London Photo Diary

Ensimmäinen osa kuvia ja tunnelmia Lontoosta, olkaa hyvät!

Olin kirjannut etukäteen kalenteriin muistiin muutamia paikkoja, joissa halusin käydä. Yksi näistä oli eräs aamupalapaikka, josta olin lukenut monesta lähteestä ja paloin halusta käydä testaamassa sitä! Tästä kuitenkin lisää ihan omassa postauksessaan Lontoovinkkinä :) Nautiskelimme myöhäisen aamupalan ja masut täynnä jatkoimme kaupungissa kiertelyä.

First stop, Regent Street & Massimo Dutti!

MD:lta olisi löytynyt vaikka mitä kaunista ja keväistä, mutta saaliini jäi pariin mieleiseen ostokseen. Lisäksi poikaystäväni ehdotti, käytäisiinkö viisikerroksisessa Nike Townissa, joka on maailman suurin Nike-myymälä. Ai missä?! Tämä oli mennyt minulta jostain syystä täysin ohi aiemmilla reissuilla, eikä tarvinnut kahta kertaa kysyä, että halusinko. Jokaiselle urheilulajille on oma kerroksensa ja itse tein löytöjä ylimmästä kerroksesta treenipuolelta. “Every swoosh-lover’s dream”

Halusin myös käydä ensimmäistä kertaa New Bond Streetillä Victoria’s Secretillä. Kierreltyämme jonkin aikaa useiden kerrosten välillä lähti kotiin herkullisen pinkki paperikassi parien alusvaatteiden ja vartalovoiteen kera. Juteltiin eilen tyttöjen kanssa, kuinka tehokkaasti VS onkaan brändätty, siellä nuoret tytöt lappasivat pussikaupalla tavaraa hullunkiilto silmissä! Ystävilläni oli myös valitettavasti huonoja kokemuksia alusvaatteista ja jään toivomaan, etteivät omani hajoaisi käsiin. Millaisia kokemuksia teillä on VS:n laadusta?

Kovin harmaa ja kylmä, mutta silti niin ihana Lontoo ♥

Illan jo hämärtyessä piipahdimme vielä Piccadilylla Laduréella. Olen käynyt aikaisemmin vain Pariisissa Champ’s Elyséesin putiikissa ja tämä oli kovin pieni, herttainen soppi siihen verrattuna. Nappasin rasiallisen omia suosikkejani kotiin vietäväksi, minkä jälkeen oli jo aika suunnata poikaystäväni luo lepuuttelemaan :) Jalat olivatkin jo ihan muusina koko päivän kävelystä!

Lisää Lontootunnelmia luvassa sitten myöhemmin, aurinkoista lauantaita!

46 thoughts on “London Photo Diary

 1. Eikä, tulee ihan kauhee ikävä Lontooseen näitä kuvia katellessa :( Toivottavasti pian taas pääsis :))

 2. Ihania kuvia ja paljon ihania postauksia joihin en ole kerennyt kommentoida. Toivottavasti matkasi oli super ihana ja aurinkoista lauantaita sinulle Jonna!

 3. Mitäh, VIISIKERROKSINEN NIKE-KAUPPA!!?? Pakko päästä sinne, tuun siellä varmaan yhtä hulluksi ku ne tytöt siellä Victoria's Secretillä! :D

  Nyt kun oma vaihto on varmistunut Lontooseen ensi syksyksi, alkaa kaikki asuntohommat pyöriä päässä. Mitä kautta sun poikakaveri sai kämpän? (ku eikö sekin ollut vaihdossa…?) Asuuko se omassa kämpässään vai opiskelijakämpässä muiden opiskelijoiden kanssa?

 4. Ahh lontoo<3
  Mekin käytiin samoissa kaupoissa mitä mainitsit paitsi laduréella, en edes tiennyt missä siellä se olisi ollut mutta nyt tiedän :)
  Lisäkuvia lontoosta odotellessa!

 5. Moikka! Niiin kauniita kuvia! :) Olen itse lähdössä Lontooseen kesällä ja haluaisinkin tietää sinun vinkkejäsi “yöpymis”paikan suhteen sekä myöskin kauppojen,kahviloiden ja nähtävyyksien suhteen? (:
  Olisin todella kiitollinnen,blogisi on aivan huippu!

  -A

 6. Itselleni VS on tuttu jo monien vuosien takaa (since 2006) ja täytyy sanoa, että fani olen edelleen, joskin kokemukseni ovat hieman ristiriitaisia toisaalta. Omistan oikeastaan kaikkea mahd. tavaraa, mitä ketjulta löytyy ja jos en pääse liikkeisiin paikan päälle, tilaan monta kertaa vuodessa heidän nettikaupastaan.
  Kokemuksia summatakseni kerrottakoon, että alusvaatteet(rintsikat,alushousut,shapewear) ovat hinta-laatusuhteeltaan mahtavia, ja ne ovat säilyttäneet laatunsa vuodesta toiseen. Siihen nähden, että näitä minulla löytyy kymmeniä ja kymmeniä yksilöitä laatikoistani, voin todella sanoa, että alusvaatteisiin olen huipputyytyväinen! Mainitaan vielä, että minulle ei tule kuuloonkaan ostaa mitään hm:n rintsikoita jo sen takia, että ne eivät tue minua tarpeeksi. :D Lisäksi VS:n yksilöt pesen ihan pesukoneessa ja silti ne kestää :D
  Bikineitä omistan myös useammat, niihin olen myös ollut melko tyytyväinen(yhdestä yläosasta on nauha purkaantunut melko lyhyen käytön jälkeen).
  VS:n kosmetiikka on no..ok. Ne eivät maksa tosin paljoa. Bodymistit ja hajuvedet ovat ihania, mutta esim. rasvat voisivat olla laadukkaampia.
  Oloasuista sen verran että vuosien myötä niiden laatu on laskenut! Käytän edelleen -06 ostettuja kollareita, jotka ovat mahtavassa kunnossa, mutta viime ja toissa vuonna ostetut eivät ole läheskään yhtä laadukkaita!!! Näitäkin minulla riittää, joten voin todella puhua kokemuksella! Lisäksi mulla on mm. VS:n rantakasseja, kosmetiikkalaukkuja yms.
  Tulipas romaani, mutta voisin puhua kys.ketjusta vaikka kuinka paljon :DD

 7. Kyllä mulla ainakin on kaikki VS:n tuotteet pysyny oikeen hyvässä kunnossa, verrattuna esim H&M jne alusvaatteisiin :)

 8. en sais kattoo näitä lontoo postauksia, tulee vaan itku ja surku :-( tän postauksen ensimmäinen kuva; ihan kulman takana oli drop deadin ja vanssin liike. En toki muista ulkoo missä ne sijaitsee :D helpommin jopa liikuin lontoossa kun helsingissä missä eksyn alta aika yksikön, enkä tiä missä mikäki paikka on, muuta kun forumi-stockmann-kamppi alue :D

 9. Ihanalta näyttää ja olen aivan samaa mieltä tuosta vs jutusta! Voisitko tehdä postauksen lontoon shoppailuista:D

 10. Ooooh onks siellä VS?! Tahtoo! Mulla on yhdet VS rintaliivit, oikein hyvät ovat :D Enemmän himoan kyllä niitä kosmetiikkajuttuja, etenkin niitä spray tuoksuja!!! :)

  Stella

 11. Hei Jonna. :) Olen parin päivän aikana kahlannut blogisi lähes kokonaan läpi, ja taidan jäädä lukijaksi, ihania kuvia! :)

  Ja nyt on tietty heti pakko kommentoidakin sitten.. nimittäin minäkin vannon VS' n nimiin mitä tulee alusvaatteisiin. :) Pari vuotta sitten kävimme mieheni kanssa lomalla nykissä, jossa pääsin sovittelemaan ja tekemään ekat löydöt ja sen jälkeen en ole muita käyttänytkään (asustelen jenkeissä tällä hetkellä, joten uusien hankkiminenkaan ei nyt ole ongelma). Liivit ovat tukevia ja istuvat hyvin päälle ja tosiaan itsekin pesen koneessa ja silti eivät mene miksikään ja kun mallien värit ja kuviot muuttuvat tiuhaan niin ah ihanuutta. Hinnaltaakin sopuhintaisia. :) muita VS' n tuotteita en ole itse vielä testaillut.

 12. Oi vau, toi viisikerroksinen Nike-kauppa on pakko päästä tutkimaan lattiasta kattoon! :D Pitää vissiin lähtee Lontooseen shoppaileen ;)

 13. Todella kauniita kuvia! Pakkohan sitä itsekin on joskus Lontooseen päästävä, kun ei ole siellä vielä tullut käytyä. :)

  Aurinkoista sunnuntaita! <3

  -Jatta

 14. moikka! muistatko kuinka paljon tulee postikuluja /tullimaksua, kun tilaa suomeen? :)

 15. Voi uskon! Itsekin voisin lähteä tuonne taas salamana takaisin :) Toivottavasti pääsisit sinäkin pian nauttimaan Lontoosta!

 16. Voi kiitos Heidi, et tiedäkään miten paljon arvostan, sitä että jaksat aina jättää kivoja kommentteja! :) Aurinkoista sunnuntain jatkoa sinne!

 17. Kyllä, VIISIKERROKSINEN! :D Silmäni varmaan laajenivat poikaystäväni mainittua tämän. Lisäksi omat molemmat treenipaitani olivat alennuksessa, joten sieltä voi tehdä löytöjä. Aina vaan paranee! ;)

  Onnea vaihtoon pääsemisestä, ihan mahtava juttu! Poikaystäväni koulu järjesti hänelle asunnon sieltä, eli hän asuu opiskelijakämpässä kahden suomalaisen kaverinsa kanssa :)

 18. Hmm, en kyllä ainakaan pistänyt merkille.. Tosin kuljimme lähinnä vain muiden kerrosten ohi, joten voi olla etten vaan huomannut :) Siellä oli niin korikselle kuin fudiksellekin omat kerroksensa!

 19. Sinulla onkin tuoreessa muistissa :) Ladureita oli Lontoossa muutamakin, en tiedä mihin olisi ollut helpointa mennä, mutta suuntasimme tuonne. Lisäkuvia ehdottomasti tulossa! Mukavaa sunnuntaita <3

 20. Heippa! Kiitos kehuista ja piristävistä sanoistasi :) Olen tehnyt jo aika monta postausta Lontoosta reissujen varrelta, joten en usko että minulla olisi varsinaisesti enää mitään vinkkejä jaettavana. Ainoastaan tuo aamupalakahvila, josta tulen kyllä tekemään oman postauksensa :)

  Majoittumisesta en osaa muuten sanoa, kuin että itse olen ollut kaksi kertaa Melia White House-nimisessä hotellissa, jota voin suositella todella lämpimästi! Hurjan ystävällinen henkilökunta ja tosi hyvä sijainti, kävellen pääsee helposti Regent Streetille ja Oxford Streetille.

  Tuolta sivusta matkailu-tunnisteen alta pääsee selaamaan kaikkia Lontoo-postauksiani, ensimmäiset ovat vuosi sitten helmikuulta. Toivottavasti niistä olisi sinulle jotain apua, ja kysy ihmeessä jos jotain tulee mieleen! Olen ihan kade, että pääset nauttimaan kesäisestä Lontoosta :)

 21. Hei ja kiitos valtavasti romaanista ;) Tällaisia kokemuksia oli todella kiva kuulla, etenkin alusvaatteiden saralta! Olisin kovasti halunnut jotkin VS:n bikinit, nettikaupassa on niin ihania malleja, mutta liikkeessä oli tosi suppea valikoima.

  Minuakin kiinnostaisi miten tuo tilaaminen on sujunut, itse en ole koskaan ajatellut sieltä tilaavani juuri tullimaksujen yms vuoksi, joten kuulisin mielelläni kokemuksiasi :)

 22. Voi höh! No onneksi kuvien kautta pääsee kuitenkin vähän virtuaalisesti fiilistelemään ja lievittämään Lontooikävää :) Hih, minulla taas on historian surkein suuntavaisto, pulun suuntavaistoksikin kutsuttu :D Olisin ollut täysin hukassa ilman poikaystävääni!

 23. Voi kyllä! Aukesi muistaakseni joskus viime keväänä, jos en ihan väärin muista :) Minulla on yksi spary mist entuudestaan ja sitä on tullut käytettyä aika vähän, vartalovoidetta kyllä ostin ja tuoksun valinnassa kestikin ikuisuus ;)

 24. Heippa Raija! Kiitos kivasta kommentistasi, onpa mukava kuulla että olet löytänyt tänne ja jäit vielä lukijaksikin :) Lämpimästi tervetuloa!

  Harmi kun en itse ehtinyt katsoa liivejä sen tarkemmin, hamstrasin vain alushousuja. Noh, elättelen toiveita että pääsisin vielä jonain päivänä Jenkkeihin ja sillon sitten paremmalla ajalla! Todella kiva kuulla tällaisia kokemuksia, toivottavasti omanikin säilyvät hyvinä.

  Aurinkoista pääsiäisen jatkoa sinne :)

 25. Voi kiitos kovasti! Minä odottelen innolla Pariisikuviasi, niin pääsee vähän fiilistelemään, oi että :)

 26. Kiitos paljon Jatta! :) Nyt vaan suunnittelemaan reissua, takaan että ihastut Lontooseen!

  Aurinkoista pääsiäisen jatkoa sinnekin <3

 27. Kiitos,en ole huomannutkaan aikaisemmin kyseistä tunnistetta :) Löydän sieltä varmasti tarvitsemani,heh!

 28. Postimaksujen (33-60usd,riippuen tilauksen koosta) lisäksi joutuu nykyään maksamaan EshopWorldille jonkun prosentin (olisikohan alv..jokatapauksessa n.10->% tilauksen summasta) heidän toimituksesta ja tulleista. Eli mitään halpaa touhuahan se ei ole. Viimeksi tilasin vain parit rintsikat ja jouduin maksaa ns. ekstraa yli 30 euroa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *