Jaossa lippuja KUVA&KAMERA-messuille!

Heippulivei!
Illan ratoksi on vuorossa hyvin pikaista kilpailua, nimittäin jaossa olisi yhteistyössä kamerakauppa Top Shotin kanssa yhteensä 20 lippua viikonloppuisille KUVA&KAMERA-messuille! Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 8-10.3., eli tulevana viikonloppuna.

Messuilla pääsee tutustumaan kevään uutuksiin, on mahdollisuus seurata mielenkiintoisia esityksiä – ja mitkä olisivat messut ilman hyviä tarjouksia! Täältä pääsee tutustumaan ohjelmaan tarkemmin. Olen itse ollut messuilla töissä viimeiset muutama vuotta ja niin olen tänäkin vuonna – siellä kyllä riittää hulinaa koko viikonlopun ajan :)

Kymmenelle ensimmäiselle lähtee kaksi lippua per nokka, nopeat syövät tällä kertaa hitaat! Kommentoi postausta ja jätä mukaan sähköpostiosoitteesi. Otan nopeimpiin yhteyttä viimeistään huomisaamuna postitusosoitteita varten, sillä liput täytyy vielä ehtiä postittaa huomisen aikana :)
LIPUT JAETTU!

Toivottavasti törmäillään messuilla!

11 thoughts on “Jaossa lippuja KUVA&KAMERA-messuille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *