Outfit With Bow Shorts

Esittelin muutama postaus takaperin Lontoossa tekemiäni ostoksia, joiden joukossa oli Massimo Duttin tummansiniset rusettishortsit. Pohdiskelin tuolloin pukevani malttamattomana shortsit jo kevätkeleillä sukkahousujen kera ja sopiva tilaisuus tulikin viikonloppuna, kun kävin juhlistamassa 2-vuotiasta hurmuriveljenpoikaani. Tyttömäinen asu rusetteineen sopii lastensynttäreille mainiosti :)

Trenssi / Zara
pusero / Mango
shortsit / Massimo Dutti
nilkkurit / Wonders
huivi ja laukku / Mulberry
käsikoru / Lindex

Paritin shortsit valkoiseen silkkipuseroon ja viimeistelin kokonaisuuden kultaisilla yksityiskohdilla. En malta odottaa, että sukkahousut saisi vaihtaa päivettyneisiin sääriin! Mitä olette mieltä shortsiasusta näin kevätkeleillä? :)

38 thoughts on “Outfit With Bow Shorts

 1. Shortsiasu keväällä kertoo siitä, että kyllä se kesäkin sieltä tulee :))) Todella tyylikäs asu <3 Ja nuo shortsit on kyllä super söpöt!

 2. Shortsit on aivan ihanat! Harmi, kun tosiaan pitäisi lähteä meren yli, että pääsisi Massimo Dutille shoppaileen :/ Näyttää päällä vielä kivemmilta. Ja sopii hyvin sukkisten kanssa käytettäväksi, ei noita kannata kaapissa lepuuttaa kesään asti :)
  Taas niin kaunis asu.

 3. Voi kun kiva kokonaisuus! Shortsit näyttää keväällä jo ihan hyvitä, Irlannissa niitä käveli vastaan noin suunnilleen joka suunnassa. On sanottava, että tämä kokonaisuus tyylikkyydellään voittaa kyllä siellä nähdyt mennen tullen :)

 4. Itse en vielä uskaltaisi shortseja laittaa, itse olen niin vilukissa että shortsit eksyvät jalkaani vasta +25 asteen keleillä, hih. :) Mutta nuo näyttävät oikein tyylikkäiltä ja kivoilta päälläsi!

  Itse enemmän odottelen bleiserikelejä, meinaan ostin eilen (sinun innoittamana) ensimmäisen kunnon bleiserini! Huono juttu vaan, että tänne tuli uudet lumet :(

 5. Kaunis kokonaisuus. Itsekin laitoin samojen shortsien pariksi juuri tummat sukkahousut ja valkoisen silkkipaidan. Mielestäni tummien sukkahousujen kanssa nuo shortsit käyvät mainiosti kevääseen, joten tykkään!

 6. Asutko yksin, poikaystäväsi kanssa vai kotona? Asu näyttää hyvältä :)!

 7. Tuo asu on aivan IHANA !! ja sopii juuri tyyliisi, söpön tyttömäinen, mutta omalla tavallaan vähän omaperäinen, täydellinen sinulle !

 8. Mun mielestä shortsit sopii mainiosti kevääseen sukkiksien kanssa, tosi nätti asu :)

 9. Tosi kiva shortsiasu on sukkistenkin kanssa. Melkein sanoisin, että hienompi kuin paljain säärin.

 10. Ihana asu, noi shortsit sopii tosi hyvin myös sukkisten kanssa pidettäväksi! Mä olin kans vähän aikaa sitten Lontoossa ja massimo duttilla tuli (tietenkin!) käytyä pariin otteeseen ja noita samoja shortseja katselin, mutten sit jostain syystä ostanut. Nyt harmittaa, niin kivan näköset on! :)
  t. Ellis

 11. Nyt ei kyllä enää tunnu ihan siltä näiden lumimyräköiden jälkeen.. :D Noh, kai se kevät sieltä vielä tulee! Kiitos kovasti :)

 12. Niinpä, tosi kurjaa kyllä, vaikkakin ihan hyvä lompakolle! Ainahan siitä huhutaan, että MD vielä joskus saataisiin Suomeen, mutta tulisi nyt pian :) Kiitos ihana Kirsi!

 13. Voi kiitos Ninnumaaria :) Lily on kyllä ihan suosikkilaukkujani (jos ei ole tullut vielä ilmi :D), oi että!

 14. Oi kiitos kehusta! Olen ennen jotenkin vierastanut shortsien ja sukkahousujen yhdistelmää, mutta viihdyin asussa paremmin kuin hyvin :)

 15. Kiitos Marianna! En minäkään vielä ihan pidemmille matkoille shortseja pukisi, sen verran vilukissa olen itsekin :) Oi ihana kuulla, että innostuit bleisereistä! Toivottavasti niitä pääsisi pian käyttämään, odotan sitä itsekin kuin kuuta nousevaa, bleiseristä kun on niin moneen eri asuun ja tilanteeseen :)

 16. Kävin kurkkaamassa ja onpas meillä tosiaan hyvä maku, hih ;) Shortsit näyttivät superhyviltä ylläsi!

 17. Kiitos kovasti :) Kirjoitin pari vuotta sitten keväällä ja tulokseni olivat terveystieto L, pitkä ruotsi E, äidinkieli E, englanti M ja lyhyt matikka C.

 18. Kiitos kovasti Hazel :) Olen ennen jotenkin vierastanut shortsien yhdistämistä sukkiksiin ja säästänyt ne hellekeleille, mutta viihdyin asussa paremmin kuin hyvin!

 19. Kiitos kovasti Ellis :) Höh, harmi että shortsit jäivät kauppaan! Löysitkö jotain muuta ihanaa Massimolta? Olisin voinut tuoda sieltä mukanani vaikka koko putiikin ;)

 20. En yleensä kommentoi muiden blogeihin, mutta nyt on kyllä pakko! Löysin blogisi ihan äskettäin ja tykästyin tähän heti. Olet ihan mielettömän kaunis ja vaikutat tosi herttaiselta tytöltä!:) Ja tyylisi on ihan uskomaton, saan jokaisesta asukuvasta inspiraatiota omaan pukeutumiseen.
  Jos olen oikein ymmärtänyt niin haet siis Vaasaan opiskelemaan kauppaa? Itse asun Vaasassa ja olen opiskellut kaksi vuotta yliopistossa ruotsia. Tosin hain nyt lukemaan hallintotieteitä, koska johtaminen kiinnostaa minua enemmän kuin ruotsi mikä oli minulle vain tuollainen varavaihtoehto:D Voin kyllä sanoa, että tämä on todella hyvä opiskelijakaupunki! Ja kampus on ihan mielettömän ihanalla paikalla meren rannalla. En tiedä sitten että onko tämä hyvä vai huono asia kun itse luet kirjastossa ja pihalla näkyy kaunis merimaisema:D Ja kaupanpuolihan on täällä ihan erinomainen, minulla on muutama ystävä siellä opiskelemassa ja ovat kyllä tykänneet. Olen itsekin muutaman kaupankurssin käynyt ja tykännyt hirmuisesti:) Vaasa on myös kaupunkina todella ihana, eivätkä välimatkat ole mitään päätä huimaavia. Täällä saa myös vapaasti puhua ruotsia, jos siltä tuntuu!
  Tsemppiä pääsykokeisiin ja oikein ihanaa kevättä!:)

 21. Ihanan kaunis asu ja nuo shortsit ovat täydelliset. Täytyykin yrittää bongailla samankaltaisia itsellenikin :) Aurinkoista tiistaita!

 22. Et tiedäkään miten ilahduin kommentistasi! Vuorovaikutus on koko tämän touhun paras osuus, joten on aina yhtä ihanaa, kun joku “hiljainen” lukija innostuu jättämään itsestään jäljen :) Kiva kun olet löytänyt tänne ja kiitos kauniista sanoistasi!

  Todella mukava myös kuulla positiivisia kokemuksia Vaasasta! Pitkään pähkäilin päätöksen kanssa ja nyt olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen siihen, että asetin Vaasan ensimmäiseksi hakuvaihtoehdokseni. Hih, kampus merenrannalla kuulostaa paremmalta kuin hyvältä ;) Myös tuo ruotsipainotteisuus oli yksi minuun vetoava tekijä, ruotsin kieli kun on aina ollut sydäntäni lähellä.

  Kiitos vielä ihanasta kommentistasi ja tsempistä – oikein aurinkoista kevättä sinullekin! :)

 23. Kiitos Heidi! :) Shortsien perään on kyselty todella paljon ja lupaankin heti vinkkailla, jos jossain osuu silmiini vastaavia yksilöitä! Aurinkoa sinunkin päivääsi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *