Spring Nails

Kalenterin vaihtuessa maaliskuun puolelle alkaa tällä tytöllä kevään fiilistely toden teolla! Tai no, se taisi alkaa jo kuukausi takaperin, mutta olen yrittänyt olla hissukseen ja toistelematta k-sanaa liikaa ;) En tosin ehkä kovin kehuttavalla menestyksellä! Maaliskuussa saa kuitenkin jo alkaa haaveilla kuivista kaduista ja ballerinoista, auringonsäteistä ja värikkäistä hepeneistä. Ensimmäinen pieni askel on myös kynsilakan vaihtaminen tummanpuhuvista punaisista pastellisiin pinkkeihin. Kaivoin laatikoistani Chanelin viime kevään kausisävyn Mayn talviuniltaan ja voi pojat, kyllä kevät on nyt virallisesti täällä – ainakin kynsissäni :)

Tämä lauantaipäivä menee ylläripylläri pääsykoekirjojen parissa. Illemmalla kuitenkin kirjat nurkkaan, punkkulasi käteen ja tekemään pizzaa ystäväni luokse! Toivottavasti teilläkin on mukavaa ohjelmaa tiedossa, nyt toivottelen oikein ihanaa lauantaita!

31 thoughts on “Spring Nails

 1. Miten pirteä väri! Lisääntynyt auringon valo ja nuo muutamat keväisemmät päivät antavat jo pieniä maistiaisia tulevasta k-e-v-ä-ä-s-t-ä! :) jota tämä tyttö ainakin odottaa jo kuin kuuta nousevaa!

 2. Oi, aivan täydellinen kevätsävy! :) Ja aivan huikeat nuo sinun omat kynnet, wow! Ihanaa lauantaita! :)

 3. Kylläpä on kaunis sävy. Perheen kesken myös pizzailta, tosin punkku taitaa jäädä avaamatta. Vatsa saa vielä toipua eilisestä taudista..

 4. Täällä fiilistellään myös kevättä, niin ikään vaaleanpunaisten kynsien ja tulppaanien kera! Ja usko tai älä, meillä menee tuo pizza tänään ekaa kertaa testiin. Kivaa lauantaita sullekin, Jonna! :)

 5. Minua aina ihan hymyilyttää kun katse osuu kynsiini, ei näin pirteälle värille voi mutristella suuta! Aurinko tekee kyllä ihmeitä mielelle, kunpa siitä saataisiin nauttia jatkossakin :) Ihanaa viikonloppua, Heculina!

 6. Tämä on kyllä täydellinen kevääseen ja kesään :) Voi kiitos, ne ovat kyllä yllättävän hyvässä kunnossa! Samoin sinne <3

 7. Tämä on kyllä ihan suosikkini. Harvemmin tykkään käyttää värikkäitä lakkoja kynsissäni, mutta tämä pastellisävy on jotenkin ihanan helppo, mutta silti pirtsakka!

  Mm, kuulostaa hyvältä! Ilman tuota vatsatautia, toivottavasti olo on jo parempi :)

 8. Kääk, multa puuttuukin viikonlopputulppaanit! Kauppalistalle siis ;) Hei mahtavaa, että pizza pääsee testiin, toivottavasti maistuu :) Makoisaa iltaa!

 9. Heippa! Sinä kun olet niin valtavan hyvä yhdistelemään vaatteita ja sulla kun taitaa olla bleisereitä kaapissa useitakin, niin postaustoiveena kevättä kohti mentäessä toivoisinkin että voisitko tehdä esittelyä sun bleiskoista erilaisissa asuissa? Päivän asuissa sulla kyllä vilahtaakin hyviä kokonaisuuksia usein, mutta ehkäpä saisit aiheesta ihan omankin postauksen? Aloitin hiljattain työt toimistossa, jossa pukeutuminen saa olla rentoa, mutta kuitenkin täytyy olla edustava ja asiallinen. Hankin sitten aleista pari bleiseriä, jotka onkin ollut toimistolla käteviä tekemään esim tummista farkuista työkelpoiset, mutta jotenkin kaipaisin vaihtelua ja inspiraatiota lisää. Muutenkin toimistopukeutumiseen kaipailen vinkkejä ja ideoita, ettei joka päivä toistaisi asu edellistä päivää! Ilmojen lämpeneminen kesää kohti mentäessä aiheuttaa jo vähän mietintää, kun ei voi kuitenkaan ihan perus teepparissa ja hellemekoissa töihin mennä :D -Jatta

 10. Voi mitä kivaa sulla taas on siellä!
  Täytyy nyt sanoa, että vaikka olen sua paaaaaljon vanhempi, että voisin olla sun mutsis, hih ja sorry, niin saan tästä sun blogista aina niin hyvän mielen ja ihania inspiraatioita omaankin pukeutumiseen. Ja sulla on tosi kiva, fiksu tyyli kirjoittaa!
  Toivotan sulle, fiksulle nuorelle naiselle oikein paljon onnea sinnepääsykokeisiin ja oikein kivaa viikonloppua!
  Minä menen nyt lakkaamaan kynnet karkkivärillä, jes =)

 11. se on jännä kuinka pienetkin jutut tuovat kevään tunnetta.. On kyse sitten kynsilakan väristä tai jostain ihan muusta! :)

 12. Ompas ihanan sävyinen lakka! Ja sulla on niin kauniit kynnet! Täytyykin varmaan lähteä metsästämään omaa kevät lakkaa! Mukavaa lauantai iltaa teille!

 13. Ihanan sävyinen lakka! Chanelin lakat on ihan parhaita! <3
  Olis sellanen postaustoive kun videopostaus, oot niin hurmaava että olis mukava kuulla videolla kun juttelet kuulumisia!
  Mukavaa sunnuntaita!

 14. Hih, nyt vaan kehittelemään keväistä fiilistä pirteiden kynsilakkojen muodossa! Tuolta ulkona vallitsevasta lumipyrystä sitä kun on ihan turha hakea.. :DD

 15. Moikka Jatta! Heti alkuun kiitos kauniista sanoista ja valtavasti onnea uudesta työpaikasta! :) Postausideasi kuulostaa tosi hyvältä ja voisin miettiä, jos saisin aiheesta jotain väkerrettyä. Minulla tosin ei ole kokemusta toimistopukeutumisesta, joten sinänsä en ole paras henkilö antamaan vinkkejä, mutta voisin parhaani mukaan yrittäää :)

  Tuli muuten mieleen, että Sea That Sparklesin Cara teki juuri hyviä kollaaseja aiheesta, mitä päälle työhaastatteluun toimistotyöhön. Siinä tuli hyviä vinkkejä myös ihan itse työpukeutumista varten, joten käy ihmeessä kurkkaamassa se :) http://seathatsparkles.blogspot.fi/2013/02/mita-paalle-tyohaastatteluun.html

 16. Voi Mapsi, kiitos hymyn huulille nostattavasta kommentistasi! Minusta on aivan mielettömän kiva kuulla, että teitä on siellä ruudun takana laidasta laitaan ja porukkaa löytyy monen ikäistä, tässä ikäänkuin tuntee onnistuneensa jossain :)

  Toivoisinkin tämän olevan sellainen hyvänmielen paikka, joten olen kovin otettu sanoistasi :) Ja mahtavaa, jos olet voinut saada täältä inspiraatiota!

  Kiitos myös tsemppauksesta, sitä kyllä tarvitaan tässä kevään aikana. Oikein ihanaa viikonloppua sinnekin!

 17. Sanos muuta, minä olen myös fiilistellyt kadulla näkyvää pienen pientä länttiä paljaasta asfaltista tai lintujen visertelystä aamutuimaan! Kliseistä, mutta tuovat niin ihanan keväisen fiiliksen :)

 18. Minäkin rakastan Chanelin lakkoja, tekisi mieli ostaa muutaman viikon päästä TaxFreesta jokin ihana uusi kausisävy :) Kiitos toiveestasi, videoita onkin toivottu hurjasti! En ihan ehkä koe omakseni mitään höpöhöpövideoita, mutta olen luvannut tehdä kiharat videolla, kunhan vain saisin aikaiseksi ;)

  Ihanaa sunnuntaita sinnekin!

 19. Kiitos kovasti vinkistä, käynkin tutustumassa tähän blogiin pikimmiten :)

 20. Ihanan värinen kynsilakka! Iski hirveä tarve vaihtaa tämänhetkiset nudelakkaukset tuollaiseen keväiseen pinkkiin :)

 21. Nyt jos koskaan ripaus pinkkiä kynsissä on tarpeen, kun usko keväästä on aika kaukana eilisen lumimyräkän jälkeen! :D Eikun lakkailemaan siis, se onkin mukavaa ajanvietettä sunnuntaille :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *