Kenkäarmeija ja Biancon lahjakortin arvonta!

Minulla on sellainen kutina, että sieltä ruudun takaa löytyy aikamoinen joukko kenkätyttöjä. Tai sellaisiksi on jokunen ainakin joskus tunnustautunut ;) Näin ollen etsintäkuulutankin yhteistyössä Biancon kanssa intohimoisia kenkiä rakastavia 20-30 vuotiaita osallistumaan Bianco Fashion Armyyn!

Mikä ihmeen Fashion Army? Kyseessä on kenkäfriikkien oma yhteisö, jossa paitsi vaihdetaan ideoita ja inspiraatiota kengistä, on mahdollisuus päästä myös jopa osaksi suunnittelua. Bianco Fashion Armyyn kuuluvat pääsevät näkemään uutuusmallistoja ennen muita ja saavat myös kutsuja pari kertaa vuodessa VIP-tapahtumiin, malliston lanseerauksiin ja Bianco Bootcampille.

“Olemme valittujen fashionistojen yhteisö. Emme käytä aseita, mutta kylläkin valtavasti kenkiä. Haluamme siirtää hyvän tyylin rajoja, vaihtaa ajatuksia kenkien muotoilusta, innoittaa toisiamme – sekä paikallisesti omassa kaupungissasi että maan rajojen ulkopuolella.

Mukanaolo ei maksa sinulle mitään – vain sen, että sitoudut yhteisöön. Kyseessä on ensisijaisesti online-yhteisö, jossa kirjoitamme yhdessä silloin, kun sinulla on aikaa. Mutta haluamme mielellämme tavata sinut pari kertaa vuodessa.”

Jos kolahti, niin käykää kipin kapin lähettämässä hakulomake täällä, aikaa on keskiviikkoon 1.5 asti. Eikä siinä vielä kaikki, sillä pääsen ilahduttamaan jonkun onnekkaan kenkähullun päivää lahjakortilla Biancon nettikauppaan!

Jaossa olisi yksi 50:n euron lahjakortti. Arvontaan osallistut jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot, millaiset ovat täydelliset kesäkengät. Huimaavan korkeita korkoja, rennot seilorihenkiset espadrillot vai hiekkarantaa rinnalleen huutavat sandaalit? Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 28.4. klo 23 asti, muistathan jättää nimimerkin sekä sähköpostiosoitteesi!

Arpaonnea ja mahtavaa viikonloppua toivotellen! :)

109 thoughts on “Kenkäarmeija ja Biancon lahjakortin arvonta!

 1. Täydelliset kesäkengät olisivat hyväntuntuiset, hyvännäköiset ja sopisivat kaikkiin Suomen vaihteleviin kesäsäihin. :) En vielä tiedä, olisiko itselleni paras vaihtoehto kesäsandaalit, ballerinat vai matalavartiset tennarit, mutta hiukan pidemmin pohtimalla ja vaihtoehtoja vertailemalla päätyisin varmasti kenkäpariin, josta olisi iloa vähintään koko kesälle. :)

  juuhachi(a)hotmail.com

 2. Täydelliset kesäkengät olisivat nahkaa ja väriltään konjakinruskeat balleriinat tai sandaalit. Kengissä saisi olla joku pieni kiva yksityiskohta ja tottakai kenkien pitäisi olla mukavat jalassa. :)

  Jenni
  Jenwaa-@hotmail.com

 3. Olen rakastunut Converseihin…toimii säällä kuin säällä :) uudet kuosit, mallit ja värit tuovat Consseihin vaihtelua.
  sipsi@iki.fi

 4. Kesän lempparikengät ovat edottomasti ballerinat! Tänä kesänä aion panostaa laatuun, mutta valitettavasti lottovoitto ei ole vielä osunut kohdalleni :) Rahaa on kulunut vähemmän itsekkäisiin asioihin, joten ehkäpä syksyyn mennessä saan kotiuttaa nahkaballerinat kaappiini ensi kesää odottamaan :)

  paula.karlsson87@gmail.com

 5. Kyllä ballerinat on ehdottomasti parhaimmat kesäkengät! Toivottavasti niitä pystyisi pian käyttämään!
  (hanna8201@luukku.com)

 6. Täydelliset kesäkengät ovat ehdottomasti viime kesänä ostamani Billi Bin konjakin ruskeat avokkaat, joissa on punottu kiilakorko (korkeutta n. 10cm)! Niin upeat kengät ja mikä parasta myös kauniisti lakatut kesävarpaat pääsevät näkyviin. ;)roskuli@hotmail.fi

 7. Kesällä viihdyn eniten ballerinoissa ja niitä onkin tullut hamstrattua lukuisissa eri väreissä ja malleissa. Vastikään ostin itselleni supersöpöt kullanväriset yksilöt, en malta odottaa, että pääsen tepastelemaan niillä kadulla! Baltsujen lisäksi rakastan myös täydellisiä konjakinvärisiä nahkasandaalejani, jotka ovat aivan unelmat jalassa! Veikkaan vahvasti, että ne tulevat olemaan yksi tämän kesän suosikkikenkäpareistani ballerinojen ohella :-) Kesällä matalat kengät ovat ykköset, korkoja ei siis juurikaan tule käytettyä.

  Anniina
  anniinast@gmail.com

 8. En osallistu Fashion Armyyn, mutta arvontaan kyllä :)
  Täydelliset kesäkengät olisi beiget ballerinat, joissa voisi olla vähän bling blingiä!

  (minnapo1@gmail.com)

 9. Kesän must-kengät ovat mukavat jalassa, mielellään korolliset! Pitäisi käydä sekä töihin että terassille ja niillä saisi mielellään jaksaa iltaan asti tepastella! Nudet/vaaleat korkkarit ovatkin hakusessa, mielellään 6-8 cm koroilla!

 10. Simppelit ballerinat ovat aina olleet mulle täydelliset kesäkengät, mutta tänä vuonna kaipaan vaihtelua ja täydelliset kengät olisi jotkut kauniit, sirot sandaalit. Sellaiset mitkä paljastaisi nätisti lakatut varpaat ja olisi värikkäät, mieluiten pinkit!

  annnn@luukku.com

 11. Sandaalit. Kevyet, naiselliset, ei varpaiden välistä menevät ja mahdollisimman vähän hiertävät. Niin ja matalat tottakai! Oikeasti Suomen kesässä tarvitsee usein muitakin kenkiä, mutta halusin vastata sandaalit, koska niitä pääsee täällä käyttämään niin harvoin.

 12. Heippa. Juuri sellaiset espradrillot minulta puuttuvat. Korkoa mutta kuitenkin samalla mukavat kävellä! Mukana siis kisassa. mariluu(at)gmail.com

 13. Sandaalit, jotka ovat niin hyvät jalassa, että niillä voi kävellä, vaikka koko päivän pitkin kesäisiä katuja ja kujia. Ei kovin helposti löydettävissä kylläkään..

  maya87(a)netti.fi

 14. Kesäkengistä ballerinat ovat suosikkini: monikäyttöiset ja mukavat. Mustat nahkaiset palvelevat niin toimistolla kuin yöelämässä. Ja sitten kotimatkalla…

  -mmahh
  emkalind@gmail.com

 15. Jotkut ihanat kesäsandaalit olisivat hakusessa! Ballerinoja onkin tullut jo ostettua niin paljon, että olisi kiva saada niiden seuraksi kengät kunnon helteille. ;)

  minnie-_93@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *