My Holly&Whyte Picks

Lindexille tekemäni tilaus Holly&Whyte-mallistosta saapui muutamassa päivässä ja innosta hihkuen availin pakettia. Päästin pienet riemunkiljahdukset paketin avattuani, sillä tilaamani tuotteet, raitaneule sekä statementkaulakoru, olivat jopa vielä upeampia luonnossa!

Malliston tultua myyntiin harmittelin, kuinka oma kokoni oli myyty raitapuserosta loppuun heti. Moni kuitenkin kertoi muutaman päivän takaisessa It’s Holly&Whyte Again!-postauksessa neuleen olevan tavallista naftimpaa kokoa, joten itsekin uskalsin tilata yhtä kokoa suuremman. Minulle ehkä menisi tästä kuitenkin se omakin kokoni, joten mietin vielä, kävisinkö etsimässä liikkeestä pienempää…

Joka tapauksessa, neule on tosiaankin vielä kauniimpi luonnossa kuin nettikaupan kuvissa! Materiaali on ihanan pehmeää puuvillaa ja varmasti 3/4-hihojen ansiosta varmasti miellyttävä päällä lämpimämmälläkin säällä. Statementkaulakoru taas on täydellinen valkoisen yksinkertaisen silkkipuseron kaveriksi!

Neule ei vaadi kesäistä päivää varten rinnalleen muuta kuin raikkaan pinkkiä huulipunaa, siniset skinnyfarkut jalkaan ja konjakinruskeat asusteet! Voi kesä tuletule jo! :)

43 thoughts on “My Holly&Whyte Picks

 1. Upea Jonna! <3 Holly & Whyte-mallisto on kyllä pullollaan vaikka mitä ihanaa, itsekin aion uutuuksista pari ihanuutta kotiuttaa! :)

 2. Moikka! En tiedä onko sulla aikaa tai insipaatiota tällä hetkellä auttaaksesi mua. Oon nimittäin menossa ensi kuussa koko suvun voimin viettämään laivalle mummini seittemänkymppisiä.
  Itse haluaisin pukeutua siististi, mutta samalla mukavasti ja ennen kaikkea myös lämpimästi, laivalla kun on usein kovin kylmä. Ajattelin asukokonaisuutta tämän hameen ympärille http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/hameet/vero-moda-631/beate-short-skirt-631738-286/ mutta oon niin kovin huono keksimään hyvää yläosaa ja siihen päälle neuletta tms. jonka voisi vetää päälle jos kylmyys iskee.

  Kiitos jo etukäteen jos pystyt auttamaan!

 3. Apua, olet niin kaunis! Blogisi on noussut lyhyessä ajassa ykkös-suosikikseni, sillä paikalla oli ennen PS-Linda :) Upea tyylisi ja stunning-kuvat ovat ihanaa katsottavaa. Jätän blogisi aina lukulistalla viimeiseki luettavaksi, koska se on sellainen “herkku” jota kannattaa vähän odottaakin ;) Terkuin sinua yli 10 vuotta vanhempi nainen :)

 4. Aivan ihana neule ja koru. Minäkin ihastelin kyseistä mallistoa ja yritinkin käydä liikkeessä kurkkimassa olisiko niitä jo tullut. Aurinkoista lauantaita sinulle kaunis Jonna :)

 5. Sellon Lindexillä kyseistä paitaa löyty vielä 1kpl ja nimenomaan koossa xs. Kannattaa soittaa ja pistää varaukseen :)

 6. Ihania molemmat! (: Lindex on kyllä petrannut tosi paljon viime aikoina, sieltä löytää nykyään aina jotakin nättiä ja usein vielä hyvässä alennuksessakin. Voisin jopa sanoa että kuuluu suosikkiketjuliikkeisiini!

 7. Suosittelen soittamaan Lindex-myymälöitä läpi ja kyselemään löytyisikö puseroa xs koossa :) Minäkin soitin Ouluun kun halusin vaihtaa S koon isompaan ja sain varattua paidan isommassa koossa ja vaihto onnistui erittäin helposti :) Se lähetyslista vaan pitää olla mukana! :) Minullekin on Lindexiltä saapumassa jälleen paketti, ja paketissa on tuo koru ja sitten se ihana raitamekko kun kerta sen -30% alea sai ;) Toivottavasti mekko on sopiva :)

 8. Muutama päivää sitten luin sun postauksen tästä mallistosta, ja seuraavana päivänä suuntasinkin heti lindexille ostamaan pari raitapaitaa. :) En malta odottaa että tulee kevät mutta kai se sieltä tulee pikkuhiljaa.. Sulla on aivan ihana blogi, en ole vielä kivempaa blogia löytänyt kun sun blogi ja joka päivä tulen katsomaan että oletko taas kirjotellut. :) Sulla on myös aivan ihana tyyli! Tiedätkö muuten missä nettikaupoissa myydään Michael Korsin laukkuja?

 9. Paituli sopii sulle kuin nenä päähän! :)
  Hei muuten osaatko sanoa millanen tippikulttuuri lontoon ravintoloissa on?

 10. todella suloinen paita! Holly & Whyte mallisto on yllättävän onnistunut! En ennen sitä ole oikeastaan ikinä Lindexillä shoppaillut! ihana blogi sinulla <3

 11. Kauniita valintoja olet tehnyt! Itse hieman harmittelen, kun en nyt pääse täältä Ranskasta käsin ollenkaan Lindexille :/

  Tuli mieleen, että eikös puuvilla kutistu hieman pesussa? Jos tuo paitasi ei kovin iso ole, niin pesun jälkeen se voisi olla vielä istuvampi :) Toki kannattaa kokeilla myös pienempää kokoa, jos se liikkeestä löytyy!

 12. Voi kiitos Nooruska <3 No sanos muuta, kävin tänään Lindexillä ihan paikan päällä ihastelemassa ja olisin voinut kahmia mukaani vaikka mitä ihanaa :)

 13. Heippa! Mielelläni autan, jos vaan suinkin pystyn :) Ensinnäkin, onpas todella kaunis tuo hame! Olen itse huono käyttämään hameita ja etenkin kynämallisia, joten en tiedä olenko paras tähän hommaan, mutta itse yhdistäisin hameeseen jonkin pitkähihaisen valkoisen keveän silkkipuseron. Etuosassa voisi olla jokin juju, kuten leikkaus tai vaikka rusetti, esimerkiksi tämän tyylinen pusero http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/paidat/diis-2196/andriana-top-601019-13/.

  Pitkähihaisella pärjäisi laivalla ehkä ihan sellaisenaan, mutta jos on vilukissatyyppiä, niin päälle voisi heittää vaikka jonkin siistin, esimerkiksi mustan puuvillaisen neuletakin. Laivalla joutuu kävelemään kuitenkin sen verta paljon ja koska hame itsessään on jo juhlava, niin minä laittaisin jalkaan jotkin juhlavat ballerinat, mutta jos on korkkari-ihmisiä, niin sitten korolliset kengät :) Miksei myös vaikka jotkin juhlavat nilkkurit, jos sellaiset löytyy kaapista.

  Toivottavasti tästä oli edes jotain apua ja oikein mukavia juhlia jo etukäteen :)

 14. Voi kiitos tuhannesti sanoistasi, millaisen hymyn saitkaan niillä aikaan! Olen todella otettu siitä, että minun pikkuruinen blogini on ykkössijallasi, hih :) Ja minusta on aina yhtä ihana kuulla, että teitä löytyy sieltä ruudun takaa porukkaa vähän jokaisesta ikäluokasta, silloin vähän kuin tuntuu onnistuneensa jossain :) Kiitos päiväni piristyksestä ja oikein aurinkoista sunnuntaita sinne!

 15. Aleksanterinkadun Lindex oli ainakin jo täynnä Holly&Whyte-herkkuja, kävin tänään niitä itsekin hypistelemässä :) Aurinkoista sunnuntaita sinne suloisuus!

 16. Voi harmi, kun Selloon ei oikein tule mentyä.. :/ Kävin tänään kyselemässä Lindexillä XS:n perään ja jään odottelemaan, josko erääseen liikkeeseen laitettaisi mallistoa esille, niin saisin sieltä vielä oikean koon :) Kiitos sinulle kuitenkin vinkistä!

 17. Olen ehdottomasti samaa mieltä, Lindex on nykyään päätynyt minunkin shoppailukierrokselleni ;) Imago on parantunut huimasti!

 18. Kävin tänään kyselemässä ja XS oli kaikkialta loppu :/ Yhteen liikkeeseen ei oltu mallistoa laitettu vielä esille, joten sinne soittelen vielä ensi viikolla. Kiva, että sinulla onnistui koon vaihto :) Ja hei hyvä, että sait sen alekoodin, moni nimittäin kommentoi postaukseen, ettei ollut saanut mitään alea liittymisestä huolimatta :o

 19. Mahtavaa, että innostuit ja löysit jotain mieleistä :) Minäkin kävin tänään vielä paikan päällä Lindexillä ihastelemassa mallistoa ja olisin voinut hankkia sieltä vaikka mitä!

  Kiitos aivan valtavasti herttaisista sanoistasi, sait hymyn huulilleni! Michael Korsin laukkuja saa tilattua ainakin Zalandolta ja toki myös Stockmannin verkkokaupasta :)

 20. Hih, kiitos kovasti :) Hmm, en kyllä yhtään muista miten toimittiin tipin suhteen! Googlailin vähän ja löysin tällaisen tekstin: “Lontoossa ravintolan ruokalistasta kannattaa aina tarkistaa sisältyykö juomaraha jo hintoihin. Mikäli joudut maksamaan tipin erikseen, vastaa se noin 15 prosenttia laskun loppusummasta.” Teillä onkin kohta jo lähtö, voi että! Oikein ihanaa reissua <3

 21. Holly&Whyte on kyllä Lindexin parhaimmistoa, ja muutenkin pulju on parantanut imagoaan huimasti näiden myötä :) Voi kiitos hurjasti, täytyykin piipahtaa vastavierailulla!

 22. Välillä näinkin päin, usein sitä harmittelee kun ei ole ihanien ulkomaisten vaatekauppojen lähettyvillä :D Itse asiassa samaa mietin itsekin, että neule saattaisi hivenen kutistua pesussa. Kävin tänään kyselemässä ja XS-koko oli todella kiven alla, mutta ei tuokaan koko mikään mahdoton ole, jos ei pienempää tosiaan löydy :)

 23. Kaunis neule! Olen kovin kahden vaiheilla sen tilaamisen kanssa, kaapissa kun on jo (ilman korua) olevan ihan samanlainen. En oikein kahta samanlaista tahtoisi, mutta jos tuollaisen valkoisen statement korun löytäisi jonka voisi yhdistää :)

 24. Noh mutta, onhan se nyt sitten ihan erilainen pusero ;) Ja minusta raitapaitoja ei voi olla liikaa, kun ne ovat sellaisia joka menoon ja jokaisena vuodenaikana toimivia perusvaatekappaleita! Ei kyllä hullumpi idea tuo valkoinen statementkorukaan :)

 25. No eikö, olen yhä aivan innoissani tästä! Ja onpas mukava kuulla, minustakin tämä oli kyllä niin omannäköiseni kuin voi olla ;)

 26. Kiitos paljon kun näit vaivaa :) Siskoni sanoi että n. 10-15 %.
  Huomenna lähtö, laukut pakattu ja ens yönä en luultavasti nuku..
  Sullakaan ei oo enää pitkä aika! Toivotaan että sillon on lämpimämmät ilmat mitä meillä :/

 27. Voi vitsit tuo pusero on kyllä niin kaunis! Ainakin sinun ylläsi :) Itsekin sitä Lindexilla hypistelin mutta jätin vielä kauppaan kun tuumin ettei mulle sovi poikkiraidat (kun ne leventää minua entisestään). Mutta lienee pakko käydä sovittamassa tuota vielä – tykkään niin tuosta koruosuudesta :) Ottaisin tuon statement-koruna ihan heti!

 28. Kiitos Marja! Ja stop tykkänään ja höpönpöpön, en ihan usko tuohon vaakaraitateoriaasi ;) Yleensä tällaiset ajatukset ovat vain omassa päässä, joten kipin kapin takaisin sovittelemaan puseroa! :) Itse jäin yhä empimään kahden koon välillä, vaihdoin sen jo pienempään, mutta jos tuo isompi olisi sittenkin parempi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *