London Shopping

Seuraavaksi vuorossa niitä matkalla tehtyjä muutamia ostoksia! Olette kyselleet niin innokkaina näiden perään, että varmaan petytte pienen saaliini nähtyänne ;) Shoppailin nimittäin reissulla hyvin maltillisesti ja parempikin niin, keväällä kun on tullut täydennettyä vaatekaappia jo jonkin verran. Laatu kuitenkin korvaa taas määrän – löysin todella mieluisia juttuja!

Massimo Dutti ei pettänyt tälläkään kertaa ja kotiin lähti varsin kesäisiä vaatekappaleita. Saatatte ehkä muistaa viime kesän asujen lempparini, beiget korkeavyötäröiset rusettishortsit? Ne saivat seuraa tummansinisistä vastaavista, joista ystäväni totesikin heti nämä nähtyään, että ihan näköiseni! Shortsit tulevat varmasti taas pelastamaan monet kiireiset aamut hellepäivinä, mutta miksei näitä voisi yhdistää jo kevätkeleillä sukkahousujen kera.

Toinen löytö oli lyhythihainen valkoinen silkkipusero, jossa on kauniina yksityiskohtina kultaiset napit ja taskut. Mieltäni jäi vähän kalvamaan eräs myöskin rintataskuilla varustettu pitkähihainen silkkipaituli, josta oma kokoni oli kuitenkin kaikkialta loppu. Sen mallista puseroa olen etsinyt, mutta ehkä sellainen tulisi vielä joskus vastaan.

Kuten kuvissa jo vilahtikin, piipahdimme outletkylässä tuttuun tapaan Polo Ralph Laurenin liikkeessä. Olen hurahtanut näihin palmikkoneuleisiin (joita poikaystäväni muuten nimittää mummopaidoiksi :D) totaalisesti ja kulkenutkin näissä lähes koko syksyn ja talven! Vielä oli tilaa yhdelle harmaalle, kun edellinen Gantin neuleeni on päässyt kutistumaan. Neuleissa on hinta-laatusuhde ehdottoman kohdallaan, hinta on noin viisikymmentä euroa ja omani ovat säilyneet kuin uusina kovasta käytöstä huolimatta.

Outletissa halusin myös kurkistaa Tory Burchin liikkeeseen, jos siellä ihan vaan sattuisi olemaan viime kesänä myynnissä ollutta Eddie Ballet Flatia nudessa parissa. Tismalleen samaa ei löytynyt, mutta kiinnitin heti huomioni hyllyllä nököttävään, kovasti sitä muistuttavaan ja vähintään yhtä sööttiin pariin! Olen etsinyt pitkään laadukkaita nudeja ballerinoja ja nyt sekin aukko on täytetty, nämä löytyivät noin 40%:n alennuksella.

Yksityiskohtina kärjen ja takaosan kiiltonahka, sekä supersuloiset rusetit kultaisella somisteella, sivujen tikkauksista puhumattakaan. Nämä ovat kivaa vaihtelua logolaatallisiin Reva-ballerinoihin, joista kyllä niistäkin pidän hurjasti. Olen enemmän laukku – kuin kenkätyttöjä ja olen ihan äimänkäkenä, että kokoelmani (josta voisinkin tehdä päivitettyä postausta) on täydentynyt kaksien parien voimin! Toisaalta, kun löytää omaan jalkaan täydellisesti sopivan mallin, niin hyvähän ne on löytyä muutamissa väreissä ;) Kyllä kelpaa odotella kuivia katuja, sekä ripausta rusketusta näiden pariksi!

Sellaisia ostoksia tarttui mukaan reissusta. Mitäs pidätte Lontoo-löydöistäni? :)

66 thoughts on “London Shopping

 1. Voi kiitos Iina! Hehe, tuo mummonimitys saa kyllä aina nauramaan, ei ne miehet aina ihan ymmärrä kaikkea ;) Harmi, etteivät shortsit osuneet silmään, voi olla että ovat vasta jotain uutta valikoimaa? Mahdoitko löytää jotain muuta kivaa Massimolta? :) Rantautuisipa liike pian tänne naapuriinkin!

 2. Voi kökkö! Toivottavasti onnistaa Champsilla :) Olen ihan kateudesta vihreä, kun pääset nauttimaan Pariisista! Ja olet kyllä shoppailusi ansainnut noin pitkään sinnitellyn ostoslakon jälkeen, joten antaa mennä vaan! ;)

 3. Aivan ihania ostoksia kaikki! Erityisesti ihastuin tuohon puseroon ja baltsuihin. :) Ja pitää pitää tuo Breakfast Club mielessä jos suunta kohti Lontoota käy.

 4. Kiitos Cara! Puseron ja baltsujen käyttöönottoa odotan kuin kuuta nousevaa :) Breakfast Club on kyllä vierailun arvoinen paikka, ainakin jos on kaltaiseni herkkupeppu ;)

 5. Ihania löytöjä! Noi shortsit on jotain niin ihaninta :) Itse olen menossa Tukholmaan toukokuun alussa päiväksi shoppailemaan. Toivottavasti teen siellä ihania löytöjä. Pelottaa vaan että menen siellä sekaisin kaikesta ihanasta ja en löydä mitään tai sitten en löydä mitään kauppoja missä haluaisin käydä.

  Oletko käynyt Tukholmassa?

 6. Nuo balleriinat = <3. Harmittaa ihan vietävästi, etten jouluna tilannut vastaavia mutta ns. puhtaan nudeja NAP:n alesta edes kokeiluun. Lapissa kun ei ollut mukana revoja että olisin voinut varmistaa sen koon oikeaksi ;)

 7. Hih, kiitos Elisa :) Voi Tukholma on ihana ja varmasti etenkin keväällä, kävin siellä itse juuri marraskuun lopussa, http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/11/helsinki-tukholma.html.

  Tuossa postauksessa mainitsinkin tulostaneeni mukaan PS I Love Fashionin Lindan tekemän tosi kätevän shoppailukartan, tässä linkki vielä siihen, http://psilovefashion.cosmopolitan.fi/2011/03/stockholm-shopping-guide/. Sen avulla oli tosi näppärä suunnistaa kaupasta toiseen ja kartalta löytyvät kaikki kaupat, jotka ainakin itseäni kiinnostivatkin :)

 8. Voi harmi! :/ Minäkin näin jälkikäteen blogeissa juuri sitä perus Eddie Bow Ballet Flatia, jotka oli tilattu NAP:in aleista ja itseänikin harmitti silloin. Nämä kuitenkin saavat korvata ne ;) Toivottavasti jostain vielä löydät etsimäsi!

 9. Hyvä valinta nuo shortsit, samat ostin itsekin muutama viikko sitten ja ne on ollut jo päälläkin tummien sukkahousujen kera. Tykkään niistä ihan älyttömästi. Ballerinat ovat myös kauniit. Itse olen tähän mennessä ostanut vain keskihintaisia ballerinoja, koska ne kuluvat minulta ihan älyttömän nopeasti huonoiksi. Tiedä sitten kestäisikö kalliimmat paremmin, vai kohtelisinko niitä vain paremmin?

 10. Olen kehunut Toryn ballerinoja useasti maasta taivaisiin, ja voisin pitää pienen ylistyspuheen nytkin ;) Minulla ballerinat ovat yleensä kesän jälkeen kamalassa kunnossa, kun jalan asentonikin on vähän lintassa, mutta käveltyäni koko kesän (siis todellakin – KOKO) Revoillani, olivat ne yhä ihan loistokunnossa kengät talviteloille laittaessani :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *