heittäessä taas enemmän mistä valita! Tänään ainakin pärjäsi kevyemmällä takilla oikein hyvin :) Kiitos, olen kyllä itsekin tyytyväinen kevättakkikokoelmaani!

 10. Heheh, minullakin tulee aina jossain vaiheessa se vaihe, etten suostu enää pukemaan paksumpia takkeja kerran kevyempiin siirryttyäni :D Sanos muuta, sitä odotan melkein vieläkin enemmän!

 11. Ei hätiä mitiä, postausta on tulossa huomenna tai viimeistään torstaina! :) Oikein ihanaa matkaa jo etukäteen!

 12. Tuskin olen sellaista ihan heti järjestemässä, kun edellisestä on vasta muutamia viikkoja :) Sitten kun on taas myytävää ja aikaa kirppiksen pystyttämiseen!

 13. Takki sopii sinulle hurjan hyvin, ihan näköisesi! :) Itse vedin rohkeasti tänään kevyemmällä pusakalla ja vieläpä puolihihainen neule alla ja pärjäsin päiväsaikaan mainiosti, ai että kun aurinko lämmitti! Sieltä se kevät tulee :)

 14. Voi höh, mikään ei ole kyllä inhottavampaa kuin hyinen tuuli! Parempi siis luottaa vielä toppatakkeihin, jos on yhtään vilukissan vikaa :) Toivottavasti se kevät rantautuisi pian oikein kunnolla!

 15. Monesa kohtaa on oikeita jäisiä lauttoja, luistelin tänään jo ihan saappaila, jestas jos olisi ollut Converset jalassa :D Onneksi kuivia länttejäkin löytyy ja keskustan kadut viestivät jo kevään tulosta :)

 16. Oo, rohkea veto! Itse laitoin tuon kevyen vuorellisen takin ja sen kanssa pärjäsi kyllä hyvin auringon lämmittäessä, ehkä pian uskaltaa laittaa trenssinkin päälle :)

 17. Heippa! Köh, itse asiassa olen hoitanut niitä aika laiskan laisesti :D Olen tainnut korkeintaan kerran suihkuttaa kosteudelta suojaavaa suihketta, muuten saappaat ovat pysyneet aika hyvässä kunnossa. Saappaita voisi varmasti hoitaa jollain hoitovoiteella, jos tuntuu että ne ovat haalistuneet, niin laittaa vaikka ruskealle nahalle tarkoitettua voidetta :) Täytyypä ryhdistäytyä nyt itsekin ja hoitaa popot ennen kesäteloille laittamista!

 18. Itse kuljin vielä tänä päivänä toppatakilla, mutta päiväs aikaan huomasin että oli kyllä aikamoinen kuumuus. Joten minäkin taidan suosiolla siirtyä pikku hiljalleen kevät takkien puolelle. :)Odotan innolla sinun keväisiä ''päivän asu'' postauksia!

 19. Päivällä mittari kohosi kyllä mukaviin lukemiin ja siihen vielä lämmittävä aurinko päälle, toppikset siis nurkkaan ja kevättakit esiin! Oi miten kiva kuulla, toivotaan että ehtisin niitä välillä kiireiden keskellä kuvaamaan :)

 20. Hei Jonna, sä kun silloin fiilistelit niitä mun korutekeleitä, niin kurkaapas mun blogiini, siellä on pikku arvonta käynnissä! :) Aurinkoista viikon jatkoa sinne, itsekin kaivoin tänään jo ohuempaa rotsia ylle ja huomasin ilokseni taas mahtuvani siihen raskauden jäljiltä, hehee…:D

 21. Täällä ollaan jo käytetty yli viikon verran kevättakkeja sekä consseja! :)
  Hyvin pärjää kun autolla kulkee ;)

 22. Hehe, minäkin liikun paljon autolla ja sillä tavalla saa onneksi pienen varaslähdön keväisempiin vaatekappaleisiin ;) Matalavartisia Converseja en ole vielä uskaltanut kyllä laittaa!

 23. Heti huomenna tulossa! Olette niin innokkaina kyselleet niiden perään, että varmaan petytte kun näette pienen saaliini ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *