Salikärpänen

Kerroinkin jo muutama postaus takaperin saaneeni vihdoin aikaiseksi hankkia jäsenyyden läheiselle kuntosalille. Pitkään siitä puhuin, mutta kas kummaa kortti ei millään tuntunut ilmestyvän taskuuni ilman tekoja ;) Vihdoin sen kuitenkin sitten hankin ja siellä on nyt tullut viime päivinä käytyä. Minua on ehkä jopa puraissut pienenpieni salikärpänen!

Urheilutaustastani kerrottakoon sen verran, että sitä on hyvin vähän. Olen aina ollut luonnostani hoikka ja geenini ovat sallineet hillittömän ruokahaluni, joten sieltä suunnasta ei ole juurikaan tullut motivaatiota liikkumiseen. Pienen elämäni aikana on kyllä kokeiltu jos jonkinmoista lajia, mutta innostus liikkumiseen ei vaan ole roihahtanut. Nyt olisi kuitenkin aikeissa tehdä pieni elämäntapamuutos!

Tarkoituksenani olisi paitsi pitää mieli virkeänä ja saada vastapainoa kirjastossa pänttäämiselle, niin myös tietysti kiinteytyä ja saada lihaa luiden ympärille. Ennen kaikkea tahdon saada liikkumisesta nimenomaan elämäntavan! :) Suunnittelimmekin siskoni kanssa pyytävämme salin PT:tä tekemään meille ohjelmat, niin salitreenistä saisi kaiken mahdollisen hyödyn irti ja oikeaoppisesti.

Pakko kyllä myöntää, että pitkän päivän jälkeen sohvan nurkasta salille raahautuminen tuntuu välillä ylitsepääsemättömän vaikealta ja päikkärit houkuttelisivat tuhat kertaa enemmän. Pyrin kuitenkin merkkaamaan liikunnat kalenteriin jo etukäteen, niin niistä ei tulisi sitten luistettua. Ja jokainen varmasti tietää sen fiiliksen, että kunhan sinne asti on päässyt, niin fiilis on mieletön – paljon parempi kuin päikkäripöhnä!

Kuten olen jo maininnut, niin olen armottoman paha välineurheilija. Uusista, värikkäistä hankinnoistani kuitenkin lisää myöhemmin :) Tänään kuluttamaan valmennuskurssin penkkiä, viikonloppuna taas pitäisi hoitaa vielä sata asiaa ennen reissua, pieni stressin poikanen täällä nostaa jo päätään.

Oikein mukavaa ja toivottavasti auringon täyteistä alkavaa viikonloppua!

18 thoughts on “Salikärpänen

 1. Mulle on ainaki hirveen vaikeeta mennä esim. töiden jälkeen salille! Siks oonki onnellinen, että mulla on yleensä töissä enemmän iltavuoroja, niin ehdin aamulla treenaileen :) Tosin, nyt aion pakottaa itteni niille ryhmäliikuntatunneille ainaki silloin, kun ei aamulla pääse salille :)

 2. Urheileminen on välineurheilua. Teknisesti toimivat, oikean kokoiset ja kivan värisetkin vaatteet motivoi huomattavasti paremmin liikkumaan. Urheiliminen on myös mukavaa ja helpompaa oikeanlaisilla välineillä.

  Laskeskelin yksi päivä, kun taas uudet trikoot ostin, että liikkumiseen sopivia takkejakin on ainakin viisi erilaista + parit liivit. Ei pitäisi siis vaatteista olla kiinni.

  ps.täällä yksi normaalisit mustavalkobeigesininen -linjalla menevä istuu töissä kirkkaanpunaiset housut jalassa..

 3. Mun pitäisi ottaa kyllä niin ikään itseäni niskasta kiinni ton salikortin hommaamisen kanssa. Siellä käyminen on kuitenkin hyvästä ja se fiilis sen jälkeen on mieletön, mutta jostain näitä tekosyitä on riittänyt..

 4. Mä olen ollut tilaamassa noita kenkiä jo monta päivää, mutta koko mietityttää. Käytän normaalisti 37 kokoa ja tästä mietin 37,5 tai jopa 38. Millaista kokoa mielestäsi ovat?

 5. Hei, haluaisitko kertoa mitä valmennuskurssia käyt ja vielä senkin, että onko sen käyminen mielestäsi hyvä ja kannattava investointi.

  Muistelen jostain vanhoista postauksista, että kauppakorkeaan olet pyrkimässä ja jos Hesaan pyrit, niin sinne ei kyllä varmaan ilman valmennuskurssia kyllä pääsekään, on se niin vaan haluttu opiskelupaikka ja kilpailu sinne pääsystä hirvittävää! Onko sinulla Plan B:tä, jos ei tällä kertaa tärppää? Onnea ja jaksamista joka tapauksessa pyrkimiseen ja lukuhommiin.

 6. Mä olen kans huomannu, että kun kirjottaa treenit ylös etukäteen niin niitä on helpompi noudattaa! Meillä on jääkaapin ovessa lukujärjestys aina kuukauden treenailulle. :D

 7. No sepä se, ilta-aikaan ne päikkärit houkuttelisivat niin paljon enemmän.. Toisaalta olen maailman uneliain ja hitain ihminen aamutumaan, että ajatuskin aamutreeneistä kauhistuttaa! :D Nostankin hattua sinulle ja muille ahkerille aamuspurttaajille ;)

 8. Näinhän se on, välineurheilulla on kääntöpuolensakin! :) Paitsi että värikkäät ja pirtsakat urheiluvaatteet tuovat puhtia, niin myös mukavuutta liikkumiseen oikeanlaisilla vaatteilla.

  Eikä, kylläpä kirposi hymy huulille viimeisestä lauseesta! Mahtava kuulla ;) Minun täytyy vielä yrittää löytää jostain itselleni nuo punaiset housut, niin kovasti niistä innostuin!

 9. Mikä siinä ensiaskeleen ottamisessa onkin niin haastavaa, vetkuttelin itsekin ties kuinka pitkään! Nyt pylly ylös ja hankkimaan se kortti! ;)

 10. Ota ehdottomasti ainakin puolta koko suurempi! Kävin itse näitä ensin sovittamassa ja oma kokoni 36 tuntui pieneltä, kun taas 37 oli liian suuri. Zalandolta onneksi löytyi puolikokoja ja se oli kuin tehty jalkaani :) Aivan mahtavat kengät, niin kevyet jalassa ettei tosikaan!

 11. Kiitos tsempistä! <3 Hih, liikunta, ruoka ja uni ovatkin pyhä kolminaisuus pääsykoeurakan keskellä ;)

 12. Heippa! Oikein muistat, pyrin kauppakorkeaan, tosin en hae Helsinkiin vaan luultavasti suoraan jonnekin kauemmas helpomman pisterajan paikkakunnalle.

  Olen Supermasterin valmennuskurssilla ja päivääkään en ole tätä valintaa katunut :) Asiat käydään sivu sivulta tarkasti läpi ja kurssin aikana jaetaan valtava määrä materiaalia kattavista kirjatiivistelmistä ennakkotehtäviin, kurssilla tehdään myös kymmenittäin kokeita. Kaikki kurssin järjestelyistä on mietitty pienintä piirtoa myöten tarkasti!

  Kilpailu tosiaan on hurjan kovaa, pyrkijöitä riittää niin paljon enemmän kuin paikkoja on tarjolla. Haen myös Mikkelin Aalto-yliopiston englanninkieliseen yksikköön, jonne haetaan suoraan papereilla, plan B on tietysti myös ammattikorkea. Kovasti kyllä toivon, ettei noita varasuunnitelmia tarvitsisi tänä vuonna miettiä!

  Kiitos tsempistä ja mukavaa kevään jatkoa sinne :)

 13. Heheh, pinkki on pop treenivaatteissa ;) Nyt vaan hankkimaan salikorttia, ensiaskeleen ottaminen on aina se vaikein! :)

 14. Oi! Onpa ihanat pinkit kengät, omat urheilu välineet pitäisi kanssa uusia. Tuntuu vain että kyseinen ikuisuus projekti jää aina muiden menojen alle!

  Asiasta ihan kukkaruukkuun, ihastuin blogi sivulla nähtyyn Lexintonin torkkupeittoon, piti käydä kurkkaamaassa sitä yhdessä sisustusliikkeessä, sieltähän se sitten lähti mukaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *