Jotain keltaista…

Tyylini on pääasiassa aika klassinen, mutta maustan sitä mielelläni esimerkiksi kauden väreillä. Syksyllä murrettuja sävyjä kuten viininpunaista ja khakivihreää, kesää kohden taas paletin kirkkaita värejä. Viime kesänä yksi parhaista vaatehankinnoistani oli pastellihimoissa ostamani Zaran keltainen bleiseri, jonka kanssa emmin niin sovituskopissa kuin vielä kotonakin pitkään. Lopulta pidin bleikun ja onneksi näin – sillä se pääsikin päälleni monet kerrat!

Jakku on saanut levätä kaapissa pimeän talven ajan, mutta auringon jo viestiessä pikkuhiljaa (siis todella hiljaa) lähestyvistä bleiserikeleistä rohkenin kaivaa sen taas esiin. Muistan viime vuonna miettineeni, kuinka tämä saattaisi jäädä vain yhden kauden vaatteeksi, mutta bleiseri ihastuttaa yhä yhtä paljon – jos jopa enemmänkin. Olenkin hykerrellyt tyytyväisenä katsellessani kevään trendejä, joissa keltainen on saanut näytellä yhtä pääosaa. Väri on hyppinyt silmilleni joka nurkassa ja niin nettikaupat kuin ketjuliikkeetkin ovat täynnä keltaisia herkkuja puseroista mekkoihin!

Muistin virkistämiseksi kaivoin arkistoista muutaman asun bleiserin kera. Keltainen tuntui alkuun vaikeasti yhdistettävältä, mutta ihan yllätyin, miten moneen menoon se oikein sopikaan. Parhaiten väri pääsee minusta edukseen tummansinisen ja valkoisen kera, kesällä voisin kokeilla myös sen yhdistämistä rentoihin sinisiin farkkushortseihin tai vaikka juhlaa varten pikkumustaan. Voin siis taata, että tätä mehevän keltaista väriä tullaan näkemään runsaasti ylläni tulevana kesänä ;)

Onko kukaan muu mennyt ja hurahtanut keltaiseen? Näissä pirteissä tunnelmissa on hyvä toivottaa oikein hyvää keskiviikkoa!