The Maxi Dress

Viime kesäisissä siskoni häissä ylläni oli maximekko, joka oli todellinen löytö edulliseen hintaan H&M:stä. Sen jälkeen olen saanut useita kyselyitä niin blogin puolella kuin sähköpostin välitykselläkin, mistä olen mekon löytänyt ja olisinko kenties halukas myymään sitä. Valitettavasti vastaukseni on ollut kieltävä, sillä rakastan mekkoa yhä palavasti ja se jää odottelemaan seuraavia juhlia!

En siis ole harmikseni osannut juurikaan auttaa muuten kuin vinkkaamalla etsimään mekkoa Huutonetistä, jos tuurilla onnistaisi. Vähän aikaa sitten pyörin Zalandon mekko-osastolla etsien postausta varten potentiaalisia ylioppilasjuhlamekkoja ja törmäsin kuitenkin tähän Coastin yksilöön, joka on lähes identtinen omani kanssa!

Väri, yksiolkaiminen malli, ruusuke ja kaikki ovat kuin suoraan omasta mekostani, joten tässä vinkki niille, jotka ovat jääneet harmittelemaan H&M:n mekon menemistä ohi sivusuun! Joidenkin mielestä vaalea maximekko saattaisi olla häissä etikettivirhe, mutta minusta harmahtava kitinväri on niin kaukana valkoisesta, ettei sen suhteen ole huolta. Kesäisissä häissä kukaan ei ainakaan antanut minulle pahaa öögaa, päinvastoin, ja maxipituisia mekkoja näkyi muillakin :)

Tänä kesänäkin on jälleen tiedossa häähumua ja koska kyseessä on veljeni häät, en ole tätä samaa kuitenkaan laittamassa. Toinen vanha mekkoni sen sijaan pääsee silloin käyttöön, mutta keväällä ja kesällä on tiedossa monia muitakin juhlia ylppäreistä ristiäisiin, joihin olisi kiva löytää jotain uuttakin… Mekon metsästys siis alkakoon!

Linkit mainoslinkkejä

28 thoughts on “The Maxi Dress

 1. Itse juuri etsin maximekkoa ystäväni häihin kesäksi ja kun tämä mekko tuli vastaan, tulit heti mieleen! Päädyin kuitenkin yhteen toiseen, nuden väriseen yksilöön, vaikka hurjan kaunis tuo Coastin mekko onkin :)
  -Madde

 2. Tiedätkös, tulit mieleeni tämän mekon kohdalla kun zalandon sivuja selailin!
  Todella upea mekko!! Sopisi varmasti itsellenikin tuleviin kesähäihin pyöristyneen vatsan pariksi ;)Harmi vaine ttä hinta on pikkasen liian korkea, sinulla on käynyt tuuri oman mekkosi kanssa!

 3. Voi onpas hauska kuulla, että muistuin mieleen :) Zalandolla oli kyllä hurjan monta kaunista maximekkoa, erityisesti juuri nuden sävyisinä! Hienoa, että sopiva mekko kuitenkin sitten löytyi :)

 4. Vitsit, Madde kommentoi tuossa ylempänä juuri samaa, tosi hauska kuulla! :) H&M:n mekko oli kyllä aivan mieletön budjettiversio tästä! Maximekkohan olisi ihan loistava juuri vauvamasun pariksi ja etenkin tuollaisella leikkauksella, jossa se saa vähän korostuakin :) Toivottavasti sopiva mekko vielä löytyy, onnea metsästykseen!

 5. Mulla oli viime kesänä sama maximekko yksissä häissä, mutta roosan värisenä. Tykkäsin ite siitä tosi paljon, oikeen täydellinen just tollasiin juhliin :-)

 6. Moi! Ensinäkin, kiitos ihanan raikkaasta ja tyttömäisestä blogistasi! Se miten vastaat ihmisten kommentteihin on jotain sellaista, josta kaikkien tulisi ottaa mallia! :) Olen itsekin ahertanut muotiblogin äärellä nyt vuoden verran. Olisi hauskaa tietää kauanko käytät päivittäin aikaa postausten tekoon? Itselläni aikaa hurahtaa lähes 2 tuntia… Huoh. Kiinnostaisi kovin tietää, olenko ainut ajan tuhlaaja, vai onko niin, että muiltakin palaa tunteja artikkelin kasaamiseen?

  Kiitos vastauksestasi ja mukavinta maanantai-illan jatkoa! Palaan blogiisi ehdottomasti uudelleen!

  T. Miau http://www.miauslife.com

 7. Hei!
  Voisitko tehdä ” budjetti asukollaasin”? :)
  Ymmärrät varmaan mitä tarkoitan, joten jos sinua yhtään kiinnostaa, toivoisin, että kokoat pari asukollaasia, joiden sisältämät vaatteet olisivat yhteensä vaikkapa alle 130 e? :)

 8. Oi oletpa ollut upea häävieras! Itse arastelin myös aikaisemmin ajatusta kokopitkästä mekosta häissä, mutta tämä kuvahan se todistaa aivan vääräksi.

 9. Ihanat mekot!:) Ebayssa näyttää olevan ihan uutena noita samoja maxeja kuin tuo sun mekkos, Zalandolla kun oli pienemmät koot loppu tuosta cost-mekosta niin ebayssa näytti olevan 38-40 kokoa tosta hennesin mekosta, ja onhan se huomattavasti halvempikin kuin tuo Zalandon!:)

 10. Se vaaleanpunertava oli myös hurjan kaunis :) Ja näinpä, eipä tuota mekkoa oikein muuten tulekaan käytettyä kuin juuri juhlavammissa tilaisuuksissa, joten miksi ei sitten siellä :)

 11. Heippa Miau! Kiiitoskiitos tuhannesti, olipa herttaisesti sanottu! Ihan kirvoitti hymyn huulille. Lukijat ja piristävät kommentit ovat tämän touhun suola, joten millään muulla tavalla ei näihin voisikaan vastata :)

  Hmm, ajankäyttö riippuu hyvin paljon päivästä ja itse postauksesta. Kollaasijuttuihin saattaa helposti vierähtää keskimäärin nelisen tuntiakin, sillä tuotteiden etsimisessä, kollaasin väkertämisessä ja linkeissä menee valtavan paljon aikaa! Muissa postauksissa menee ehkä juuri suunnilleen 1-2 tuntia, saattaa mennä vähemmän tai enemmänkin riippuen ottaako sitä varten kuvat ja käsitteleekö ne jne. :) Joten kyllä, tähän harrastukseen saa kyllä uppoamaan aikaa! :D

  Kiitos vielä itsellesi ja rentouttavaa maanatai-illan jatkoa! Täytyypä käydä hurmaavan oloisessa blogissasi vastavierailulla :)

 12. Heippa Aino! Tottahan toki voisin, tosi kiva idea! :) Palaan tähän heti kun aikaa löytyy, kiitos inspiraatiosta!

 13. Hei kiitos vinkistä! Ebay on itselleni sen verran harmaata aluetta, etten ole tajunnut sieltä katsoakaan, olen aina vaan kurkannut Huutonetin valikoimaa jonkun kysellessä mekon perään. Tästä oli varmasti hyötyä muille! :)

 14. Heip! Ihanaa, kun vastasit niin pian. Ja hienoa kuulla, etten ole ainoa, joka törsää aikaansa tähän harrastukseen. :) Kollaasit on tosiaan pahimpia, itsekin tuherran niiden kimpussa sen 4 h. Tuottoa on tainnut kokonaisuudessaan tulla jotakuinkin 5 €. Hahhaa! Jotain mä teen niissä selvästi väärin. :) Vaikka ei tätä hommaa rahasta tehdä. Kuten itsekin sanoit, ihmiset ja heidän palaute on se bloggaamisen suola!

  Kiva jos kurkkaat blogiani. Heitä ihmeessä palautetta ja mielipiteitä siitä. Arvostan jokaista kommenttia. :)

  Nyt nukkumaan. Hyvää yötä!

 15. Mä bongasin kans siskoni häihin ton saman mekon H&M:n valikoimasta! Oli oikeen sopiva kaasoiluun, pidin. :)

 16. Voi eihän tuo ole valkoista nähnytkään! Sanoo kesän morsian, mielelläni näkisin noin kauniita kokonaisuuksia omien häideni vierailla yllä :) Oma “juhlamaksimekkoni” toistaa sinisen sävyjä, tarkoituksena kun oli valita sellainen, joka menisi talvellakin hädän tullen :)

 17. Kiva jos olet tuota mieltä :) Toki ymmärrän, että makuja on monia ja jonkun mielestä tämä ei välttämättä sovi. Itse kuitenkin tietysti varmistin morsiamelta eli siskoltani, että onhan mekkoni hänen mielestä OK :)

  Oi, mekkosi kuulostaa hurjan kauniilta! Ja maksipituinen olisi näppärä myös talvikäyttöön, ei tarvitse lotrailla itseruskettavalla valkoisia kanankoipia kun ne ovat piilossa, hih! :D

 18. No höpsistä, ei sitä tiedä ennen kuin kokeilee :) Itse ajattelin ensin, ettei maksimekko sopisi tällaiselle minimittaiselle, mutta tuohan ehkä jopa vähän pidentää meikäläistä ;) Kiitos kaunis!

 19. Mekko ei ehkä ollut etikettivirhe, mutta eräs etikettivirhe sinulle kuitenkin on sattunut ;) Iltapukujen yms hienompien mekkojen kanssa kun on vähän etiketin vastaista käyttää kelloa :P

 20. Hupsista, olen tuon joskus itse asiassa kuullutkin! Noh, onneksi näissä pirskeissä ei ollut niin virallinen meininki ;) Jossain oikein iltapukujuhlissa kello jäisi sitten varmasti kotiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *