London Photo Diary II

Ehdimme reissussa tehdä taas perinteeksi jo muodostuneen visiitin outletkylä Bicester Villageen. Ajattelin, että kun nyt täällä vielä ollaan, niin käydään nyt sitten. Tällä kertaa menimme onneksi arkena, sillä kylä oli huomattavasti hiljaisempi kuin edellisellä reissullamme, jolloin valitsimme päiväksi sunnuntain – big mistake! Outletkylästä voi lukea tarkemmin vanhemmasta postauksestani täältä.

Vietimme pari tuntia kylässä kierrellen ja ihastellen (lähinnä minä vastasin tästä osuudesta). Selvisin yllättävän nopeasti, sillä minulla oli selvä reitti mielessä, missä liikkeissä haluisin käydä ja löysinkin etsimäni. Erittäin tehokasta shoppailua, vaikka itse sanonkin ;)

Halusin huvin vuoksi käydä kurkistamassa Mulberrylla, joka oli avannut uuden remontissa (?) olleen isomman liikkeen. Ja huh, kyllä meikäläisen itsekuria koeteltiin! Vaikka sana outlet tuo mieleen edellisen kauden kummajaiset, niin Mulberryn hyllyiltä bongasin niin mustan Lilyn kultaisilla yksityiskohdilla kuin konjakinruskean Alexan sekä Regularina että Oversized-koossa. Nopeasti laskettuna alennukset olivat noin 30%, joten kyllä siinä olisi säästänyt useamman satasen. Toki voi olla kiinni tuuristakin, mutta kylästä voi siis löytää ajattomia klassikkojakin!

En kuitenkaan raaskinut tehdä laukkuhankintoja vielä tuolta, enkä ole vielä päässyt ihan päätökseenkään :) Näyteikkunassa näkyy muuten myös ihana viime vuotinen Harriet-sarja, jonka kiiltonahkaisia nudeja laukkuja kuolasin tovin jos toisenkin.

Kylästä lähdimme kimpsujen ja kampsujen kanssa takaisin Lontooseen agendalla vielä muutama pysähdys. Piipahdimme Selfridgesillä täydentämässä kosmetiikkavarastoja, vaikka olisin kyllä mielelläni voinut jäädä sinne ikkunashoppailemaan Chanelille, Louis Vuittonille tai Saint Laurentille! Nautittiin myös pikaiset iltapäiväkahvit Starbucksissa.

Illan hämärtyessä ja valojen hiljalleen syttyessä kaupunki näytti ehdottomasti parastaan! Erityisesti Piccadilly oli minusta hurjan kaunis, se ja Regent Street sekä Carnaby Street kuuluvat omiin suosikkeihini :)

Taas oli aika jättää Lontoo taakse, seuraavaa reissua ei sitten taidakaan olla ihan vähään aikaan tiedossa. Se on kyllä satavarma, että teemme sinne vielä joskus jonkin matkan yhdessä, niin paljon me molemmat kaupunkia rakastamme!

49 thoughts on “London Photo Diary II

 1. Haaveissa päästä joskus tuonne. Kuvatkin on niin houkuttelevia. Malttamattomana odotan mitä kasseista paljastuu :)

 2. Mä haluan myös Lontooseen! Ihania kuvia!
  Ja mitä ostoskasseja, laitatko postausta niistä? :)

 3. Ostitteko junaliput asemalta kun menitte Bicester Villageen? Paljonko ne maksoivat? Olen itse parin viikon päästä suuntaamassa sinne ja netistä ei nyt oikein selvinnyt, että mitä lippu mahtaisi maksaa jos sen ostaa tiskiltä. Netistä ostettuna kun on kaikkee 6-30 £ välillä…

 4. Noissa outlet-kylissä voi kyllä tehdä tosi hyviäkin löytöjä, jos tuuri käy. Muistan yksi vuosi Disneyllä työskennellessäni (oiskohan ollut 2006 vai 2008?), kun La Valléen Burberrylla oli heidän klassikkotrenssi tosi hyvällä alennuksella. Harmi, että Disneyn palkkashekki ei ollut kuitenkaan ihan niiin kattava. :p

 5. Toivottavasti näistä välittyi palanen Lontoon tunnelmia :) Tulet varmasti ihastumaan paikkaan! Pääsette kyllä pian kurkistamaan kasseihin, ne muutamat löydöt mitä matkan aikana tein ;)

 6. Kiitos, Lontoo on kyllä ihana :) Kyllä vaan, ostoskasseista tulossa postausta! Ihan hirveästi en matkan aikana shoppaillut, mutta tein sitäkin mieluisampia löytöjä :)

 7. Ostimme ne automaatista asemalta ja jos nyt yhtään muistan oikein, niin menopaluulla oli hintaa suunnilleen 25 puntaa per nokka. Tähän tulee lisäksi vielä 4 punnan (ylihinnoiteltu) bussimatka Bicester Northin asemalta itse kylään, kestää viitisen minuuttia. Tiskiltä ostettaessa bussilipun voi ostaa samaan syssyyn, muuten sen voi hankkia myös Bicester Northin päästä automaatista.

  Ja vinkkinä, jos satut olemaan liikkeellä vähänkään isommassa porukassa, niin tiskiltä voi kysyä ryhmäalennusta junalipuille :) Ihanaa matkaa jo etukäteen!

 8. Hih, matkakuume on kyllä sellainen parantumaton tauti :) Voisin itsekin lähteä takaisin salamana tältä istumalta!

 9. Ooh, outletkylä näppärästi työmatkan varrella ;) Kävin kurkkaamassa Burberrylla huvikseni takkien hintoja ja kyllä ne vaan saivat yhtä minut kavahtamaan, alennukset eivät olleet mitään järin suuria :D

 10. Onpas ihania kuvia, olet lahjakas kuvaaja :) sait minut kaipaamaan Lontoota… tarkoituksenani tänä vuonna oli matkustaa jonnekkin päin Saksaa, mutta Lontoo houkuttelisi nyt! :D

  Postauksesi ovat niin piristäviä aina. Nytkin olen ihan mörrimöykky koeviikon takia, mutta heti tuli parempi fiilis postauksestasi. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle :)

 11. Seuraavan kerran kun menen Lontooseen,niin täytyy kyllä yksi päivä käyttää tuolla shoppailuun :) Innolla jo odotan,mitä Toryn kassista löytyy;)

 12. Sinulla on todella kiva blogi :) Olen tässä Pääsiäisen aikaan selaillut blogiasi läpi ja varsinkin juuri Lontoo postaukset syynännyt tarkkaan. Meillä on suunnitelmissa lähteä Syyskuussa Lontooseen ja ainakin tuonne Outlet kylään on suunnattava. Minulle tuo tulee olemaan ensimmäinen Lontoon reissu, en malttaisi odottaa :)

 13. Ihana tunnelma näissä kuvissa!:) Tuonne outletkylään olisi kiva joskus päästä käymään, varsinkin tuo Mulberryn liike kuulostaa ja näyttää aika houkuttelevalta;)Olisin viime kesänä halunnut juuri tuon näyteikkunassa näkyvän Harriet clutchin mutta en ollut tarpeeksi nopea kun se tuli aleen:(

 14. tässä kuumeisesti odottelen, että koulu loppuis ja kesäloma alkais (vaikka mulla se alkaakin jo huhtikuussa kun ei työharjoittelua tarvitse suorittaa) Aion nimittäin tehdä sen ajan kun muut on työharjottelussa niin ahkerasti töitä ja palkita sitten itteni matkalla Lontooseen, en vaan voi enää kärvistellä täällä suomessa kun kaipaus vaan on niin hirveen suuri!

 15. Olen menossa elokuussa pariisiin tai lontooseen. Kumpaan mielestäsi kannattaisi mennä?

 16. Olisiko mahdollista saada sinusta ja poikaystävästäsi vaikka yhteiskuvaa tai jotain? Kiinnostaisi nähdä minkänäköinen kaveri on kyseessä:-D Ymmärrän tosin täysin jos et halua!

 17. Ihania kuvia ja täytyykin pistää tuo paikka mieleen jos tuleekin lontoossa joskus pyörähdettyä. Täällä odotellaan mitä löytöjä olet tehnyt :)

  Mukavaa maanantaita! :)

 18. Oi kiitos kehusta! Siinäpä onkin sinulla sitten pulma, että kumpaan mennä. Matkojen suunnittelu ja niistä haaveilu on kyllä puoli-iloa :)

  Voi miten herttaisesti sanottu, kiitos kovasti :) Tämän parempaa palautetta ei olekaan! Tsemppiä ja jaksamista koeviikkoon!

 19. No ehdottomasti kannattaa, vannon että viihtyisit tuolla ;) Toryn kassista löytyy jotain supersöpöä! Kävin muuten Heathrow'lla kurkkaamassa sitä Mulberrym rannekorua, mutten kuitenkaan sitten raaskinut ostaa sitä. Minua myös vähän häiritsi, kun se lukko killui siinä tiellä :D Se oli kyllä todella kaunis!

 20. Voi kiitos kaima! Onpa mukava kuulla, toivottavasti Lontoo-postauksistani on ollut sinulle jotain hyötyä tulevaa matkaa ajatellen :) Ihastut kaupunkiin varmasti ja voi olla, ettei se jää vain ensimmäiseksi kerraksesi ;)

 21. Kiitän ja kumarran! :) Matkakuume on kyllä sellainen parantumaton tauti, että sitä tuntuu potevan aina, heti reissusta palattuaankin!

 22. Kiitos Zandra :) Outletkylä on kyllä todellakin vierailemisen arvoinen paikka, viihtyisit siellä varmasti ;) Harriet Clutchia oli Mulberrylla vain siinä vihreän sävyssä, nudena oli vain sellainen vähän isompi saman sarjan clutch sekä näyteikkunassa näkyvä satchel. Hetken aikaa kyllä meni niitä kuolatessa :)

 23. Oi kuulostaa täydelliseltä suunnitelmalta! Aika menee onneksi nopeasti kun on jotain, mitä odottaa. Toivottavasti kaipaus pian helpottaa ja pääset nauttimaan Lontoosta :)

 24. Apua, nyt pistit pahan! Molemmat ovat nimittäin ehdottomasti suosikkikaupunkejani ja koska itselläni on nyt kauhea kaipuu Pariisiin, niin vähän puolueellisesti sanoisin että sinne. Pariisi on aivan upea kesällä ja se on täynnä kivoja kahviloita ja ravintoloita, nähtävyyksistä puhumattakaan :) Tosi vaikea kyllä sanoa, kumpaan sitten päädytkin, niin tulee varmasti ihana reissu, niin mielettömiä kaupunkeja molemmat!

 25. Valitettavasti häntä ei tule täällä sen tarkemmin näkymään, tahdon pitää tietyn rajan yksityisyydessä :) Kiva kun ymmärrät, kiitos siitä!

 26. Kiitos Heidi :) En shoppaillut mitenkään valtavan paljoa reissulla, mutta muutamia superkivoja löytöjä kyllä tein, palataan niihin myöhemmin ;)

  Aurinkoista viikkoa sinne!

 27. Kiitos Taru :) Suosittelen kyllä lämpimästi visiittiä Lontooseen, itse ainakin viihdyn siellä niiin hyvin!

 28. Oliko Toryn outletissa ballerinoja? Lähinnä kiinnostaa huomasitko Reva baltsuja :) Me ollaan toukokuussa menossa tuonne ja tavoitteena olis löytää kivat ballerinat.

 29. Voi oli kyllä! Tosin en ihan mene takuuseen, oliko perus-Revoja, sillä oma katseeni kiinnittyi tiiviisti erääseen toiseen pariin.. :D Jos en väärin muista, niin konjakinruskeaa Revaa saattoi olla, samaa mallia jonka itsekin ostin jokin aika sitten. Enemmän sieltä kuitenkin löytyy edellisen kauden malleja, mutta niistä ei ole kyllä ongelmaa löytää kivaa paria :)

 30. Voi ei, liian ihania kuvia! Kauhea ikävä iski :( Vaikka Lontoossa on muuten tullut ravattua en ole tuolla Bicester Villagessa vielä käynyt. Pitää kyllä joskus tehdä visiitti sinne! : )

 31. Kävin kuukausi sitten Lontoon reissun yhteydessä ensimmäistä kertaa tuolla Bicesterissä. Kyllähän sieltäkin tuli tehtyä löytöjä ja ihan kiva tehdä tuollainen pieni retki!

 32. Voi jee! Juuri konjakinruskeat haluisin. En malta odottaa, että pääsen sinne itsekin katsomaan. Oliko Toryn liikkeessä normihintoja halvempaa? Aiheutat kyllä melkoista matka- ja shoppailukuumeetta:)

 33. Sinulla onkin Lontoo vielä ihan tuoreessa muistissa :) Bicester on kyllä vierailun arvoinen paikka, joten kannattaa ensi reissulla piipahtaa siellä!

 34. Muistankin, kun kyselit blogissasi kokemuksia Bicesterin suhteen! Mukava kuulla että tykkäsit ja löytyi jotain mieluistakin :)

 35. Mahtava juttu, toivotaan että löydät baltsut sieltä :) Ja juu, outlethinnoissa pyörittiin, omani löysin noin -40%! Heh voi ei, pahoittelen kuumeen aiheuttamista! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *