The Perfect Pair of Ballet Flats

Kenkäkokoelmani (joka ei ole kyllä kovin hääppöinen, mutta laatu korvaa määrän!) sai vähän aikaa sitten uuden, pitkään toivotun tulokkaan.

Say hello to my new Revas!

Uusien Toryjen hankkimisesta olen haaveillut oikeastaan jo viime kesästä asti ostettuani mustakultaiset Tory Burchin Revat. Kengät ovat juuri maineensa veroiset ja tepastelin koko kesän niillä ilman rakon rakkoa, sellaisia ei ollut riesanani edes sisäänajon yhteydessä. Lisäksi kovasta käytöstä huolimatta laitoin ne talviteloille kuin uudenveroisina, mikä on hyvin harvinaista tälle kenkien tallaajalle.

Ensin haaveilin nudeista kultaisella laatalla, joita ei kuitenkaan enää tänä vuonna ollut myynnissä, mutta parempi itse asiassa niin. Aikaisemmat konjakinruskeat ballerinani, MICHAEL Michael Korsin yksilöt ovat olleet laatunsa puolesta suurensuuri pettymys ja kengät ovat kahden vuoden jälkeen aivan karmeassa kunnossa suunnitteluvirheen ansiosta. Kaiken kukkuraksi ballerinat eivät ikinä muotoutuneet jalkaani vaan hiersivät yhä ahkeran käytön jälkeenkin. Ne siis lentävät suoraan roskakoriin ja nämä kaunokaiset tulivat tilalle!

Parasta tässä on kuitenkin se, että kengät löytyivät -30% alelapulla varustettuna Farfetch-nimisestä nettikaupasta, kiitos ystävällisen Niinan vinkin. Siellä oli eräässä ranskalaisessa putiikissa odottelemassa yksi ainokainen pari kokoani, tai oikeastaan puoli kokoa pienempi, jonka uskalsin sitten tilata. Paketti tuli uskomattoman nopeasti, heti seuraavana päivänä lähetti pimpotteli oven takana, joten iso peukku rivakalle palvelulle!

Kengät ovat ihan pikkuisen napakat näin uudenkarheuttaan, mutta nahka antaa onneksi periksi ja suutarillakin voi hädän tullen käydä näitä venyttämässä :) Toiset Revani ovat kokoa 36 ja takaosaan jää kuminauhan ansiosta jonkin verran tyhjää tilaa, joten uskon näidenkin muotoutuvan hyvin jalkaani. Popot ovat ihan täydellinen pari saman sävyiselle Bayswaterilleni, nyt äkkiä kevätkelit ja kuivat kadut tänne!

Oikein mukavaa maanantaita ja reipasta uutta viikkoa! :)

38 thoughts on “The Perfect Pair of Ballet Flats

 1. Ovatpas ne kauniit kyllä, minä tykkään. Monesti Toryn baltsut ovat olleet liian “värikkäät” makuuni eli logo on hypännyt silmille, mutta näissähän se on oikein kauniisti saman värinen kuin itse kenkäkin :)

  Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

 2. Oi miten onnistuneen ostoksen olet tehnyt! :) Parhaimmat ballerinat ikinä. Pähkäilin viime kesänä tätä mallia ja sitä kultaisella logolla olevaa, päätyen sitten niihin kultaisella logolla oleviin. Nämä on enemmänkin konjakinruskeat ja omani nudet, eli jos tulee vielä tarvetta konjakinruskeille baltsuille, tietää sitten mihin satsaa :) Täytyy vaan ensin kotiuttaa ne mustat, kun ne on ollut ostoslistalla pisempään.

  Nyt vain odotellaan niitä kuivia katuja.
  Aurinkoista maanantaita myös sinne :)

 3. Onnittelut, aivan täydellisesti sopii bayswaterin kanssa! Ja huikea löytö hinnan puolestakin. Mä hankin viimein mustakultaiset revat Tukholmasta NK:sta n. viikko sitten ja vasta kotona hoksasin, että huono kruunun kurssi toi aika paljon lisähintaa. No mitä väliä, kun ovat parhaat baltsut ikinä! Edelliseen postaukseesi liittyen, tiedätkö paljonko LV neverfull maksaa nyt Helsingissä?
  Ihanaa päivää Jonna! :)

 4. (sirkkuliisa täällä laiskana tunnusten kanssa hei)ei vitsit tosi harmi nuo MK:n baltsut :o mä luulin että ne olivat vaan tosi epämukavat, mutta vielä suunnitteluvirhekkin :o auts.

  mutta itselläni on tosiaan nämä samat toryt, ja oon kyllä ollut tyytyväinen :-) mulla kyllä nämä yksilöt ei oo pehmenny samalla lailla kuin mustat kultasella laatalla :o en sitten tiedä mistä johtuu, mutta ei näidenkään pitäminen siis mitään tuskaa ole :-D mutta jostain syystä ovat pysyneet kovempina kuin mustat.

 5. Nuo on kyllä niin kauniit! En voi kyllä väittää, ettenkö haluaisi myös tuota väriä itselleni ;) Ehkä myöhemmin, ehkä ehkä… Ja nyt kun katson Bayswateriasi tuossa vieressä, mietin miksi ihmeessä muka on hylännyt sen “haluan”-listaltani! Epäkäytännöllinen lukkoineen ja läppineen tai ei, kaunis se on silti ja kipusi listalleni nopeaa takaisin!! ;) En ole koskaan sen kummemmin harkinnut Alexan ostoa, mutta se voisi olla minulle parempi kun olkahihnan kanssa tuo läppälukkosysteemi voisi olla kätevämpi avata… Pitää käydä mallailemassa ja unelmoimassa Helsingin reissulla ;D

 6. Aivan ihanat! <3 Tästä nettikaupasta ei varmaan tule mahdollisia tuli- tai lisämaksua normaalin kuljetusmaksun päälle, kun kyseessä on ranskalainen nettikauppa? Osa tuotteita näyttäisi toimitettavan myös Iso-Britanniasta :) Saattaisi tulla halvemmaksi kuin esim. Shopbop josta olen aiemmat Revani tilannut.

 7. Tykkään kovasti näistä. Itselläni on ollut torylta mustat hopeisella laatalla, sekä nämä nykyiset ruskeat kiiltonahkaiset kultaisella laatalla. Saisi kevät jo tulla <3

 8. Ihanat kengät! Kyseiset kengät ovat myös kesän haave/ostoslistalla :) Mietin vain, että miten tietää oikean koon? Sen jälkeen vielä päätettävä musta vs ruskea!

 9. Nämä ovat kyllä minustakin kauniin simppelit! Itse pidän hurjasti myös siitä kultaisesta logosta, mutta nämä ovat toki hillitymmät. Kuvioitu logo tuo kuitenkin sitä jotain, ettei ole liian plainit :)

  Samoin sinne! :)

 10. No näitä voisi kyllä tituleerata parhaiksi ballerinoiksi ikinä! Olen niin kateellinen niistä nudeista, harmittaa vietävästi etten itse raaskinut niitä viime kesänä hankkia! Noh, nudeja nättejä baltsuja on onneksi helppo löytää muiltakin valmistajilta :) Hih, sinulla olisikin sitten jo aika kokoelma Toryja, jos ostaisit sekä mustat että ruskeat ;) Mutta miksipä ei, kun kerran löytää täydellisesti istuvan mallin!

 11. Voi hitsi, huono tuuri kurssin kanssa! Noh, kuten sanottua, ne ovat kyllä sen muutaman lisäroposen arvoiset ;) Ylempänäkin näitä tituleerattiin parhaimmiksi baltsuiksi ikinä ja sen tittelin ne kyllä ansaitsevatkin mukavuudeltaan ja kestävyydeltään!

  En tiedä yhtään tarkkaa hintaa, oman Neverfullini ostin kaksi vuotta sitten ja silloin sen hinta oli 565e. Nyt muistelisin lukeneeni jostain, että hinta olisi korotusten myötä jo satasen enemmän :o En kyllä ihan mene takuuseen, mutta kurkkaamalla saksankielisille LV:n sivuille näkee kutakuinkin Suomen hintoja vastaavat :)

  Rentouttavaa illanjatkoa sinne! <3

 12. Heipähei Sirkkuliisasein! Joo, ne oli kyllä iso pettymys :/ Pohja oli suunniteltu päin pyllyä niin, että se kantakaistale loppui pari senttiä ennen kengän päätyä, eli toisin sanoen maahan koskeva osa oli osittain nahkaa. Lopputuloksena parin käytön jälkeen kannat olivat hirveän näköiset, harmittaa etten silloin reklamoinut niitä suoraan Brandokselle, vaan kävin teettämässä uudet pohjat suutarilla. Noh, kyllä niillä sen pari kesää tepasteli :) Nykyisissä malleissa tätä virhettä ei taida enää olla.

  Voi kääk, toivottavasti nämä pehmenevät! Ehkä täytyy sitten käydä vähän venyttelemässä ja vanuttelemassa näitä suutarin hoteissa. Vitsit, sinä ja sinun Tory Burch-kokoelmasi, se on kyllä mieletön ;)

 13. Hih, himotuslista on pitkä.. ;) Minä kyllä liputan Bayswaterin puolesta! Ainoa miinus on tosiaan sen painavuus, kovin täytenä sitä ei ole mukava kantaa vaikka sen olalle saakin. Lukossa ja läpässä sen sijaan ei ole meikäläisellä ollut mitään ongelmaa ja onapahan ainakin suojatumpi kuin vaikka avonainen Neverfull :) Eikun mallailemaan ja unelmoimaan!

 14. Ei tullut mitään tullimaksuja, pelkät postikulut ja paketti kannettiin DHL:n kautta kotiovelle :) Kannattaa vaan tosiaan olla tarkkana, Farfetch koostuu siis useista putiikeista ympäri maailmaa, joten jos tuote sijaitsee EU:n ulkopuolella, niin silloin toki joutuu pulittamaan tulleja. Laskeskelin itsekin, että esimerkiksi perus-Revojen hankkiminen olisi muutaman kympin kannattavampaa tuolta tilatessa kuin Shopbopilta :)

 15. Oo, ruskeat kiiltonahkaiset kuulostavat täydellisiltä! No sanos muuta, vähän pisti suuta mutrulle kun äsken kotiin tullessani lunta tuli taas taivaan täydeltä.. :/ Noh, kyllä se kevät sieltä vielä tulee! :)

 16. Kenkiä tilatessa on kyllä aina pulma tuon koon kanssa! Nykyään kuulemma Helsingissä sellainen liike kuin Feminett myy Tory Burchia ja ainakin perus Reva-mallia, joten kannattaa käydä vaikka siellä sovittelemassa :) Myös Tampereen Cottonilta tilaaminen onnistuu puhelimitse tai sähköpostilla, omat ensimmäiset Revani tilasin juuri heiltä.

  Hih, vaikeita valintoja sinulla edessäsi ;) Kysymys kuuluukin, kummat ensin!

 17. Oih, ne ovat oikein täydelliset! :) Ja aivan sinun näköiset! Ihana parivaljakko tosiaan Bayswaterisi kanssa :)

 18. Meinasin juuri sanoa, että MK:n kengistäsi taisi “loppua” pohja vähän etukäteen että nahkaosa osui maahan – kun sitten olit jo kommentoinut asiasta! :) Siskollani meinaan kävi samoin omien MK loafereiden kanssa kun taas omat mokkanahkaiset baltsut on good as new! Ja niillä on kaksi kesää talsittu :) Tosin ei ne samanlailla ole jalkaan muotoutunut kuin TB:n tossut, mutta kyllä niilläkin päivät tepastelee. Taisi olla silloin lähes kaikissa kengissä tuo “lyhyt” pohja, nykyisissä malleissa vika onkin sitten jo korjattu.

  Ja onnea uusista balleriinoista! ;) Omat vastaavatkin jo odottavat kuivia kelejä ja lämmintä aurinkoa.

 19. Hih kiitos, mukava kuulla :) Ja voi kuinka hyvä pari nämä olisivatkaan sitten kesällä Alexan kanssa, JOS sen päädyn hankkimaan ;)

 20. Joo juurikin näin, hankala selittää mutta tiedät siis mitä tarkoitan :D Onpas hyvä, että sinun kengissäsi vika on jo korjattu tai sitä ei ole ollutkaan alunperin, ihan käsittämätön suunnitteluvirhe. Kengät menivät parin käytön jälkeen todella rumaksi kauttaaltaan kannasta, eikä sitä pelastanut edes uusien pohjien laitto. Noh, oppi ja ikä kaikki! :)

  Hih, nyt ei tarvitse enää potea kenkäkateutta kuten viimeksi sanoin ;) Pidetään peukut pystyssä, että pian saataisiin nauttia kuivista kaduista! Uskaltaisikohan Lontooseen lähteä baltsuilla..

 21. Itse ostin MK: baltsut viime keväänä Hulluilta päiviltä. Jo eka käyttökerran jälkeen nahka kantapäästä oli kamalan näköinen. Palautin kengät Stockalle, ihmettelivät itsekin kenkiä…

 22. Voi nämä on varmasti ihanat kengät. Itse haluaisin juurikin samanlaiset (: En enää hirveästi nahkatuotteita ostele, mutta kyllä vain kunnon kengät tuntuvat olevan paljon parempia nahkaisina, kuin keinoversioina.

 23. Olet ihan oikeassa, kyllä sen eron tuntee kun jaloissa on laadukkaat, pehmeät nahkakengät :) Kengät ja niiden mukavuus ovat ainakin itselleni niin tärkeitä seikkoja!

 24. Moikka! Minkä kokosia kenkiä normaalisti käytät? Ite oon tilaamassa just ensimmäisä toryjäni (vihdoin!!!!!) ja mietin vaan että onko nuo koot reiluja vai ei? :)

 25. Heippa! Suurin osa kengistäni on kokoa 36, esimerkiksi korkokengissä tarvitsisin kuitenkin useimmiten koon 35. Monet sanovat Toryn Revojen vastaavan hyvin normaalikokoa, netissä keskustelupalstoja selatessani taas pistin merkille, että useiden mielestä kannattaisi ottaa puolikokoa pienempi. Minulle se ihan oma kokoni 36 on ehdottomasti paras, joten varmaan kannattaa mennä sen mukaan :)

  Kenkien tilaminen netistä on kyllä aina hankalaa, toivottavasti tästä oli edes jotain apua! Ja jos tilaaminen ja koon valinta arvelluttaa, niin vinkkinä, että tamperelaiselta Cottonilta on mahdollista tilata Toryja! Tilasin ensimmäiset Revani juuri sieltä, palauttaminen olisi ollut huomattavasti helpompaa kuin ulkomaille :)

 26. Kiitos Jonna, tästä oli paljon apua! Samankokoisen jalan omaava on täällä ruudun toisellakin puolella :) Asun itse asiassa Tampereella, että täytyy poiketa sitten sielä käymään! Ulkomailta tilaamalla tosin saisi hieman halvemmalla, mutta kymppi sinne tänne ei nyt sitten tässä enää tunnu :)saahan ainakin kengät sitten heti!

  Hyvää kevään jatkoa sulle Jonna!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *