Off to London!

Tämän postauksen tullessa ulos istuskelen todennäköisesti jo lentokentällä aamukahvia hörppien, tai sitten olen juuttunut Tax Free’hen kosmetiikkataivaaseen ihastelemaan ja nuuhkimaan! Tänään siis nokka kohti Englantia poikaystäväni luokse, jossa viihdyn torstaihin asti. Muutaman postauksen olen teille ajastanut ja mikäli jää aikaa, saatan tehdä sieltä jotain pikapäivityksiäkin. Ainakin Instagramin puolelle (@jonksteri) päivittelen varmasti kuvia!

Käsimatkatavaralaukkuna toimii tällä kertaa Speedy, johon on pakattu niin matkalukemista, tarvittavat kosmetiikat ja lämmin huivi, johon on hyvä kietoutua viileässä koneessa. Ja niin, voinette arvata, että matkalaukun pakkaaminen meni taas ihan pipariksi, miksi en ikinä opi… :D

Mitä mahtavinta viikkoa kaikille, meikäläinen lähtee nyt rentoutumaan! ♥

47 thoughts on “Off to London!

 1. Ajattelin kysäistä hieman postausaiheen sivusta.. Miten sinulla jää (tarpeeksi) aikaa lukemiseen? Olen itsekin hakemassa tänä vuonna kouluun, ja mietin, että onko sinulla yksinkertaisesti aikataulutus niin hyvällä mallilla vai miten kerkeät tekemään kaiken tämän? :-) Sinun osaltasi valmennuskurssi varmasti muuttaa lukuprosessia, mutta ajattelin kysäistä :-) Mukavaa reissua!

 2. Voi ei, onks Laurenilta tullut taas uus? Miksen mä oo kuullut! :D Nyt täytyy sitten pyörähtää Akateemisessa.

  Ja ihanaa reissua, toivottavasti säät olis paremmat kun luvattiin! :)

 3. Tuo kuva kyllä kuvastaa sun mahtavaa tyylitajua täydellisesti! Sulla on just sellanen tyyli, jota ihailen ja haluaisin itselleni:)

 4. Ihanaa ja rentouttavaa matkaa! :) Tekee varmasti hyvää päästä hetkeksi pois ja unohtaa mm. lukeminen! Nauti! :)

  -Jatta

 5. Oikein ihanaa matkaa ja nauti täysillä! :) Kävin juuri itsekin Lontoossa muutama viikko takaperin. En voi vaan käsittää miten joku kaupunki on niin ihana, että sinne jaksaa palata aina uudestaan ja uudestaan :)

 6. Do you speak english? Better do you type English?
  I love the looks on your blog, your outfits and your home design, everything is very clean and classic!

 7. Kun on päivät pitkät aikaa lukea kun asuu vanhempien nurkissa eikä ole edes töissä niin kerkeäähän siinä.

 8. Laukku vaihtuikin vielä viime hetkellä, kun se kävi liian ahtaaksi :D Kiitos, matka oli todella onnistunut! Mitä mukavinta pääsiäistä sinne :)

 9. Ensimmäinen anonyymi: Tänä vuonna olen onnistunut aikatauluttamaan lukemiseni aika hyvin, osatekijänä varmasti se, että valmennuskurssilla meitä on ohjeistettu merkkaamaan luetut tunnit tarkasti ylös. Siitä on ollut todella paljon apua ja se helpottaa pysymään rytmissä! Tsemppiä rutkasti lukemiseen :)

  Toinen anonyymi: Olen todella kiitollinen siitä, että kotona asuessani pystyin jäämään töistä pois kevään ajaksi ja keskittyä vain siihen päämäärään, joka on minulle tällä hetkellä se kaikista tärkein. Blogi tosin on minulle tällä hetkellä myös työ ja siihen kuluu aikaa enemmän, kuin ehkä uskotkaan :)

 10. Bongasin tämän jouluna Akateemisesta ja olin ihan ihmeissäni, että missä vaiheessa sarjaan oli oikein ilmestynyt uusi kirja! :D Yhtä mehevä ja koukuttava kuin edellisetkin, joten äkkiä kirjakauppaan ;)

  Säät olivat aika kurjat ja hrr miten kylmät, tosin sateilta onneksi vältyttiin :) Matka oli silti mitä ihanin! Oikein mukavaa pääsiäistä sinulle!

 11. Kiitos! Mukava olla taas kotona, vaikka kyllä siellä olisi viihtynyt pidempäänkin :) Rentouttavaa pääsiäistä sinne suuntaan!

 12. Kiitos kovasti Jatta! Teki kyllä niin hyvää pistää aivot narikkaan matkan ajaksi, nyt on akut ladattuina :) Oikein mukavaa pääsiäistä sinne, rentouduhan sinäkin!

 13. Hih, meillä menee hyvin yks yhteen nämä Lontoon matkat! Ihana kuulla, että sinullakin oli onnistunut reissu taas siellä :) Ja sanos muuta, taas meni aika ihan liian nopeasti ja voisin palata heti takaisin! Mukavaa pääsiäistä ♥

 14. Hi Casey! I'm not quite sure what you mean, but I do speak English, and type it as well :) I'm really glad to hear that, thank you so much! You made my day :)

 15. Se on Gantin, ostettu toissa syksynä mutta olen nähnyt samoja myynnissä joka vuosi :) Tässä jos missä on ollut hintalaatusuhde kohdallaan!

 16. Hei Jonna! Kaunis blogi sinulla ja vaikutat kovin herttaiselta tytöltä! Vanhoja postauksiasi sellailless0ani kysyisin, että oletko sattumoisin törmännyt nettikaupoissa/kaupoissa vastaavanlaisiin shortseihin mitkä sinulla on, Vilasta ostetutu semmoiset beiget, suht väljöt, joissa on rusetti vyötäröllä :) Kuumeisesti haluisin samanlaiset tai edes saman tyyliset! Kiitos avusta ja anteeksi, että kommenttini ei liity tähän postaukseen! Lämmintä kevään odotusta sinulle!

 17. Heippa! Kiitos kauniista sanoistasi :) Voi kurja, minulla on ollut luonnoksissa jo pitkään postaus, johon olen koonnut näitä rusettishortseja nettikaupoista ja se on vaan jäänyt julkaisematta. Nyt kurkkasin ja kaikki ovat jo ehtineet loppua :/ Yritin selata Zalandon valikoimaa ja löysin lähinnä olevat tällaiset, http://www.zalando.fi/mintberry-shortsit-ruskea-m3221a00w-707.html, vastaavat myös sinisinä, joista on vain yhtä kokoa jäljellä http://www.zalando.fi/mintberry-shortsit-sininen-m3221a00y-503.html.

  Lupaan vinkata, mikäli hyviä vaihtoehtoja tulee vielä eteen! Aurinkoista kevättä sinullekin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *