Meet Fabiola!

Muutamia viikkoja sitten etsintäkuulutin erästä vaatekaapin klassikkoa, nimittäin pitkään hakusessa ollutta raitamekkoa. Sovittelin mekkoja toisensa jälkeen ja vaelsin haukan katseeni kera nettikaupoissa, mutta mistään ei tuntunut löytyvän mielikuviani vastaavaa yksilöä. Lopulta täydellinen mekko osui eteeni ja alekoodin rapsahdettua sähköpostiin naputtelinkin tilausta menemään, ja jäin sormet ristissä toivomaan parasta…

mekko / Henri Lloyd
laukku / LV
aurinkolasit / Ray Ban
koru / Lindex
kello / MK
sandaalit / Stradivarius

Saanen esitellä, Henri Lloydin Fabiola Stripe Dress, THE raitamekko kesäksi! Kaikki kriteerini puolihihoista valkoiseen pohjaan ja erityisesti minulle sopivaan pituuteen täyttyivät. Mekko on päässyt jo ylleni sukkahousujen kera, mutta voi että miten odotan tämän parittamista päivettyneisiin sääriin ja konjakinruskeisiin asusteisiin! En ole varsinaisesti mekkotyttöjä, mutta tämä on juuri sopivan rento makuuni, joten tulen varmasti käyttämään tätä arkenakin.

Kiitos kaikille ystävällisille, jotka jakoivat vinkkejä raitiksen löytymiseen! Olipa tämäkin mekko mainittuna kommenttiboksissa, tunnette siis makuni erinomaisesti, hih. Monella muullakin tuntui olevan oman yksilön metästys käynnissä, joko teitä on lykästänyt? :)

68 thoughts on “Meet Fabiola!

 1. Mekkosi on kyl ihana! Onneksi ostin omani viime vuonna juurikin valko-sini-raidallisena Boomerangilta, niin vältyin nyt metsästykseltä. :)

 2. Tosi kaunis kuva! Sulla on tosi hyvä tyylitaju. Ihanaa että löysit sen raitamekon :)Hieman on alkanut minuakin kutkutella ajatus raitamekosta tummansinisillä raidoilla. Tummansininen raitamekko minulta jo onneksi löytyykin. Oma katseeni kiinnittyi noihin super ihaniin sandaaleihin!

  Makoisaa viikonloppua sinulle Jonna :)

 3. Eikö olekin, hih :) Boomerangilta löytyi kyllä toinen toistaan nätimpiä malleja! Ja tosiaan, klassikko kestää vuodesta toiseen, joten hyvä ettei tarvitse enää metsästää :)

 4. Voi kiitos Heidi :) Hih, minäkin ottaisin mieluusti myös tummansinisen yksilön kaappiini, molempi parempi ;) Sandaalit ovat ihan supersöötit, toivottavasti niitä pääsisi ensi kesänä käyttämään vähän ahkerammin.

  Samoin sinne! <3

 5. Tämä on kyllä oikea klassikko ja sopii niin moneen eri menoon :) Toivottavasti löydät itsellesikin kivan yksilön! Mukavaa viikonloppua sinne :)

 6. Hih,minäkin tilasin jotain tuolla alennuskoodilla;) Keskiviikkona tein tilauksen ja kyllä minulla oli ilmaiset postikulut :o Kävin vielä äsken tarkastamassa asian! Aika outoa,että teille tuli postikuluja!:/

 7. Ihanko tosi! Höh, voisikohan se sitten johtua jostain määrätystä summasta? Minun tilaukseni nimittäin maksoi kaiken kaikkiaan 60e, joten jos sen täytyy ylittää jokin summa ilmaisia postareita varten. Pakettini sain kuitenkin eilen :) Odotan innolla, mitä olet tilannut!

 8. Ostin viime kesänä myös Henri Lloydin raitamekon ja vaikka suolainen hinta olikin niin ei ole kyllä tarvinnut katua ostosta! Pääse myös tänä kesänä kovaan käyttöön! :)

 9. Oi, onko sinulla juuri se paksuraitainen? :) Hinta tosiaan kirpaisi, mutta uskon että tälle tulee käyttöä vielä vuosiksi eteenpäin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *