Outfit in White & Nude

Lauantaina kävimme tosiaan tyttöjen kanssa pitkästä aikaa ulkona. Päälleni valikoitui asu, joka on ollut ylläni jo parisen kertaa iltamenoihin suunnatessa ja muodostunut oikeaksi luottounivormuksi. Olettekin nähneet tästä jo pienen sneak peekin, silloin toivottiin asua myös kokonaisuudessaan, joten tässä sitä nyt olisi :)

Bleiseri / Zara
pusero / Massimo Dutti
housut / Zara
nilkkurit / Wonders
käsikoru / Lindex
laukku / Mulberry

Ylläni oli viime kesäinen Zaran valkoinen bleiseri yhdistettynä joulukuiselta Tukholman reissulta napattuun Massimo Duttin nudeen silkkitoppiin. Puserosta on tullut ihan suosikkini, mielessäni pyörii jo kesäisempi asu sinisten farkkujen ja navybleiserin kera. Mitäs tykkäätte tästä yhdistelmästä?

Ps. Ihana miten keväiseltä jo näyttää verrattuna parin viikon takaisiin kuviin!

52 thoughts on “Outfit in White & Nude

  1. Hih, mustat nilkkurit varmaan pidentävät koipiani, ei kai tässä 160 senttisessä ruhossa kovin pitkiä jalkoja voi olla :D Tukka kasvaa kyllä hirmuista vauhtia ja olisi taas pienen siistimisen tarpeessa! Kiitos ihana Jatta ja mukavaa viikonloppua <3

  2. Kiitos Marianna! :) Hih, laukku on kyllä sellainen rakkaus että, tullut käytettyä sitä jo koko rahan edestä ellei enemmänkin ;) Aurinkoista viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *