It’s Holly&Whyte again!

Viime keväänä Lindex lanseerasi huiman suosion saavuttanen Holly&Whyte-malliston, jonka keulakuvana toimi upea Gwyneth Paltrow. Itse onnistuin saamaan silloisesta mallistosta rennon sinivalkoraidallisen maximekon ja nätin vaaleansinisen röyhelökauluspaidan, monet helmet myytiin loppuun hujauksessa. Holly&Whyte on todella paljon makuuni, siitä löytyy raikasta raitaa ja sinisen eri sävyjä, preppyhenkistä oranssia ja kullan kimallusta. Mallisto tuli onneksi jäädäkseen ja olen kuumeisesti odottanut keväisten vaatekappaleiden rantautumista, voi mitä herkkuja nettikauppa onkaan nyt pullollaan!

Keräsin kollaasiin tämän hetkiset suosikkini ja voisin ottaa vaatekaappiini jokaikisen näistä! Mallistosta löytyy klassikoita toisensa jälkeen, kuten raitapaitoja, palmikkoneuleita, kauluspaitoja ja harmaata teeppariakin. Lindexillä on ihan uusi kanta-asiakasjärjestelmä, More at Lindex, ja liittymällä jäseneksi sai heti sähköpostiin 30%:n alekoodin, jonka minä hyödynsin juuri tähän mallistoon. Kotia kohti on matkalla ylärivin raitapaita helmikauluksella, sekä oikean reunan statement-kaulakoru, kultainen rannekoruhan minulta jo löytyykin.

Vielä jäin himoitsemaan ainakin raitableiseriä ja kellohelmaista mekkoa, joiden pitäisi tulla myyntiin pian. Viime vuoden malliston navybleiseri jäi osaltani kauppaan, sillä matsku ei vaikuttanut kovin laadukkaalta ja kangas oli kauttaaltaan karvoissa ja nuhrussa. Toivottavasti tällä kertaa materiaaleja olisi hieman paranneltu :)

Saapuisipa paketti pian! Iskeekö teihin preppytyylinen Holly&Whyte yhtä lujaa kuin minuun?

53 thoughts on “It’s Holly&Whyte again!

  1. Aah, huomasin juuri, että myös kesällä on tulossa Holly&Whytelle todella kivoja juttuja, raitaa raidan perään! Olen oppinut kurkkimaan Lindexin sivuilta lehdistöpalvelua, siellä on usein jo kuvia tulevista mallistoista, jotka eivät vielä näy muuten :)

  2. Ooooh, kiitos vinkistä! :D Olen ollut jo innoissani aina Tulossa pian-osion vaatteista, mutta nytpä pääsen vielä askeleen edemmäksi. Tahtootahtoo ainakin raitahameen ja maximekon jaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *