Kevätpopoja

Baltsukelit näyttävät olevan vielä aika kaukana, mutta tahdon vakaasti uskoa, ettei auringon kuivattamiin katuihin olisi enää montaakaan viikkoa. Tämä olikin hyvä hetki kurkata hieman yhteistyökumppanini Spartoon kevätvalikoimaan!
Laskutehtävä, kuinka monta rusettia bongaat kuvasta? ;)

1. Pretty Ballerinas, 2. Marc by Marc Jacobs, 3. Guess (-20%), 4. French Sole (-20%)
5. UGG, 6. Timeless, 7. Esprit, 8. Pretty Ballerinas, 9. Soka Rayee

Olen kiinnittänyt kenkätarjontaa niin kaupoissa kuin netissäkin selaillessani erityisesti muutamiin tiettyihin väreihin ja malleihin, joita kaipaisin omaankin kenkäkaappiini. Ja ei, nyt ei puhuta tämän kevään suurimmasta villityksestä, kiilakorkotennareista, joita toivottavasti ei tulla koskaan näkemään minun jaloissani! :D

Sen sijaan en pistäisi pahitteeksi pientä kullan hohtoa ballerinoissa, mikä toisi vähän ekstraa muuten neutraaleihin asuihin. Kultaiset baltsut herättävät ainakin meikäläisessä aina jonkin sortin tarhatossuviboja, mutta jokin näissä minua silti kiehtoo. Yksi simppelimpi vaihtoehto olisi myös, että ainoastaan kärjessä olisi kullan kimallusta pienten hippujen muodossa. Zarassa törmäsin jo yksiin muuten potentiaalisiin yksilöihin, mutta laatu oli niin kammottava, etten tohtinut edes sovittaa niitä. Nudet ballerinat ovat myös ostoslistallani, nämä Espritin ovat täydellisen sävyiset! Olen myös huomannut ihastelevani klassisia, Chanel-henkisiä tikattuja ballerinoja

Kesään kuuluvat myös korkeat kiilakorot! UGG:in viime vuoden kukallinen malli oli aivan sykähdyttävän upea, mutta kyllä nämäkin nauhoilla koristellut nudet kiilat ihastuttavat silmääni. Ja mitä olisikaan kesäkelit ilman huolettoman rentoja, raidallisia espadrilloja?

Spartoolle on tunnetusti aina alekoodeja tarjolla ja tässäpä maaliskuun edut:
FIMARSPT5: 5% alennus ostoksista, jotka ylittävät 60€.
FIMARSPT1: 10% alennus ostoksista, jotka ylittävät 80€.
FIMARSPT15: 15% alennus ostoksista, jotka ylittävät 100€.
FIMARSPT2: 20% alennus ostoksista, jotka ylittävät 150€.
Voimassa 31.3.2013 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.

Linkit mainoslinkkejä

18 thoughts on “Kevätpopoja

 1. Voi itse kotiuttaisin välittömästi nuo hiirulaiset jos lompakkoni olisi kanssani samaa mieltä! Ne ovat niin suloiset! :)♥

  Itse rakastuin päätä pahkaa eräisiin Guessin kultahippuballerinoihin, jotka odottavat vielä kenkälaatikossa hieman keväisempiä ilmoja! ;)

  Ihanaa pääsiäisen aikaa Jonna! ♥

 2. Olen täysin samaa mieltä kiilakorkotennareista, toivon ettei niitä nähdä minullakaan ikinä :D Voiko rumepia kenkiä ollakkaan, tai sitten vika on minussa kun en pysy muodin perässä, heh.

  Katselin itsekkin noita Espritin ballerinoja, mutta ne eivät olleet nahkaa joten unohdin koko kengät :/ Samoin nuo rusettisandaalit olivat maailman suloisimmat, mutta eivät omiin jalkoihin istuneet sitten ollenkaan :(

  Toivottavasti sinulla on olut mukavaa Lontoossa! :)

 3. Oli ihan pakko pistää tilaukseen noi kutoset, niin kauniit! ;) Ku tilasin tuolta ekaa kertaa nii tiedäkkö pitääkö mun lähettää tonne spartoolle joku asuinpaikkatodistus? :o Koska en ees tiedä mistä semmosen saa haha! Ja tuntuu vähän turhalta et sinne pitäis semmosia lähettää ku on kumminki maksanu ne kengät jo..

 4. Hei,

  Pitikin tulla sinulle yhdestä tuotteesta vinkkaamaan. Nimittäin ostin suosituksestasi Diorin Lip Glown ja olen siihen kyllä tyytyväinen mutta itseasiassa melkeinpä samanlainen tuote, josta voisit pitää löytyy myös Sephoralta. Kyseessä myös ns huulirasva, joka korostaa huulien omaa punaista väriä. Tuotteen nimi on Sephora, Unique Pink ja se maksaa noin 6 euroa, suosittelen testaamaan :)

  – Susanna

 5. Aivan ihanat nuo Espritin ballerinat! :) juuri oikean väriset! Itsekkin olisin uusia vailla… Nautihan lomastasi siellä Lontoossa! :)
  -maippi

 6. Hiirulaiset ovat kyllä supersöpöt! Jospa sitä löytäisi jotkin budjettivaihtoehdot kullanhohtoisille baltsuille.. :) Oi että, kuulostaapa hyvältä! Kuivia katuja odotellen, ainakin tuo ulkona kirkkaana paistava aurinko lupailee jo hyvää :) Samoin sinulle Nooruska ♥

 7. Hahah, hyvä etten ole ainoa! Tosin, yleensä kun alkukeväästä vannoo kuinka ei aio mennä mukaan johonkin trendiin, niin kesällä asia on jo kääntynyt päälaelleen, nimimerkillä viime vuonna vannoin eitä pastelleille! Tällä kertaa kyllä uskon ja toivon vahvasti, ettei näin tule käymään.. :D

  Itsekin kurkkasin Espritin matskut ja harmittelin, etteivät olleet nahkaa. Ilokseni löysin kuitenkin reissusta THE nudeballerinat! Kiitos, matka meni ihanasti :) Rentouttavaa pääsiäistä sinne! ♥

 8. Timelessin nudesandaalit ovat ihan uskomattoman söpöt! Kerrohan sitten, olivatko ne hyvät jalassa, olen itsekin miettinyt pitkään niiden tilaamista :) Olen tilannut Spartoolta useita kertoja, eikä mitään todistuksia ole koskaan pitänyt lähettää, joten ei huolta :) Toivottavasti saat kenkulit pian itsellesi!

 9. Oi miten ihana kuulla! Kiitos hurjasti, kylläpä tällainen kommentti piristääkin päivää :) Tervetuloa lukijaksi!

 10. Heippa Susanna! Kiitos valtavasti vinkistä, budjettivaihtoehdot suosikeille ovat aina tervetulleita! Harmikseni visiittiä Sephoraan ei ole ihan lähitulevaisuudessa tiedossa, mutta kun sinne joskus pääsen, niin täytyy kyllä kokeilla tuota :) Myös Carmexilta löytyy vastaava huulivoide, http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/08/pihistysvinkki-huulimeikkiin.html, mutta itselleni Diorin sävy on toistaiseksi ollut paras :)

  Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne!

 11. Minustakin sävy on täydellinen! Tosin kuten Anne tuossa ylempänä jo totesi, niin harmi kun kenkulit eivät ole nahkaa :/ Kiitos loma sujui aivan ihanissa merkeissä ja nyt on akut ladattuna! Toivottavasti sielläkin on rentoja pääsiäissuunnitelmia, mukavia pyhiä! :)

 12. Nudesandaalit löytyykin jo kenkälaatikosta ja ne on ihanat, tosi mukavat jalassa :) Suosittelen! Eikä ole hinnalla pilatut ;)

 13. Oi kiva kuulla, että ne ovat hyvät jalassa! Anne tuossa ylempänä totesi, että hänen jalkaansa eivät sopineet ollenkaan ja elättelin vielä toiveita :) Ehkäpä voisin tilata nuo kokeiluun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *