Korurasian suosikit

Aikaisemmin esittelin jo laatikoistani löytyvät statementkorut, nyt taas olisi vuoro raottaa teille suosikkejani korulippaan muista antimista. Yltäni löytyy koruja aika hillitysti näin arkikäytössä, mutta on kuitenkin muutama sellainen yksilö, joita ilman tunnen oloni oitis alastomaksi.

Säilytän suurinta osaa käytetyimmistä koruistani Iittalan lasisissa Vitriineissä, joissa ne ovat paitsi kauniisti esillä, myös suojassa pölyltä. Lasirasioiden sisustuselementtinä toimimisesta puhumattakaan! Mitäs niiden kätköistä sitten löytyy?

Ranteessani keikkuu päivästä toiseen Michael Korsin kultainen kello, jonka sain ylioppilaslahjaksi pari vuotta takaperin. Tämän tarkemmasta mallista saan usein kyselyjä ja kyseessä on Jet Set Sport Watch, 5055. Kutsukaa vaan blogikelloksi, mutta onhan tuo nyt yksinkertaisesti kaunis ;) Korvissani taas on lähes joka päivä valkoiset helmet, nämä taitavat olla Snö of Swedenin.

Oikean käden nimettömässäni on myös aina kultainen siro sormus, joka on saattanut vilahtaa kuvissakin aina silloin tällöin (kihlasormukseksikin toisinaan luultu:D). Tämäkin on saatu ylioppilaslahjaksi ja sormuksella on äärettömän paljon tunnearvoa. Mikäli se pääsee kiireessä unohtumaan kotiin, on olo heti orpo! Korvissani taas on joskus helmien tilalla Marc by Marc Jacobsin supersuloiset sydänkorvikset, nämäkin ovat lahja poikaystävältäni.

Rannekoruja käytän vähän satunnaisesti, arkipäivinä pidän usein vain kelloa, sillä muut renkulat saattavat häiritä esimerkiksi kirjoittamista. Helmirannekoru on Snö of Swedenin ja ollut hyvin usein koristamassa rannetta kellon kaverina, samoin kuin Marc by Marc Jacobsin Skinny Hinge Bangle, johon iskin silmäni ensimmäisen kerran Pariisin reissulla. Alin rannerengas taas on löytö edesmenneen mummini kätköistä ja lähinnä juhlakäytössä, paljon tunnearvoa tälläkin.

Pidän kovasti nahka-rannekkeisista, naisellisista koruista ja Dimaccin nude kultaisella kuolaimella varustettu koru on yksi suosikeistani. Nyt se on päässyt unohtumaan hetkeksi hyllylle, mutta täytyypä ehdottomasti ottaa kaunotar taas käyttöön! Alemman kuvan tummanruskea rusettikoru on Massimo Duttilta Pariisista ja konjakinruskea Lindexin syksyistä Holly&Whyte-mallistoa.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä poikaystävän viimevuotinen joululahja, kovasti toivomani Marc by Marc Jacobsin pitkä Sweetie Rings Necklace kolmella pienellä renkulalla. Kaulakoruja tulee käytettyä arjessa aika harvoin, mutta simppelin puseron pariksi tämä kaunokainen on ehdoton! Rakastan MbyMJ:n koruissa tuota kullan ja valkoisen yhdistelmää ja tämä mätsääkin hyvin saman sarjan rannekoruun.

Sellaisia korusuosikkeja löytyy minulta! Näiden lisäksi omistan vielä muutamia tällä hetkellä vähäisellä käytöllä olevia hopeisia koruja, kuten kaksi kappaletta Nomination-rannekoruja. Niihin olen saanut paloja runsaasti lahjaksi, joten niidenkin tunnearvo on valtava, vaikkeivät juuri nyt käytössä olekaan. Juuri nyt haaveissani ei varsinaisesti ole mitään uutta korua, kun ei kaikkia näitäkään kerkiä käyttämään. Marc by Marc Jacobsin kultainen pieni Katie Turnlock-koru tosin on ikuisuushaavelistallani :)