Instagram Snapshots

Ja taas on kalenteri ehtinyt kuin huomaamatta vierähtää seuraavan kuukauden puolelle, joten on aika kurkistaa mitä Instagramin (@jonksteri) puolella on tapahtunut :) Palaamista ihaniin Lontootunnelmiin, perusarkea kirjojen parissa, kahvihetkiä…

1. Hulinaa täynnä oleva Piccadilly Circus
2. Sovittelua Massimo Duttilla, molemmat lähtivätkin sitten kotiin ;)
3. Herkkuaamiainen @The Breakfast Club
4. Bicester Village ja hurmaavat pikkuputiikit

5. Piipahdin Lindexillä sovittelemassa Holly&Whyte-mallistoa
6. Sitä ihan tuikitavallista arkea pääsykokeiden parissa seurana iso kuppi teetä.
7. Sympaattinen Tuomarinkylä
8. Popot odottelemassa baltsukelejä… :)

9. Siskoni kutsui extempore kylään omppupiirakkakahveille, no en kieltäytynyt! ♥
10. Kohti sairaalaa katsomaan pikkuista ihkaensimmäistä kertaa :)
11. Country Whiten pussista löytyikin jotain vaaleansinistä ja pehmeää pikkuprinssille
12. Team Mulberry!

20 thoughts on “Instagram Snapshots

 1. Nää kuvat ei kyllä helpota mun Lontoo-kuumetta yhtään! :D Seuraavan kerran kun sinne matkaan, on tuo Bicester ihan pakko tsekata.

  Mitä hihnaa muuten käytät tuossa LV:n pochetessasi?

 2. Tuomarinkylä on kyllä ihana, asun aika naapurissa. Kesäisin on parasta käydä syömässä siellä ravintolassa, pääsee ulos terassille istumaan ja kattelemaan heinäpaaleja! :D

 3. Aijai, Lontookuume kuulostaa pahalta ;) Siihen ei ole kuin yksi lääke! Ostin Pocheten kanssa samaan aikaan siihen kuuluvan säädeltävän hihnan :)

 4. Se on kyllä etenkin kesällä aivan ihanaa aluetta :) En olekaan koskaan käynyt Kartanon ravintolassa, ehkä täytyisi testata se ensi kesänä!

 5. Voi kiitos, onpa kiva kuulla! :) Itsekin tykkään katsoa blogeissa näitä Instagram-kuvia aina silloin tällöin.

 6. Onpa käytännöllinen, harmi etteivät Evaan ole laittaneet tuollaista säädettävää. Tokikin pitäisi varmaan raaskia ottaa se käyttöön ja testata täyspitkä hihna, ennen kuin alkaa haikailla muun perään. :D

 7. Tämä on kyllä näppärä, koska olen itse sen verran lyhyt, että täyspitkä olisi minulla jossain nilkoissa :D Ei nyt sentään, mutta esimerkiksi pidemmällä ystävälläni tuo Evan hihna on oikein sopiva :)

 8. Millä ohjelmalla muokkaat kuvat blogiisi ? Ja laitat esimerkiksi noi tekstit kuviin ? Kiitos jos viitsit kertoa :)

 9. Hei:)
  Olen vasta löytänyt blogisi ja tämän ääressä onkin mennyt illat lueskellen juttuja. Todella hyviä postauksia! Pitää instagramin puolellakin alkaa seuraileen sua:)

  Terveisin, uusi innokas lukija jenna

 10. Hei Jenna! Tällaisia kommentteja on aina mielettömän kiva saada, suurkiitos siis että vaivaudut tämän raapustamaan :) Lämpimästi tervetuloa mukaan kööriin, niin täällä kuin Instagraminkin puolella!

 11. Tätä onkin jo toivottu ja olen jo etsiskellyt sopivia mekkoja nettikaupoista. En ole kuitenkaan vielä ehtinyt kiireiden keskellä toteuttaa postausta, mutta yritän palata siihen pian! :)

 12. Heippa!
  Mäkin löysin vasta äskettäin sun blogin, ja koukkuun jäin :) Positiivisen oloinen olet, ja täältä saa rutkasti inspiraatiota omaan arkeen.

 13. Moikka Jenny, kiitos tuhannesti piristävästä kommentistasi! Inspiraatiota arkeen, olipa kivasti sanottu :) Toivottavasti saat sitä jatkossakin ja viihdyt joukossa pitkään, lämpimästi tervetuloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *