Parka jacket – Check!

Yleensä pätee jokin Murphyn laki, jonka mukaan jotain oikein kovasti etsiessäsi, sitä on ihan turha odottaa löytävänsä. Tällä kertaa asiat ovat kuitenkin menneet toisin ja olen yllätyksekseni päässyt raksimaan monta kohtaa My Spring Must Haves-listaltani! Kevätgarderobini on täydentynyt jo niin täydellisellä ruutupaidalla kuin istuvilla farkuillakin, mutta nyt kuulkaa löytyi se havittelemani parkatakkikin!

Viikko takaperin käytiin tyttöjen kanssa kahvilla ja siinä ohimennen piipahdettiin myös pikaisesti ennen kauppojen sulkemista Zarassa. Eräältä rekiltä silmiini pomppasi niin minun näköiseni takki, kuin vain voi olla! Vai mitä sanotte? :)

Takin kylmän beige väri, rento malli höystettynä kultaisilla yksityiskohdilla ja tummanruskeilla koristuksilla vetosivat minuun heti. Pidän takeissa erityisesti monikäyttöisyydestä ja vaikka tämä huutaakin kaveriksi kuivia katuja ja tennareita, niin tekevät yksityiskohdat siitä kuitenkin myös siistimpään käyttöön soveltuvan. Plussaa myös sisävuoresta, joten kovin kauaa ei tarvitse odotella takin käyttöönottoa. Tätä löytyi myös khakivihreänä ja hetken jouduin empimään sovituskopissa kumpikampi, mutta vaalea vei kuitenkin voiton :)

Minä, parkatakki, raitapaita ja valkoiset Converset jäämme odottelemaan keväisiä ilmoja!

50 thoughts on “Parka jacket – Check!

 1. Siis aivan upea takki! Huh huh! Tuota voi yhdistellä vaikka miten (,nyt kun kuitenkin nykypäivänä yhdistellään oikeastaan kaikkea kaikkiin). Todella kaunis takki. Olenkin jo moneen kertaan todennut, että juuri tuollaiset löydöt ovat useimmiten juuri niitä parhaimpia. Kun ei hae mitään, niin on kai jotenkin avoimempi eri asioille.

  Oikein hyvää viikon loppua vain sinne :)

 2. Oi , tosiaankin sun näköinen takki! Taidan käydä viikonloppuna vähän itsekin mallailemassa! Oliko siinä vihreässäkin kultaiset ja tummanruskeat yksityiskohdat?

 3. Aivan ihana takki! Värivalinta osui kyllä ihan nappiin, tuo väri pukee sua todella hyvin ja muutenkin tuntuu että niin monella on nyt khakinvihreä parka joten erotut vähän joukosta ;) Harmi ettei noita ollut t.sinisenä jota itse metsästän…

  Mukavaa vkonloppua!

 4. Aivan ihana!! Oliko minkä hintainen ja mahtaisikohan sitä vielä löytyä Zarasta?:) Olen unelmoinut tuollaisesta rennommasta, mutta siististä kevätparkasta!

 5. Heiii minäkin sovitin tätä takkia Zarassa juuri eilen! :) Ostamatta se kuitenkin jäi…
  On kyllä kaunis takki ja näyttää sinulla hyvältä! :) Nappiostos siis!

 6. Ihailin samaa takkia netissä, mutta harmikseni täytyy todeta etten mä taida saada tuota ihanuutta itselleni. Tampereella kun ei ole Zaraa, enkä töiden ja valmennuskurssin takia pääse lähtemään Helsinkiin ainakaan pariin kuukauteen. :(

 7. Aivan ihana takki! Itsekkin onnistuin yllätyksekseni löytämään kevät takin itselleni. Täällä kanssa odotellaan tennarikelejä koavasti ja sitä, että pääsee istuskelemaan terasseille!

  Aurinkoista perjantaita sinulle Jonna!

 8. On kyllä aivan sinun näköisesi! :) Saisi se kevät jo tulla, täällä ainakin ollaan aivan kyllästyneitä paksuihin toppatakkeihin.. Mahtoiko noita takkeja olla myös lyhyempänä mallina, muistaakseni netistä olisin bongannut semmoisen ja niitä taisi olla beigenä sekä sinisenä? Täällä ollaan tämä viikko vietetty peiton alla kuumeessa, paha kun on ollut niin paljon aikaa notkua eri nettikauppojen sivuilla. ;)

  Ihanaa viikonloppua! :)

  -Jatta

 9. Onpas nätin näköinen takki, varsinkin noi kultaiset yksityiskohdat on mun mieleen.

 10. Itse ihastuin zaran nettisivuilla tuohon vihreän väriseen ja lujaa!:–) Mutta oi mikä vääryys kun tänne tampereelle ei ole vielä(kään) saatu zaraa, ja on arveluttavaa lähteä reissaamaan pääkaupunkiseudulle vain yhden takin perässä. :((

 11. Ihana takki! Itsekin olen etsinyt sellaista parkatakkia joka olisi vähän siistimpi kun sellaiset perusparkatakit ei ihan tunnu omalta tyyliltä :P tuo olisi ihan paras!

 12. Oletko sinä, Jonna, tilannut Usasta paljon tuotteita? Minkälainen prosessi se on ja kuinka paljon pystyy suoraan laittamaan hintaan ylimääräistä niin, että se alkaa olla tuotteen todellisessa hinnassa Suomeen tuotaessa? Siis 24% alv ainakin, tuleeko vielä jotain tullimaksuja?

 13. Aivan mielettömän kauniin takin olet kyllä löytänyt! Olen itsekin haaveillut tummansinisestä parkatakista viime syksystä lähtien, mutta nähtyäni tämän takin aloin harkita vakavasti beigen yksilön kotiuttamista. Taidankin lähteä saman tien mallailemaan takkia Zaraan palkkioksi ahkerasta pääsykokeisiin lukemisesta. ;)

  Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinne!

 14. No sinäpä sen sanoit, ei tänä päivänä taida enää ollakaan mitään mitä ei “voisi” yhdistää ;) Ja ihan totta, nyt tosin kyllä etsin juuri parkatakkia, mutta en osannut odottaa löytäväni sitä näin helpolla :) Välillä näinkin päin!

  Samoin sinulle, Mrs. Brown!

 15. Hih, kiva kuulla :) Kipin kapin Zaraan sitten vaan! Jep, vihreässä oli myös samanlaiset yksityiskohdat, sekin oli aivan mielettömän hieno! Voi kun olisi voinut ottaa molemmat ;)

 16. Kiitos, kiva kuulla että olet tuota mieltä! Vaikka vihreäkin oli upea, niin tämä tuntui kuitenkin enemmän omalta :) Oletko kurkannut tuota My Spring Must Haves-postauksessa tekemääni kollaasia? Siinä oli tosi kivannäköinen t.sininen parkatakki Zalandolta, konjakinruskein yksityiskohdin :) Toivottavasti takki vielä löytyy!

  Kiitos samoin sinulle, toivottavasti aurinkokin pilkahtelisi :)

 17. Hih, niin minustakin kyllä :) Hintaa tällä oli 59,95e ja ainakin silloin viikko sitten kokoja oli vielä hyvin niin Jumbon kuin keskustankin Zarassa :) Toivottavasti löytyy, tämä tosiaankin täyttää nuo mainitsemasi kriteerit!

 18. Voi kurja, on se kumma ettei Zaraa saada niinkin isoon kaupunkiin kuin Tampere! Onneksi se nyt ei kuitenkaan ole hirveän kaukana Helsingistä, jos vaikka vapaapäivänä tekisit ansaitun reissun tänne ;) Tsemppiä lukemisiin!

 19. Kiva kuulla, että sinäkin olet löytänyt jo kevättakin! :) Voi kun tennarit saisi pian jalkaan, tosin siihen voi mennä tovi, kun nuo ilmatkin kylmenevät taas.. Noh, kyllä se kevät sieltä vielä tulee, niinkuin joka vuosi ;)

  Mukavaa perjantaita sinnekin!

 20. Kiitos, hauska kuulla että muutkin ovat tuota mieltä :) Hmm.. ainakaan sillä pikaisella katsauksella en huomannut näitä tai vastaavia takkeja lyhyempinä? Voi tietysti olla, etteivät ne ole vaikka vielä rantautuneet liikkeisiin. Vai on kevätpöpö iskenyt sinne, voi kurja! Koitahan nyt levätä kunnolla, pikaisia paranemisia ja ihanaa viikonlopua sinullekin Jattasein! :)

 21. Se vihreäkin on aivan mieletön! Höh, tuossa ylempänä toinenkin lukija harmitteli samaa asiaa, on se kumma ettei Tampereen kokoiseen kaupunkiin saada Zaraa! Ja tietysti tuntuisi hölmöltä lähteä tänne yhden takin perässä, vaikka eihän se Tre kovin kaukana ole, jos tekisit vaikka kokonaisvaltaisen shoppailureissun joku viikonloppu tänne ;)

 22. No tämähän olisi sitten ihan loistava :) Yksityiskohdat tekevät takista asteen verran naisellisemman!

 23. Kiitos kaunis! :) Ihmettelin uutta nimeä kommenttiboksissa, mutta vanha tuttu Marsq'han se siellä, hih! :)

 24. Kiitos ihanasta takkivinkistä!! :) Sopii sulle ihan mahdottoman hyvin. Ja pitihän munkin heti kiiruhtaa Zaraan kokeilemaan tuota takkia, ja mukaanhan se lähti :D

 25. Olen ihan pari kertaa tilannut EU:n ulkopuolelta, joten hirveästi ei ole kokemusta. Esimerkiksi Shopbopilta tilaaminen on tosi helppoa, sillä tullit maksetaan jo heti tilaamisvaiheessa, esimerkiksi Tory Burchin Reva-ballerinoihin tulee tulleja päälle sieltä tilattuna 60e. Sitten paketti tulee kotiovelle, eikä enää tarvitse maksaa mitään ylimääräistä.

  Ainoan kerran kun olen itse ollut yhteyksissä tulliin oli hampaidenvalkaisuliuskoja Jenkeistä tilatessani ja silloin saatuani postissa ilmoituksen tullattavasta lähetyksestä, piti täyttää netissä kaavake. Se oli sinänsä helppo prosessi ja maksoin sitten 8e ylimääräistä, kun tuotteeseen lisättiin se 24& alv :)

  Yleensä pyrin kuitenkin tilaamaan alle noiden tullirajojen, jos esimerkiksi tilaan Feeluniquelta hiustuotteita. On siinä kuitenkin aina oma vaivansa ryhtyä täyttämään kaavakkeita.

 26. Ärrimurri! Tässä postauksessa on ollut monta kiukkuista “ulkopaikkakuntalaista”, jotka ovat valitelleet Zaran puuttumista, hih :D On se kyllä kumma juttu, ettei Zaraa löydy muualta kuin pääkaupunkiseudulta ja Turusta :/

 27. Minäkään en itse asiassa ollut suunnitellut vaalean parkatakin ostamista, vaan ennemminkin joko tummansinisen tai khakivihreän. Niin se mieli kuitenkin muuttui, kun tämän yksilön näin ;) Heheh, minäkin silloin viikko sitten tätä ostaessani vähän niinkuin palkitsin itseni hyvin menneestä kokeesta valmennuskurssilla :D

  Toivottavasti takki löytyy :) Jaksamista pääsykokirjojen kanssa pakertamiseen!

 28. Kiitos Terhi ja aivan varmasti näette! Tosin nyt lupaillaan niin hurjia pakkasia, että takki saa hetken vielä odotella kaapissa, mutta toivotaan että sen saa pian käyttöön ;)

 29. Onpa mukava kuulla, että löysit takin itsellesi! :) Hyvät vinkit ovat aina tarkoitettuja jaettaviksi ;) Ihanaa viikonloppua!

 30. Itseasiassa löysin tänään Vero Modasta ihanan maastonvihreän parkatyylisen takin, ja tottakai sitten ostinkin sen. Nyt on siis kevättakki hankittu, jes! (:

 31. Tosi kiva takki! Ihailin sitä just pari päivää sitten Zarassa, mutta en ostanut, koska mäkin olen enemmän tummansinisen tarpeessa. Mutta parkahommeleita pohditaan tässäkin osoitteessa aktiivisesti.

 32. Höh, harmi ettei tästä ollut tummansinistä! Toivotaan, että se oikea vielä tupsahtaa eteen :) Mukavaa viikonloppua, Norppaliini!

 33. Ihana takki! Juuri sitä, mitä olen etsinyt. Vihreä on ollut mietteissä, mutta toi beigekin on ihana. Täytyy laittaa sisko ostoksille, kun on Zaraan menossa. Vielä kun osaisi värin päättää. ;) Vastasiko koko normaalia kokoasi?

 34. Hih, sinulla tulee sitten vaikea paikka värin päättämisen suhteen ;) Molemmat olivat aivan upeita! Otin tästä normaalia isomman koon, yleensä käytän kokoa XS ja ostinkin tämän ensin siinä koossa, mutta takki kirrasi vähän kainaloista kun nosti kädet suorana eteen. Kävin sitten vaihtamassa S-kokoon.

  Toivottavasti saat takin itsellesi, ihana sisko sinulla kun tekee palveluksen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *