Spring Favourites

Olen saanut yllättävän hyvin ruksittua kevätkautta varten etsimiäni vaatteita My Spring Must Haves-listaltani, jonka tein pari kuukautta takaperin. Itse asiassa nyt kun tarkemmin katson, niin olen onnistunut löytämään kaiken mitä etsinkin! Listan tekeminen etukäteen on ollut kyllä loistava idea, näin tulee eksyttyä huomattavasti harvemmin polulta sinne heräteostosten puolelle ;)

Sain Zalandolta teille jaettavaksi ikioman alekoodin ja keräsin putiikista omat tämänhetkiset keväiset suosikkini. Kollaasi täyttyi pitkälti niistä vaatekappaleista ja elementeistä, joihin olen tänä kautena itse ollut erityisen viehättynyt – ja onneksi moni näistä on jo löytänyt tiensä kaappiini.


1. parkatakki, 2. raitapaita, 3. sandaalit, 4. pusero, 5. bukleejakku, 6. keltainen pusero,
7. raitaneule, 8. hame, 9. ballerinat, 10. raitableiseri, 11. keltainen bleiseri, 12. raitamekko 

Rentoa parkatakkia, klassista raitapaitaa niin valkoisella kuin navyllakin pohjalla, konjakinruskeat sandaalit hellekelejä varten… Raitaa eksyikin mukaan monessa muodossa, niin bleiserinä kuin mekkonakin, joka muuten oli löytö vastikään valikoimiin tulleelta Boomerangilta. Kollaasiin mahtui toki myös aiemmin täällä fiilistelemääni keltaista, kuin myös jokakesäistä suosikkiani pirteää punaista. Hame on keikkunut ostoskorissani jo pitkään, pitäisiköhän vihdoin pistää tilausta menemään?

Sitten vielä siihen itse alennukseen: koodilla zalajonna13 saatte 10%:n alennuksen yli 50:n euron kertaostoksesta. Etu on voimassa 24.4.2013 asti, eikä sitä voi yhdistää muihin etukuponkeihin tai alennettuihin tuotteisiin. Edun pääsette käyttämään täältä!

Mukavaa viikkoa murut! :)

Linkit mainoslinkkejä

3 thoughts on “Spring Favourites

  1. Mulla on toi parka. Hyvännäköinen ja malliltaan tosi kiva! Ovat vain isohkoa mitoitusta, joten pienempää kokoa kannattaa ottaa jos kahden koon välillä puntaroi… :) Voi kun nuo keltaiset näyttää raikkailta! Pakko vähän mallailla omaankin vaatekaappiin jotain keltaista nyt kun alekoodiakin on tarjolla :) -Milla

  2. Tuo näyttää kyllä superhyvältä, kultaiset yksityiskohdat vetosivat tähän tyttöön heti! Kiitos kun jaoit kokemuksesi takin koosta, siitä on varmasti jollekin hyötyä :) Itse olen niin ihastunut keltaiseen, rohkeasti vaan kokeilemaan sitä omaankin vaatekaappiin ;)

  3. Raitaa ois kiva saada vaatekaappiin vielä lisääkin, mutta ehkä noiden Pariisin ostosten jälkeen voi olla hyvä pitää vähän taukoa. :D Tosin jos se täydellinen navysininen bleiseri osuu eteen niin se lähtee matkaan saman tien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *