There’s a New Bag Crush in Town!

Sunnuntain kunniaksi leijaillaan taas haavemaailmoissa! Pari viikkoa sitten esitinkin teille jo tämän hetkiset laukkuhaaveeni. Aion ostaa seuraavan laukkuni kesällä, mutta toistaiseksi en ole vielä ollenkaan varma, minkä kaunottaren haluaisin seuraavaksi kokoelmaani. Potentiaalisia vaihtoehtoja on nimittäin liikaa ja nyt vielä yksi enemmän!

Helsingin kaduilla tulee vastaan selvästi eniten Louis Vuittonin laukkuja Speedyistä Neverfulleihin ja Almoihin, mutta kun siirrytään Lontooseen, vallitsee siellä selvä Mulberry-ylivoima! Lähes joka toinen vastaantuleva laukku on klassinen Bayswater, paljon näkyi myös Alexoja niin konjakinruskeina kuin mustinakin. Yksi laukku kuitenkin vangitsi katseeni jo edellisellä reissullani, nimittäin Lana Del Reyn nimikkolaukku Del Rey. Laukku ei juurikaan aiheuttanut minussa sydämentykytyksiä nettikaupan kuvissa, mutta nähtyäni tämän livenä erään tyylikkään lontoottaren käsivarrella, vei se jalat altani täysin!

Näin näitä sekä mustina että tässä konjakinruskean ja nuden välimaastossa olevassa Deer Brown-värissä, joka oli erityisesti mieleeni. Olen ihan hullaantunut tuosta väristä! Laukku on livenä aivan sykähdyttävän upea ja kultaiset yksityiskohdat kruunaavat sen. Helsingin kaduilla tätä ei ole tullut vastaani vielä kertaakaan, joten laukku olisi siinä mielessä hieman erikoisempikin.

Del Rey on prikulleen saman hintainen Regular Alexan kanssa, joka on toinen vahva vaihtoehtoni, joten sekään ei ratkaise asiaa. Nämä vain ovat malliltaan kuin yö ja päivä, Alexa on rennompi pitkineen hihnoineen kaikkineen, kun taas tämä hieman virallisempi. Entä muistuttaako tämä kuitenkin liikaa minulta jo löytyvää Bayswateria? Toisaalta minulla myös olisi enemmän tarvetta Alexan kokoiselle näppärälle arkilaukulle…

Mitä te siellä ruudun takana sanotte, onko kukaan muu iskenyt silmäänsä Del Rey’hin? :)

47 thoughts on “There’s a New Bag Crush in Town!

 1. Enpä ole edes ennen tuota sen tarkemmin katsonut,mutta kyllähän tuo upealta näyttää! Ja kuten sanoit,ei tulisi jokaisella vastaan;)

  Minullakin on kesällä laukun osto edessä ja kovaa pohdintaa täälläkin käydään!

 2. Minusta Del Ray on kivempi kuin Alexa, mutta en siltikään oikein pidä tuon Del Rayn läpästä jostain syystä:D Toisaalta en kyllä ole vielä nähnyt tuota laukkua livenä kenelläkään:) Onko tällä ja Bayswaterilla paljon kokoeroa? Tuo deer brown -väri on kyllä upea; haaveilenkin nyt ihan pikkuisen medium Lilystä myös tuossa värissä…

 3. Minullakin tämä on mennyt ihan ohi nettikaupassa, tai olen sen kyllä nähnyt, mutten edes harkinnut laukkua ennen kuin näin sen livenä :) Sitten se sydän vasta sykähtikin!

  Suunnittelu ja haaveilu on kyllä puoli-iloa laukun hankinnassa ;) Onko sinulla nyt Lily vahvimmilla vai jokin muu?

 4. Minusta tässä on hyvä puoli kuitenkin se, että läppä on vain koristeena ja laukussa on kuitenkin vetskarit helpottamassa käytännöllisyyttä :) En tullut verranneeksi näitä rinnakkain, mutta kurkkasin netistä mittoja ja Bayswater on korkeudeltaan ja leveydeltään pari senttiä suurempi. Deer Brown on kyllä värinä vienyt sydämeni täysin, Lilykin olisi varmasti upea siinä!

 5. Eilen tuli juuri kyseistä laukkua ihailtua Mulberryllä kun hain viimein oman Lilyni. Sanoinkin kaverilleni miten tuo Rel Rey näytti livenä todella paljon hienommalle kuin noissa netin kuvissa! Tosin ihailemani yksilö eli se musta versio, joka on siis ainakin tällä hetkellä heidän ikkunassaan esillä. :)

 6. Tosi kaunis! (: Hirmu kätevän näköinen tuo mallikin, kun laukun saa avattua tuosta päältä eikä tarvi aina sieltä läpän alta kaivella kaikkia tavaroita. Ihana tuo värikin, ei ihan se tavallinen konjakinruskea!

 7. Äkkiseltään Alexa tuntuisi helpommalta käsitellä. Tavaroiden ottaminen jne… Del Rey edustaa kyllä nyt juuri muodikasta lääkärinlaukkutyyliä. Mutta. Liputan Alexaa!
  S

 8. Mulla on Lily Deer Brown- värissä, poikaystäväni nappasi sen hinnan nousujen tultua voimaan vielä vanhalla hinnalla MyTheresasta. Väri on tosi kiva ja monikäyttöinen, koska se menee niin monen kanssa yhteen.

  Del Rey on myös upea, mutta itseäni häiritsee ns. ” speedymäisyys”. Oon mennyt hamstraamaan Speedyn joka kuosissa, joten Del Rey siksi tuskin kaappiini koskaan valitettavasti päätyy, en vain osaa perustella sitä mitenkään. Alexa normikokoisena ja mustana on sen sijaan mun seuraava laukkuhankinta, ajoittuu sekin tosin varmasti kesälle.

  Kumpaan tahansa pääsytkin, niin tuskin tulet valintaasi katumaan :)

 9. Oi mukava kuulla että sait Lilyn itsellesi, takaan että se on huippuostos! Missä värissä ja koossa hankit sen? :) Del Rey pääsee kyllä ihan eri tavalla edukseen livenä kuin nettikaupan kuvissa, se on myös mustana aivan upea :)

 10. Eikö olekin :) Malli vaikuttaa minustakin näppärältä, kun tavaroihin pääsee käsiksi suoraan vetskarin kautta. Väri on kyllä upea, tosin tuli mieleen, että minkähän värisiin popoihin tuon vaikka yhdistäisi? Olen nimittäin välillä aika tarkka kahden eri värisen nahan yhdistämisestä :D Kesällä tuskin olisi ongelmaa, mutta esimerkiksi talvisaappaiden kanssa.

 11. Hmm, minä taas koen vetoketjun ehkä kätevämmäksi, ettei tarvitse avata läppää kuten Alexassa. Toisaalta juuri sinä taisitkin viimeksi kommentissasi kertoa, että esimerkiksi puhelimeen pääsee helposti sujauttamalla käden läpän alle? :) Voivoi, tulee kyllä olemaan vaikea päätös Alexan ja tämän välillä!

 12. Muistankin nähneeni Instagramissasi Lilysi siinä värissä! Mietin juuri ylempänä tuota yhdisteltävyyttä, olen joskus aika neuroottinen kahden erivärisen nahan yhdistämisestä, joten meneekö tämä ihan puhtaan konjakinruskean kanssa yhteen?

  Del Rey on tosiaan kuin yhdistelmä Speedyä ja Bayswateria! Ehkä juuri siksi tämä minuun iskeekin, kun molemmista malleista tykkään ;) Hitsit, tulee kyllä olemaan vaikea päätös tämän ja Alexan välillä! Kummatkin toki hyviä vaihtoehtoja, mutta haluaisin pitää laukkukokoelmani mahdollisimman fiksuna ja monikäyttöisenä, joten täytyy vielä pohdiskella..

 13. Del Rey on kaunis, olen itse ollut kuluneen vuoden Briteissä vaihdossa, ja Del Raytä on tullut aika lailla kaduilla vastaan:) Täälläkin liputetaan kuitenkin Alexan puolesta, olen muutamalla Del Rayn kantajalla huomannut että tuo läppä alkaisi lepattamaan, eikä olisi niin jämptisti suorassa…:/ Tuo laukku viininpunaisena tuntuu olevan myös melkoisessa suosiossa täällä päin. Olen itsekkin havainnoinut juurikin saman, ne laukut mitä suomessa näkee eniten ovat juuri mainitsemasi Vuittonit, täällä Mulberryt iskee silmään joka puolella, vaikkakin Vuittoneita ja Pradaa myöskin paljon:)Olen kuitenkin eniten hämmästellyt sitä, että Mulberryn huivit eivät täällä näy katukuvassa, Helsingissä kun sitä näkee kymmenien muiden ihmisten kaulassa pikku piipahduksella:)Skandinaavinen tyyli siis erottuu täällä jokseenkin joukosta.

  Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa kaunokainen:)

 14. Menin ihastumaan Del Rey:n heti kun se ekan kerran singahti Mulberryn sivuille, vaikken ole sitä ikinä livenä nähnytkään. Ehkä siinä vaiheessa se on sitten menoa ;) Tämä deer drown on yksi vahvoista suosikeista, myös se joulun alessa ollut burgundi jäi vähän kaivelemaan. Vielä kun tähän saisi pitkän (irroittavan) hihnan niin olisin jo kaupassa! :)

 15. Oi miten ihana!:) Enpäs olekaan edes tiennyt tuollaisen laukun olemassaolosta.. Itse en koskaan ole erityisemmin tykännyt Alexasta, joten valitsisin ehdottomasti mielummin tuon suloisen Del Reyn :)

 16. Mulla on tällä hetkellä kolme laukkua, joista täytyisi valinta tehdä :D Näistä on varmasti tulossa postausta vielä monta kertaa ennen hankintaa;)

 17. En olekaan tuota mallia katsonut koskaan “sillä silmällä”, mutta voisin kuvitella tuon olevan oikein kaunis yksilö käsivarrella keikkumassa :) Täällä myöskin pähkäillään, että minkä laukun kesällä hankkisin… aivan liikaa ihania vaihtoehtoja ja uusia houkutuksia tulee koko ajan lisää ;)

 18. Oi, tuo Del Rey on kyllä aivan ihana ja näyttää ainakin kuvissa olevan semmoinen jämäkkä ja muotonsa pitävä! Tuo vetskaritsydeemi vaikuttaa oikein näppärältä, itse kun tuppaan pitämään Bayswaterin ja Alexan läppiä hieman hankalihkoina, vai onko näin? :D

  Oversized Alexa on tosin jo pitkään ollut himotuslistallani, mutta silmääni miellyttävät vain Mulberryn katalogikuvat kyseisestä laukusta… Alexa kun tuppaa aina näyttämään hieman “lössähtäneeltä” IRL-kuvissa, hmm.

  Asiasta kukkaruukkuun, muistatko paljonko LV:n Monogram Pochetteesi maksoi pitkä hihna? :)

 19. Sinulla onkin ollut siellä sitten hyvä sauma tehdä pientä researchia ;) Kiva kun jaoit myös mielipiteesi, itse kun olen nähnyt Del Reyn vilahtavan vain muutaman kerran vastaantulijalla, niin en ole päässyt sen tarkemmin syynäämään.

  Kiinnitin muuten samaan huomiota tuon huivin suhteen! Helsingissä huivia tulee talvisaikaan rehellisesti joka toisella vastaan, mutta Lontoossa sain tepastella huivi kaulassa ihan yksinäni. Jännä juttu, kun Mulberry on muuten niin kovassa suosiossa siellä.

  Kiitos kivasta kommentistasi ja toivottavasti siellä on takana mukava sunnuntai! :)

 20. Voi pojat, odotahan kun näet sen livenä, niin se on tosiaan menoa ;) Minäkin kuolasin joulualeissa sitä burgundia, aivan mieletön! Olisikohan mitään toivoa, että tämä Deer Brown voisi tulla kesällä aleen? Ja sanos muuta, pitkää hihnaa kaipailen minäkin ja sen suhteen Alexa viekin voiton :) Apua, miten ikinä osaan päättää näiden kahden välillä!

 21. Nyt tiedät! ;) Ei tämä Del Rey kovin vanha olekaan, olisikohan tämä tullut jotain puoli vuotta sitten myyntiin? Minä sytyn kyllä täysillä Alexallekin, joten tulee olemaan vaikea päätös näiden kahden välillä :)

 22. Itsekin katsoin tätä ihan uusin silmin nähtyäni tämän “in action” :) Hih, voi tätä valinnanvaikeutta! Veikkaan kyllä, että kallistut Lilyyn, niin kovasti olet siitä haaveillut ;) Laukun pohtiminen ja unelmointi on kyllä puoli-iloa!

 23. Sovittelin ohimennen Selfridgesin Mulberryllä Del Reyta ja se on huomattavasti jämäkämpi kuin esimerkiksi Alexa tyhjänä! Minustakin vetskari vaikuttaa kätevämmältä ratkaisulta, toisaalta olen itse pärjännyt Bayswaterin läpän kanssa myös mainiosti :) Ja eräs lukija osasi kokemuksesta kertoa, että Alexan läppäkin on ihan toimiva ja esimerkiksi soivaan puhelimeen pääsee näppärästi käsiksi sujauttamalla käden sivusta läpän ali.

  Ihastelin juuri ystäväni Oversized Alexaa ja se on kyllä hieman “läsähtänyt” vähänkään tyhjempänä, toisaalta sellainen rennon mallinenhan se onkin :) Itse olen miettinyt sitä Regularia ja minusta tuntuu, että se pitäisi muotonsa hivenen paremmin. Kääk, tulee olemaan vaikea valinta näiden kahden välillä!

  Jos yhtään muistan oikein, niin hihna maksoi viime kesänä noin 170e :)

 24. Pienen googlettelun jälkeen menin ja ihastuin hirmuisesti Del Rey laukkuun nudena! Ilmeisesti se on ollut kausiväri, sillä ei Mulberryn sivuilla sitä havittelemaani väriä näkynyt, höh!
  Totta tosiaan, eiköhän se lähinnä ole vain totuttelemiskysymys oli sitten läppiä tai ei :)

  Seurailen myös Lilin blogia, ja mikäli hänen laukkuaan tarkoitit niin hänen yksilö on taas näyttänyt kuvissa _upealta_ ! Jospa sinne sitten sulloisi huivia tai puseroa täytteeksi, jos omaan silmään häiritsee :D
  Saanko udella, että minkä värisenä Alexaa harkitset vai onko värikin vielä pohdinnan alla? :)

  Hui, kun on hihnalla hintaa! Saakin sitten säästellä hieman enemmän sitä laukkuhankintaa varten.. :)

 25. Tuo on kyllä huikean kaunis ja klassisen näköinen. Muodosta tuli ekana mieleen vuittonin se yksi klassinen malli (josta en kyllä yhtään tykkää) ja niiden välillä valitani olisi ehdottomasti mielummin tämä. Yleensä Mulberryn mallit muutenkin miellyttävät enemmän silmääni, kuin LVn. =)

 26. No eikö ole! Täällä käydään kovaa pohdintaa, vielä on pari kk aikaa tehdä päätös, niin saisin laukun poikaystävän mukana kentältä halvemmalla ;)

 27. Mullakin tuli pienet Speedy-vibat tästä, Del Rey on vähän kuin yhdistelmä sitä ja Bayswateria :) Minuun kyllä vetoavat niin LV kuin Mulberrykin, ehkä enemmän kuitenkin suosikkeja löytyy jälkimmäiseltä! Tulee kyllä olemaan vaikea valinta ;)

 28. Ooh, nudena kuulostaa superhyvältä! Del Rey:tä oli myös joulualeissa viininpunaisena ja se oli ihan mieletön :) Nyt puhuin serkkuni Oversized Alexasta, mutta pitikin lisätä vielä, että esimerkiksi taas Lilin kuvissa Alexa on näyttänyt tosi jämäkältä! En sitten tiedä, mitä täytteitä neidillä on ollut silloin laukussa, hih ;)

  Jos Alexaan päädyn, niin valintani on mitä todennäköisimmin Oak. Rakastan Oak Bayswateriani ja väri on niin klassinen, joten laukku saisi näin ollen varmasti eniten käyttöä :) Ihastelin kyllä viimeksi liikkeessä käydessäni myös viininpunaista Alexaa, huh miten upea se oli! Jokin nude olisi myös ihana, mutta tämän kauden Creamy Pink on luonnossa tosi vaalea. Mitä väriä olet itse miettinyt? :)

 29. Voi vitsit mikä herkku! Aivan ihana nude, itsekin tykkään enemmän tuollaiseen konjakkiseen taittavasta sävystä kuin ihan puhtaan nudesta :) Sellainen ei nimittäin sopisi tälle sottapytylle laisinkaan!

  Ja sama juttu, täällä toinen nössö! Ihastelen kausivärejä, mutta kun on kyse niin arvokkaasta ostoksesta, niin on minusta fiksumpi luottaa tuttuihin ja turvallisiin klassikkoväreihin :)

 30. Hih, niin luulen! :) Tämä on kyllä tosi ihana ja tykkään hurjasti siitä, että tässä vetoketju päällä. Kun jotenkin pelottaa Alexassa se, että vaikka oma käsi sujahtaa läpän vierestä ketterästi muttas samanlailla voi jonkun muunkin käsi käydä :/

  Siinä small Del Rey:ssä olisi olkahihnakin ;) Ja oivoi, kesäalea odotellessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *