Lontoovinkki: The Breakfast Club

Lupasin palata vielä Lontootunnelmiin ja kertoa tarkemmin ensimmäisestä päivästämme, jolloin kävimme täyttämässä kurnivat vatsamme myöhäisellä aamupalalla. Paikaksi valikoitui The Breakfast Club, joka oli yksi etukäteen ylös listaamistani kohteista. Aamupalakahvila, josta saittekin jo hieman esimakua kuvien muodossa, vaati ehdottomasti ihan oman postauksensa!

Breakfast Clubeja löytyy useammastakin eri paikasta ympäri Lontoota, me suuntasimme Sohon kahvilaan (33 D’Arblay Street). Muistin lukeneeni, että kyseessä on varsin suosittu paikka, mutta silmäni laajenivat silti lautasiksi nähtyäni jonon kahvilan ulkopuolella. Emme tosiaan olleet ainoita, joiden korviin oli kantautunut huhu herkullisista pannukakuista! Olimme paikalla kahdentoista jälkeen ja jonotimme loppujen lopuksi lähemmäs tunnin, kunnes pääsimme hampaat kalisten ja kylmin varpain sisälle kahvilaan pöydän vapauduttua.

Paikkaa pyöritti kaksi sympaattista hymyileväistä nuorta miestä, jotka heti ovella kiittivät meitä kärsivällisyydestä odotettuamme niin pitkään. Kahvila oli todella pieni ja sisältä varsin vaatimattoman näköinen, sisustettu leikkisästi keltaisin sävyin.

Meillä oli molemmilla ihan kiljuva nälkä ja tilasimme pöydän täyteen herkkuja. Menu oli laaja ja jokaiseen makuun löytyy varmasti jotakin. Poikaystäväni luotti perienglantilaiseen tyyliin tuhtiin aamiaiseen ja tilasi The Full Montyn, minä taas valitsin lounaslistalta sandwichin kanalla ja avokadolla.

Olimme molemmat tyytyväisiä annoksiimme ja saimme vatsamme täyteen, mutta aina toki löytyy vielä tilaa makealle. Pannukakkuannos oli varsinaista silmänruokaa, ei tuota meinannut edes raaskia syödä! Mausta puhumattakaan, pannarit tuoreiden marjojen ja vaniljakreemin kera maistuivat taivaallisilta. Noiden sulattua suuhun ei jonottaminen tuntunut enää missään!

Poistuimme kahden jälkeen täysine vatsoinemme, tuohon aikaan oven takana jonotteli enää yksi pariskunta. Kahvilaan olisi varmasti järkevintä suunnata heti avaamisaikaan tai vasta iltapäivästä nauttimaan lounasta taikka myöhäistä brunssia, jota tarjotaan aina kolmeen asti. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka herkkusuille! :)

24 thoughts on “Lontoovinkki: The Breakfast Club

 1. Vietin juuri itse pääsiäisen Lontoossa ja kävimme aamupalalla tuossa samassa paikassa! Aamupala oli tuolla kyllä todella hyvää ja palvelu myös oli todella ystävällistä! :) Tulee hieman hölmö olo katsella saman tapaisia kuvia ja maisemia täällä blogissasi missä itse juuri vietti aikaansa. :D Kiitos kivasta blogista! :)

 2. Ihanan näköinen paikka, lähdemme ensi kuussa itse lontooseen perheen kanssa, lisään tuon paikan must visit – listaani! Minkälainen hinnasto siellä oli, oliko paikka kallis/halpa ? :)

 3. The Breakfast Club on tuttu paikka jo useammalta reissulta ja ruoka aina yhtä hyvää ^_^ En malttaisi odottaa, että pääsisin taas pannariannoksen äärelle!

 4. Oi kiva kuulla, että sinullakin on hyviä kokemuksia paikasta! Palvelu oli kyllä mitä ystävällisintä, jonottamisen kurjuus kaikkosi leveän hymyn ansiosta äkkiä :)

  Kiitos kaunis itsellesi kommentista ja hyvää viikonloppua! :)

 5. Mukava kuulla, että tämä tuli sitten hyvään saumaan :) Hintatasosta unohdinkin mainita, se oli minusta varsin kohtuullinen! Esimerkiksi pancakes & berries-annos maksoi 6.50 puntaa, täältä näkee brunssi-menun kokonaisuudessaan ja voit tutkailla hintoja tarkemmin, http://www.thebreakfastclubcafes.com/brunch/ :) Oikein ihanaa matkaa teille jo etukäteen!

 6. Sinä oletkin sitten jo ihan konkari ;) Pääsisipä itsekin vielä joskus nauttimaan tuosta pannariannoksesta, sitä odotellessa täytyy kyhätä samanlainen kotioloissa joku rauhallinen sunnuntaiaamu :)

 7. No eikö! Vähän tuntui oma aamupuuro tänään tylsältä ja mauttomalta tämän postauksen pannareiden rinnalla.. :D

 8. Me menimme juuri hyvään aikaan 8 hengen porukalla ja pääsimme suoraan pöytään. Kymmenen minuuttia myöhemmin jono oli jo ovelle asti! :) Rentouttavaa viikonloppua myös sinne! :)

 9. Vau! Itse en pysty kovin raskaasti syömään aamuisin, mutta noi pannukakut näyttää kyllä just siltä, että hyvin menis alas mihin kellonaikaan vain! :–D

 10. Noi pannarit näyttää niiiiiin herkullisilta :) ja arvaa vaan, tekisikö mieli popsia niitä masuun iltapalaksi. Täytyy aloittaa huominen lauantai aamu kerrankin pannareilla! Jos sitä vaikka jaksaisi olla ahkera ja pyöräyttää pannaritaikinan.

 11. Pannukakut näyttää niin herkullisilta! Pitääpi käydä tsekkaamassa tuo kyseinen paikka kun ensi kerralla menen Lontooseen ;)! Kiitos vinkistä.

 12. Älä muuta sano, olen itsekin ihan vesi kielellä täällä! Aamusmoothieni kalpenee noiden rinnalla.. :D Oi että, lauantaipannarit kuulostavat hyvältä! Sattuuko sinulla olemaan jotain hyvää ohjetta american pancakeseille? Olen joskus niitä kokeillut tehdä, mutten ollut ihan tyytyväinen taikinaan, joten vinkkejä otetaan mieluusti vastaan :)

 13. Älä muuta sano, voiko tuon herkullisemman näköiseksi annos enää mennäkään! Pistä ihmeessä korvan taakse, mukava kuulla että tykkäsit! :)

 14. Kiitos Jonna ihanista Lontoon kuvista ja vinkeistä! En malta odottaa, että pääsen kesällä Lontooseen! :)

 15. Näiden herkkusuiden ensimmäinen etappi maailmanympärysmatkalla on viikonloppu ah niin ihanassa Lontoossa, joten tänne on pakko mennä kyllä aamupalalle! Nam.

 16. Kiitos itsellesi kivasta kommentistasi, mukava kuulla että pääsit vähän etukäteen fiilistelemään Lontoota :) Voisin itsekin lähteä kaupunkiin takaisin heti tältä istumalta, kesällä siellä on varmasti aivan ihanaa!

 17. Jihuu, kiva kuulla! Olkaa sitten virkumpia kuin me, ja menkää heti aamulla aikaisin tönöttämään sinne ovelle ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *