Burgundy & Beige

Kävimme eilen illalla ystäväni kanssa vähän tuulettumassa hyvän ruuan äärellä lukutäyteisen viikon jälkeen. Oli ihana istua pitkästä aikaa alas, ottaa lasi viiniä ja nauttia espanjalaisista herkuista. Ravintolasta kuitenkin lisää myöhemmin, nyt pikainen vilautus illan asusta, tai lähinnä päällysvaatteista :)

Trenssi / Zara
housut / Zara
huivi / Mulberry
laukku / Mulberry
nilkkurit / Wonders

Vaikka viininpunainen mielletään enemmän syksyn ja talven kauteen kuuluvaksi väriksi, niin minä otan ripauksesta burgundya kaiken ilon irti vielä näin kevätkeleilläkin! Mulberryn Tree Wrap pääsee omaan silmääni parhaiten edukseen vaaleiden sävyjen rinnalla, joten olen odottanut innolla pääseväni pukemaan huivin trenssitakin pariksi

Trenssi on siis kaivettu esiin varaston perukoilta ja kylläpä tätä klassikkotakkia onkin ehtinyt tulla talven aikana ikävä! Ehdoton suosikkini ja on muuten säilynyt moitteettomassa kunnossa jo varmaan nelisen vuotta, löytyy sitä laatua ketjuliikkeistäkin :) Keväästä viestii vaatekappaleiden lisäksi sekin, että kuvat on otettu kahdeksan aikaan illalla, aivan mieletöntä! Aurinkoisesta säästä saadaan nauttia tänäänkin, minulla on ohjelmassa hurmaavan veljenpoikani 2-vuotissynttärit. Nyt toivottelen oikein leppoisaa viikonloppua!

28 thoughts on “Burgundy & Beige

 1. Ihana asu! Minustakin on ihanaa, kun nykyään yhä myöhemmin on vielä valoisaa. Kyllä se kevät taitaa tulla pian! :) Mukavia synttäri hetkiä :)

 2. Tosi kaunis asu :) ja onpas hyvän pituinen trenssi! Näin lyhyenä ihmisenä tulee usein vastaan hieman liian pitkiä trenssejä, jotka eivät minun pituuteeni/tyyliini sovi. Juuri tuon pituinen trenssi olisi kevääksi haussa, eikä tuo mallikaan näytä ollenkaan huonolta ;)

 3. Sitä ollaan taas oltu tyylikkäänä liikenteessä! :) Todella hyvin sopii tuo Mulberryn huivi trenssin kaveriksi. Ja Lilystä ei varmaan edes tarvitse sanoa mitään,täydellinen;)

 4. Kiitos Heidi! Valoisuus tekee kyllä ihmeitä, aurinko vaikuttaa ainakin omaan mielialaani ihan hirmuisesti :) Sieltä se kevät tulee! Mukavaa lauantain jatkoa sinne!

 5. Kiitos Mimmunen :) No arvaa vaan, onko tätäkin aikoinaan lyhennetty helmasta :D Kaikki trenssit on meinaan tälle varrelle aina liian pitkiä, tai lyhyemmät mallit sitten taas jo liian lyhkäisiä, joten kustomoin tästä täydellisen pituisen itselleni ;) Toivottavasti sopiva trenssi löytyy ja jos ei pituus natsaa, niin pistä natsaamaan!

 6. Kiitos ihana! Minustakin ne on kuin luodut toisilleen ;) Ja pisteenä iin päällä vielä Lily! Toivottavasti saisit oman Lilysi pian, olet siitä niin pitkään haaveillut :)

 7. aivan ihana kokonaisuus ! rakastuin varsinkin tuohon takkiisi :)sinä se vaan olet kyllä niin luonnonkaunis että kateeksi käy.

 8. Ihana toi sun trenssis! Ite kaipailin täksi kevääksi vaaleeta ja lyhyttä ja harmikseni zarassa ei oo näkynyt kuin pitkiä :/ tykkään zaran mallista ja hintalaatusuhde ihan ok! Löysin omani sitten vilasta, vähän harmittaa toi materiaali eli kokonaan puuvillaa, ois saanut olla sellasta vähän tuulenpitävämpää :D mutta hätähousu mikä hätähousu ja toikin oli ainoo lyhyt minkä tänä keväänä oon nähnyt ja vika mun omaa kokoa! Onneks sit vaan ostin ettei tyhjin käsin jää :) voitko muuten tehdä postauksen mitä aiot ostaa hullareilta tai mitä juttui siel on sun mielestä kivoi tänä vuonna? :)

 9. Olet aina niin ihanan tyylikäs ja ehdottomasti minun tyyli-idolini! :) Voisitko joskus tehdä postauksen vaatekaappisi kulmakivistä ja siitä kuinka rakennat klassisen pukeutumistyylisi? Niin ja lempparivaatekaupoistasikin olisi kiva kuulla. Itse olen hiljalleen yrittänyt muuttaa vaatekaappiani klassisempaan suuntaan ja kaipaisin kipeästi ideoita ja neuvoja kuinka olla klassisen tyylikäs olematta kuitenkaan tylsä tai tätimäinen! :)

 10. Zarassa on kyllä usein ollut vain pitkiä malleja, mutta mukava kuulla että löysit kuitenkin omasi! :) Olisi voinut jäädä harmittamaan jälkikäteen, jos olisi jäänyt ilman.

  Hulluilla päivillä ei tällä kertaa oikein ollut mitään erityisen silmäänpistävää, joten en tiedä saisinko niistä postausta aikaiseksi.. Siellä oli tosi hyvännäköinen Filippa K:n raitamekko ja joitakin mm. Lexingtonin ja Ralph Laurenin tekstiilejä :) Varmasti kuitenkin piipahdan perinteisesti Hullareilla, joten teen sitten vaikka postausta, jos jotain sieltä löydän ;)

 11. Voi miten upea kuulla, olen ihan otettu tällaisesta kunniasta! Kiitos valtavasti :) Vaatekaapin kulmakivistä on toivottu hurjan paljon postausta ja yritänkin sellaisen heti ajan salliessa toteuttaa. Lempivaatekauppani tulevat aika hyvin ilmi asuistani, jotka ovat hyvin Zara-painotteisia :D Lisäksi muun muassa Lindex, Mango ja Massimo Dutti kuuluvat suosikkeihini, joskus myös Vilalta löytyy jotain kivaa.

  Yritän palata kulmakivipostauksen kanssa mahdollisimman pian, toivottavasti saisit siitä sitten vaikka jotain vinkkejä vaatekaapin rakennusprojektiin :) Kiitos toiveistasi ja ihanaa sunnuntaita!

 12. Ovathan nuo melkein identtiset asut, joten ymmärrän kyllä! Mutta jos tarkkoja ollaan, niin tässä housut ovat mustat ja jaloissa saappaiden sijaan korolliset nilkkurit, heheh ;)

 13. Kauppakorkea kiinnostaa minuakin varmaan ensi vuonna! Haetko Helsinkiin vai muualle? Tsemppiä :)

 14. Helsingissä on niin huiman korkeat rajat, että pyrin suoraan Vaasaan :) Kiitos kovasti, tsemppi on aina tervetullutta!

  Aurinkoista sunnuntain jatkoa sinne :)

 15. Mä kiinnitin ekana huomion sun hiuksiin, näytti että ne ois leikattu polkaks :D mutta sulle sopiis ihan super hyvin tollaset lyhyemmätkin hiukset! Onko sulla ollu ikinä tollasia lyhyiät hiuksia vai ootko enemmän pitkien hiuksien tyttä ? :)

 16. Iik, polkka! :D Tukka on ollut lyhyenä viimeksi joskus ala-asteella, joten taidan kyllä kokea pitkät hiukset enemmän omakseni :) Olen kyllä usein ihastellut muilla sellaista pitkää polkkaa, jos vain omaisin paksun ja tuuhean tukan, niin voisin sellaista joskus kokeillakin ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *