Asu 25/4/13

Asua torstailta erään pirteän värisen uutukaisen kera! Kerroinkin jo aikaisemmin minut vallanneesta keltaisesta buumista, joka alkoi viime kesänä bleiseristä ja jatkaa nyt voitokkaana kulkuaan. Ihastelin puseroa Zarassa rekillä pitkään yrittäen kuitenkin sivuuttaa himoni, kunnes näin tämän pastellikeltaisen unelman myyjättären päällä. Seuraavalla kerralla oli pakko viedä se sovariin asti ja onneksi näin, sillä olen ihan hulluna tuohon!

Pusero pääsi ylleni isukin synttärikahveille yhdistettynä simppeleihin tummansinisiin farkkuihin ja kyllä – ballerinoihin! Pidemmälle matkalle en ole vielä baltsuissa uskaltautunut, mutta tuskin sekään päivä on enää kovin kaukana :) Pisteenä iin päällä Lindexin Holly&Whyte-mallistosta peräisin oleva statementkoru, joka on ollut ahkerassa käytössä viime päivinä.

Pusero ja farkut / Zara
laukku / Mulberry
kengät / Tory Burch
Kaulakoru / Lindex Holly&Whyte

Mitäpä pidätte väriläiskästä pitkän synkän kauden jälkeen? :) Aivan ihanaa, että talven ajaksi kaapin perimmäiseen nurkkaan unohdetut värit pääsevät taas käyttöön, vaihtelua niille ainaisille neutraaleille sävyille! Kevättä kohden inspiraatio pukeutumiseen puhkeaa kyllä ihan eri tavalla kukkaan.

Toivottavasti viikonloppuna saadaan nauttia auringosta, itse olen ainakin jo haaveillut sunnuntaisesta kahvihetkestä samalla Kaivarikausi korkaten! Ehkä sitä uskaltautuisi myös jo syömään kevään ensimmäiset irtojädet? Sitä odotellessa, oikein auringontäyteistä lauantaita! :)

51 thoughts on “Asu 25/4/13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *