Kenkäarmeija ja Biancon lahjakortin arvonta!

Minulla on sellainen kutina, että sieltä ruudun takaa löytyy aikamoinen joukko kenkätyttöjä. Tai sellaisiksi on jokunen ainakin joskus tunnustautunut ;) Näin ollen etsintäkuulutankin yhteistyössä Biancon kanssa intohimoisia kenkiä rakastavia 20-30 vuotiaita osallistumaan Bianco Fashion Armyyn!

Mikä ihmeen Fashion Army? Kyseessä on kenkäfriikkien oma yhteisö, jossa paitsi vaihdetaan ideoita ja inspiraatiota kengistä, on mahdollisuus päästä myös jopa osaksi suunnittelua. Bianco Fashion Armyyn kuuluvat pääsevät näkemään uutuusmallistoja ennen muita ja saavat myös kutsuja pari kertaa vuodessa VIP-tapahtumiin, malliston lanseerauksiin ja Bianco Bootcampille.

“Olemme valittujen fashionistojen yhteisö. Emme käytä aseita, mutta kylläkin valtavasti kenkiä. Haluamme siirtää hyvän tyylin rajoja, vaihtaa ajatuksia kenkien muotoilusta, innoittaa toisiamme – sekä paikallisesti omassa kaupungissasi että maan rajojen ulkopuolella.

Mukanaolo ei maksa sinulle mitään – vain sen, että sitoudut yhteisöön. Kyseessä on ensisijaisesti online-yhteisö, jossa kirjoitamme yhdessä silloin, kun sinulla on aikaa. Mutta haluamme mielellämme tavata sinut pari kertaa vuodessa.”

Jos kolahti, niin käykää kipin kapin lähettämässä hakulomake täällä, aikaa on keskiviikkoon 1.5 asti. Eikä siinä vielä kaikki, sillä pääsen ilahduttamaan jonkun onnekkaan kenkähullun päivää lahjakortilla Biancon nettikauppaan!

Jaossa olisi yksi 50:n euron lahjakortti. Arvontaan osallistut jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot, millaiset ovat täydelliset kesäkengät. Huimaavan korkeita korkoja, rennot seilorihenkiset espadrillot vai hiekkarantaa rinnalleen huutavat sandaalit? Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 28.4. klo 23 asti, muistathan jättää nimimerkin sekä sähköpostiosoitteesi!

Arpaonnea ja mahtavaa viikonloppua toivotellen! :)

109 thoughts on “Kenkäarmeija ja Biancon lahjakortin arvonta!

  1. Mahtava arvonta! Täydellisiä kesäkenkiä on monenlaisia, mutta eniten tarvitsisin tällä hetkellä jotain mukavia kiilakorkoja, ne kun kenkähyllystä puuttuu vielä kokonaan!:)

  2. Ballerinat ovat täydelliset kesäkengät. Vielä täydellisempää tosin on tassutella hiekkarannalla paljasjaloin :)

    anumari(a)netti.fi

  3. Vannoutunut ballerinatyttö! En osaa kävellä koroilla ja askelvirheen vuoksikin jalka väsähtää nopeasti ja korot kuluvat vinoon, mutta ballerinat ovat kutenkin tilanteeseen kuin tilanteeseen passelit, joten uudet haluaisin ehkäpä jonain räväyttävän raikkaan kevään värisinä! :)

    rmariannas@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *