Instagram Snapshots

Taas on vierähtänyt tovi edellisestä Instagram-postauksesta! Mihin ihmeeseen nämä viikot oikein hurahtavat? Ajattelin, että voisi olla kiva näin kuukausittain kerätä kuvia Instagramin puolelta, niin ei tarvitse kuitenkaan katsoa samoja kuvia koko ajan joka tuutista ;) Olen muuten ihan fiiliksissä (yrittäessäni) lajitella näitä kuvia sävyittäin kollaaseihin, pienet ovat ihmisen ilot!

Tässä siis sekalaisia räpsyjä viime viikkojen varrelta, minut löytää tuolta kuvaviidakosta nimimerkillä @jonksteri.

1. Banaanipannareita maanantaiaamun kunniaksi
2. Morning!
3. Viime viikkojen lempparit näillä säillä, kumisaappaat!
4. Iloinen tiistaitervehdys

5. Viettämässä perjantaista after workia ja tutustumassa Braunin uutuuteen Hotel Havenissa
6. Silmä lepäsi Cobellossa. Tarvittaisiinkohan tänne vuokralaista? ;)
7. Päivä pulkassa ja uusi kevättakki matkassa!
8. Pestopastaa, mums!

9. En vieläkään ole saanut tulppaaneista tarpeekseni.
10. Aikaisemmin täällä jo esitelty parkatakki, love it!
11. Iltapäiväkahvi ja rämpimistä pääsykoekirjojen- ja papereiden parissa.
12. Masut täyteen sisarusten kanssa Kiilassa.

33 thoughts on “Instagram Snapshots

 1. Onpa taas kivoja kuvia, tällaiset positiiviset postaukset piristää päivää! Ja olet ollut taas oikein nättinä ja tyylikkäänä liikenteessä. :)

 2. Oi vitsit, sinä olet saanut täydellisesti onnistumaan nuo banaanipannarit! Itselläni on vielä niiden rakenteen kanssa hieman työnsarkaa hih! Ehkä kolmas kerta toden sanoo ;)

 3. Hih, kollaasit oli valitettavasti jo tehty valmiiksi ennen pizzoja ;) Nams, tulipa taas nälkä niitä ajatellessa!

 4. Voi Hecu, tämä kuva ei kerro koko totuutta! :DD Nuo tuossa olivat ainoat onnistuneet yksilöt ja loput sellaista mössöä että. Viimeksi tein toisella ohjeella, nämä ovat siis niitä rahkalettuja, mutta toisissa oli lisäksi kananmunaa ja niiden koostumuksen kanssa jopa minä onnistuin! ;)

 5. Heippa, pitkästä aikaa! Miten on lukemiset sujunut? Mieleeni juolahti kysymys mitä itsekin olen punninnut omalla kohdallani: onko lukutapasi muuttunut viime vuodesta? Mitä virheitä olet huomannut tehneesi edellisellä pääsykoekerralla ja miten muutit tälle vuodelle? :)

  Itse huomasin todellaki lukeneeni liian vähän. Ajatuksetkin pyörivät muualla ja otin liikaa muut hakijat huomioon – aiheutin itselleni stressiä lukemalla esimerkiksi suomi24 -ja abitreenikeskusteluja. Ne aiheuttivat melkein vatsahaavaa ja naurettavaa miten siinä paniikin aiheuttamisessa annoin niiden onnistua!:D Tänä vuonna mukana on ollut selkeästi motivaatio, into ja aito mielenkiinto (ymmärtää paremmin). Lukupäivät sujuvat ihanasti valmennuskurssin tuella. Kyllä meistä ekonomeja tulee! :) -Tia

 6. Näyttääpä hyvältä sulla toi zaran takki! Kokeilin tota samaa vähän aikaa sitten, mutta päädyin kuitenkin yhteen toiseen vaihtoehtoon, voi voi:D Muutenkin ihania tunnelmakuvia ja ihana blogi! :)

 7. No heippa Tia! Ihana kun tulit pitkästä aikaa kommentoimaan ja jakamaan fiiliksiä :)

  Lukutavassani on aika paljonkin uutta viime vuoteen verrattuna. Suurin osa on tullut valmennuskurssin myötä, esimerkiksi tehtäviä tulee tehtyä ihan hurja määrä, kun on satoja ennakkotehtäviä ja lisäksi viikottaisia kokeita. Niistä oppii valtavasti ja etenkin tekemistään virheistä! Lisäksi viime vuonna luin usein viikon yhtä kirjaa, tai vähintään yhden päivän, nyt taas pyrin lukemaan vähän jokaista ainetta jokaisena päivänä, ihan jo vaihtelevuudenkin kannalta :) Tällaisia pieniä asioita, mutta jotka auttavat siihen omaan jaksamiseenkin ja mielenkiinnon pysymiseen!

  Voih, toivottavasti olet nyt malttanut pysyä poissa sieltä keskustelupalstoilta! :D Minä olen sitä mieltä, ettei pitäisi missään nimessä vertailla itseään liikaa muihin. Jos vaikka jollain palstalla joku kertoo lukevansa niin ja niin monta tuntia per päivä, niin siitä ei tule kuin paniikki itselleen ;) Me olemme kaikki niin yksilöllisiä!

  Tänä keväänä on kyllä sujunut jo niin paljon paremmin kuin viime vuonna, mahtavaa että sinullakin on sellainen fiilis. Toivon koko sydämestäni, että me molemmat pääsemme haluamaamme kouluun! Saako muuten kysyä, mihin kaupunkiin/kaupunkeihin laitat nyt paperit menemään? :)

  Ihana kun kommentoit, vertaistuki on tässä kevään aikana enemmän kuin tervetullutta! <3

 8. Oi minkähän ihanan takin kotiutit! Zarasta tekee kyllä aina parhaat takkilöydöt :) Voi kiitos kovasti, kiva nähdä uusia namoja kommenttiboksissa!

 9. Totta, pienet asiat auttaa. :) ja hyvä, että niitä miettii, ettei tee samoja virheitä uudelleen! Sama se on kerralla lukea kunnolla kuin taas ensi vuona uudelleen päin sitä kuuluisaa.

  Haen nyt turkulaisena ensisijaisesti Turkuun ja muutamaan pienempään kaupunkiin, joissa on alemmat pisterajat. Poikaystäväni on koko kevään maailmalla ja palaa vasta pääsykokeiden jälkeen, joten ei ole jaloissa pyörimässä eikä tule mustasukkaiseksi kirjojen suhteen ;) minne itse laitat paperit? :) ihana tulla tänne välillä keventää mieltä blogisi ääreen kevyen lukemisen pariin! -Tia

 10. Hih, sittenhän me olemme samassa veneessä! Minunkin poikaystäväni on ulkomailla ja tulee pari viikkoa ennen pääsykoetta takaisin Suomeen. Niin kurjaa kuin se onkin, että toinen on poissa, niin tuleepahan ainakin keskityttyä kirjoihin kunnolla :)

  Ajattelin hakea pitkän pohdinnan jälkeen Vaasaan, vaikka kynnys hakea muualle tuntuukin korkealta. Minulla ei ole mitään asiaa Helsinkiin tai muihin korkeiden pisterajojen kaupunkeihin, mutta Vaasaan olisi ihan realistista päästä ja olen kuullut siitä kehuja monilta ystäviltä! Peukut ja varpaat siis pystyssä, meille molemmille! :)

 11. Ainii sunki toinen puoli on ulkomailla! :D

  Vaasasta olen myös kuullut vain hyvää! Punnitsin myös Vaasan ja Porin väliltä kakkosvaihtoehtoa (pisterajoiltaan suhteellisen sama), mutta Pori voitti kun on tuossa vieressä :)

 12. Tuo zaran takki on aivan ihana<3 Tiedätkö mikä takin malli on tai pystytkö linkittämään? Itse en netissä huomannut:/ kiitos etukääteen vastauksesta!:)

 13. Mallista en valitettavasti osaa yhtään sanoa tarkemmin :/ Ja kävin myös katsomassa netistä, mutta takki on jostain syystä kadonnut sieltä kuin tuhka tuuleen! Höh, mutta luulisi kaupoista tuota kuitenkin vielä löytyvän :) Onnea takkimetsästykseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *