Wanted: Red Pants!

Lämpimämpien ilmojen lähestyessä värit alkavat taas hiipiä pukeutumiseeni. Suosin pääosin neutraaleja sävyjä, kuten valkoista, sinisen eri sävyjä, nudea ja harmaata, mutta kesän tullen innostun väriläiskistä oikein toden teolla! Keltainen, oranssi ja punainen ovat ruskettuneen ihon rinnalla suurimpia suosikkejani ja erityisesti jälkimmäisin on viime aikoina ihastuttanut minua. Punaisen jakunhan ostin jo joulun alennusmyynneistä ja väriä löytyy aikaisemmin puseroista, mutta nyt se on siirtynyt myös alaosiin…

Himoitsen kaappiini sekä punaista hametta (jota itse asiassa metsästin jo toissa kesänä, kuitenkin tuloksetta) että housuja! Innostuin vähän mallailemaan, kuinka punaiset housut oikein pukisin.

1. Trenssi, 2. paita, 3. aurinkolasit – Ray Ban, 4. housut 
5. laukku – Louis Vuitton, 6. kello – Michael Kors, 7. tennarit

Pinterestin kansioihini on tallentunut asu punaisten housujen, trenssitakin, raitapaidan ja Conversejen kera. Siitä asusta innostus punapöksyihin on varmasti alkujaan lähtenytkin! Tämä on minusta aivan ihana, preppyhenkinen kokonaisuus keväisempiä ilmoja varten!


1. Kauluspaita, 2. housut, 3. laukku – Mulberry, 4. kello – MK, 5. huivi, 6. kengät

Työpäivän varalle taas asua siistin, hyvin istuvan kauluspaidan kera. Riippuu toki toimiston pukeutumisetiketistä, mutta hieman rennommalle alalle voisi varmasti vetäistä punaiset pöksyt jalkaan ;) Kokonaisuuden kruunaisi korkkipohjaiset kiilakorot, mutta jos työpaikalla ollaan tarkempia, niin kenkulit vaihtuisivat vaikka ballerinoihin tai perusavokkaisiin.


1. Bleiseri, 2. toppi, 3. ballerinat, 4. kello – MK, 5. housut,
6. rannekoru – Lindex, 7. laukku – Mulberry

Punainen on ehdottoman hyvä pari tummansiniselle ja lisäämällä komboon vielä konjakinruskeaa, on seilorihenkinen arkiasu valmis! Asusta saa rennomman vaihtamalla jakun puuvillaiseen neuletakkiin. Kultanapillinen navy neuletakki voisikin päästä ostoslistalle…

1. Pusero, 2. housut, 3. laukku, 4. kello – Michael Kors, 5. rannekoru – Lindex, 6. kengät

Ja lopuksi vielä ripaus punaista kesäisiin iltamenoihin! Rinnalle pehmeää puuteria ja asusteissa mustaa ja kultaista. Kyllä tässä asussa kelpaisi nostaa jalalla koreasti ;)

Virtuaalisovittelujen jälkeen minä olen ainakin aivan myyty punaisille housuille! Mitä siellä tykätään? Suurin suosikkini on ehdottomasti ensimmäinen kollasi, raidan ja punaisen yhdistelmä on vaan niin raikas! Vielä kun kaupoilla osuisi eteen täydellinen pari, niin ehkä rohkaistuisin hankkimaan punapöksyt omaankin kaappiini :)

Linkit mainoslinkkejä

46 thoughts on “Wanted: Red Pants!

 1. Punaiset housut ovat monipuolisemmat kuin uskoisikaan! Löysin viime kesänä mukavassa alennuksessa ihanat, hieman vapaamittaiset punaiset housut Espritiltä, ja niille tuli heti paljon käyttöä! Mustat, valkoiset ja tummansiniset yläosat olivat käytössä eniten, mutta kannattaa kokeilla myös punaisen ja vaaleansinisen yhdistelmää, sekin toimii yllättävän hyvin :)

 2. Ärsyttävää, että merkkaat linkit niin, että mainoslinkkeihin et kirjoita, minkä merkin tuote kyseessä, mutta muihin kyllä. Joka kerta on pakko avata linkkisi, ja katsoa minkä hintaluokan vaate kyseessä, muuten sen näkisi merkistäkin. Ymmärrän että yrität houkutella ihmisiä avaamaan linkkisi mutta silti..

 3. ompa hyviä yhdistelmiä taas kerran! :) Saa hyvin vinkkejä. Jotenkin samanlainen maku meillä ! :) Se vaan on tyhmää et just ku kattoo jtn ja sit menee sovittaa tai tilaa ja se ei vastaakka odotuksia yhtää tai ei vaan sovi päälle.. mikä pettymys.. :D

 4. Itse en osaa valita lemppariani, kun kaikki yhdistelmät ovat niin tyylikkäitä ja raikkaita. Minä käyttäisin kaikkia noista, niin ihania!

  Tuli nyt taas kamala ikävä kesää, voi kun se tulisi jo! Harmi vaan, että mittari näyttää -20 astetta. :(

  Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle Jonna! :)

 5. Apua, Jonna! Sä ja sun loistavat kollaasit koidutte vielä mun tuhoksi. :D Ihan mahtavia asukomboja, joista voisin kyllä useampaakin käyttäväni.

 6. Sain taas hyvän inspiksen kollaaseista itsellenikin, sun vaatepostaukset on superkivoja! :)

 7. Mä tiiän mitä kuvaa tarkotat Pinterestissä ja se on ihana!! Niin raikas asu:) Mä en punaisista housuista ole vielä uskaltanut haaveilemaan, mutta punainen paita on saatava täksi kesäksi!:)

 8. Oi kuulostaa ihanalta! Itse asiassa verkkokalvollani oli jostain syystä mielikuva juuri tuosta punaisen ja vaaleansinisen yhdistelmästä, en tiedä sitten olenko nähnyt josain sellaisen kuvan.. :) Pakko saada omat punapöksyt!

 9. Löysin blogisi pari päivää sitten ja tykkään kovasti :)
  Juuri eilen oli päälläni punaiset housut ja tästä sai kyllä kivoja vinkkejä mihin yhdistää!

 10. En ole ajatellut asiaa tuolta kantilta, olen päätynyt tähän merkintätapaan ihan visuaalisuuden vuoksi :) Tahdon olla mahdollisimman selkeä sen suhteen, mitkä blogissani esiintyvistä linkeistä ovat mainoslinkkejä, joten siksi nuo muut tuotteet on merkitty pelkästään brändeittäin.

  Pelkkää linkkiä klikkaamalla ilman ostotapahtumaa minä en kuitenkaan hyödy mitenkään, joten ei sen puolen hätää. Jos et sitä silti halua klikata, niin viemällä kursorin linkin päälle näet vasempaan alakulmaan ilmestyvässä linkin osassa myös tuotteen merkin.

 11. Kiitos Krista M, onpa kiva kuulla että saat näistä vinkkejä :) Niin, näinhän siinä voi aina käydä, mutta eihän sitä koskaan myöskään sitten tiedä, jos ei rohkeasti sovita ;)

 12. Kiva kuulla, että olet tuota mieltä :) Tällainen virtuaalisovittelu on kyllä kätevää, niin näkee, miten jokin vaate oikeasti muuntuisi erilaiseen käyttöön!

 13. Kiva jos tykkäsit! :) Hrr, mittari näytti kyllä aamulla taas hurjia lukemia, mutta ainakin äsken ulkona ollessa aurinko lämmitti aivan ihanasti! Kyllä se kevät sieltä tulee, kesään on vielä vähän matkaa.. :D

  Samoin sinulle Marianna! :)

 14. Hih, voiei, pahoittelen! :D Vieläkö sulla on ostolakko ennen reissua voimassa ja pysynyt? ;) Mutta kiitos, ihana että tykkäsit!

 15. Hmm, en tiedä onko minulla mitään varsinaisia vinkkejä.. Entäpä jos vaikka ryhtyisit tallentamaan koneellesi kuvia sinua inspiroivista tai miellyttävistä asukokonaisuuksista? Pinterest on tässä myös kätevä vaihtoehto, sinne tulee huomaamatta kerättyä hurja määrä inspiroivia kuvia!

  Niiden avulla sinulle varmasti alkaa hahmottua, millaisesta tyylistä oikein pidät :) Ja siitä sitten vaan rakentamaan vaatekaappia toimivilla peruselementeillä. Paras sääntö on pukeutua niin, kuten itsestä tuntuu hyvältä!

 16. Heh, juuri se kuva joka tulee vastaan joka tuutissa! :D Aivan mielettömän kiva asu kyllä. Toivottavasti punainen pusero löytyy, omani on parin vuoden takaa ja edelleen aina kesää kohden tosi ahkerassa käytössä! :)

 17. Voi kiitos, ihana että löysit tänne ja jätit vielä kommenttiakin piristyksekseni! :) Oi, sinulta löytyy jo punapöksyt! Minun täytyy kyllä vakavasti harkita omien hankkimista, niin paljon niistä nyt innostuin ;)

 18. En välitä punasista housuista (ei oo mun väri muutenkaan), mutta muuten kivoja juttuja! Varsinkin kun huomasin omistavani nuo hilfigerin kiilakorot, ja moni muukin tuotteista näyttää löytyvän (pikkasen eri näköisinä/eri merkkisinä) kaapistani muutoinkin. :))
  Ihana blogi, terv. uusi seuraaja.

 19. Kannatan punaisia housuja, itse ostin viime kesänä omani ja oon ihan rakastunu. Klassiseen perustyyliin saa niin äkkiä ihan uutta ilmettä punaisilla pöksyillä! :)

 20. Voi kiitos näistä ihanista asukollaaseista! Mulla on viime kesänä ostetut punaiset housut ja olen kuumeisesti miettinyt,minkä kanssa yhdistää ne :) Alexa on ainakin laukkuvalintani niiden kanssa;)

 21. Hilfigerin korot ovat aivan ihanat, olen kuolaillut niitä tässä monta päivää! Sehän on aina vaan kiva huomata, että samoja juttuja löytyy jo entuudestaan kaapista, niin löytyy kenties uusia tapoja yhdistellä :)

  Kiitos hurjasti, mukava että olet löytänyt tiesi tänne :) Oikein lämpimästi tervetuloa seurailemaan, rentouttavaa viikonloppua sinne!

 22. Kiitos LadyBlue! Ehkäpä sitä tosiaan innostuisi hankkimaan punaiset housut näiden myötä.. ;) Ihanaa viikonloppua sinnekin!

 23. Oi, mahtava kuulla että niille on löytynyt käyttöä! Ja löytyy varmasti tulevanakin kesänä :) Punainen on kyllä yllättävän helppo väri yhdistellä, jotenkin se vaan alaosissa tuntuu vieraammalta kuin vaikka juuri puseroissa. Täytyy pitää kaupoissa silmät auki omien punapöksyjen varalta :)

 24. Jee, onpa kiva kuulla että näistä oli apua! :) Mistä löysit omat housusi viime kesänä? Ja kääk täällä podetaan sellaista Alexakuumetta tällä hetkellä että oksat pois.. ;) Niin kuin varmaan kuvista voi huomata, hih!

 25. No hyvä, sitkeä sissi! :D Se on kyllä sitten sen arvoista, kunhan Pariisin shoppailuparatiisiin pääset! Olen niiin kateellinen :)

 26. Minua kiinnostaisi Dr. Denimin housut punaisina, mutta jotenkin vierastan värikkäitä housuja itselläni. Omat jalkani kun ovat kaikkea muuta kuin solakat, niin en halua kiinnittää niihin liikaa huomita :D Pitäisi päästä tuosta ajattelumaailmasta eroon, sillä tuskin tulen koskaan saamaan mitään solakkoja sääriä ja ei pitäisi sen antaa estää käyttämästä ihania värikkäitä tai kuviollisia pöksyjä ;D

 27. Itse ostin vähän aikaa sitten Mangosta punaiset housut, malliltaan ovat kapeat, vähän kuin siistit chinot, juurikin kesähousuiksi! Vähän yllätyin itsekin, kun niin kirkkaat housut kassalle kuljetin, mutta neutraalien värien kanssa olenkin niitä jo mallaillut ja ai että näyttävät kivalle!:) -I

 28. No just. Tänään käy matka sitten punaisten housujen perään. Yhdessä kaupassa olen alkuvuoden hiplannut aletangossa Tommy Hilfigerin kirkkaanpunaisia farkkuja, puoleen hintaan… mun tuurilla ne on varmaan nyt sieltä myyty :(
  Ystävälläini oli eilen punaiset farkut, mustat saappaat ja musta paita – ah, miten ihanalta näyttivät pakkaskelilläkin!

 29. Muistin itsekin eilen nähneeni Dr. Denimeitä kirkkaanpunaisina ja ne jäivät nyt kummittelemaan mieleeni, minua kun on muutenkin kiinnostanut kokeilla noita ihmepöksyjä :) Ja höpsistä sanon minä! Punaiset housut rohkeasti vaan jalkaan, kukaan muu kuin sinä itse tuskin huomaa asiaa :)

 30. Oi että, punaisia chinoja olen itse asiassa miettinyt myös! Ne voisivat itse asiassa olla vieläkin kivemmat, kuin trikoohousut, aivan täydelliset kesään :) Täytyypä kurkata Mangon valikoima, kiitos vinkistä!

 31. Nyt kiireen vilkkaa sitten takaisin aletankojen luokse, toivotaan että housut siellä viellä odottelesivat ostajaansa :) Ystäväsi asu kuulostaa täydelliseltä näin pakkaskeleille!

 32. Kiva kuulla, että niille on tullut paljon käyttöä :) Täytyy ryhtyä metsästämään omiakin punaisia housuja!

 33. Anonyymi, tämä rähmäkäpälä onnistui vahingossa poistamaan kommenttisi!! :D Mutta sinäpä sen sanoit, punainen ja raita ovat mitä raikkain yhdistelmä :) Toivotaan, että meille molemmille vielä löytisi punaiset housut!

 34. Just tänään ostin punaiset housut ja mietin vähän, miten yhdistellä muiden vaatteiden kanssa. Tää postaus osui siis just nappiin – kiitos! :)

 35. Jee onpas kiva kuulla, että postaus tuli juuri oikeaan aikaan! :) Voi kun minäkin vielä löytäisin omat punaiset housuni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *